Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 1.196
Ναι ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα...καλος ....κακος.Εμένα το έχουν κατακτήσει πάντως το μυαλό μ λίγοι κ διαλεχτοι στη ζωή μ. Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
Ναι ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα...καλος ....κακος.Εμένα το έχουν κατακτήσει πάντως το μυαλό μ λίγοι κ διαλεχτοι στη ζωή μ. Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
Γνώμη σ, δεν την ζήτησα ούτε την συμμερίζομαι αλλά σεβαστήΣτη θέση σου θα ζηταγα τα λεφτά μου πίσω + λεφτά για αφαίρεση με λέιζερ απ' τον τατουατζη που σου χτύπησε το φίδι στο στέρνο ...τόσο άσχημη δερματοστιξια δεν ματαξαναδα ....
Ε άρα δεν έχει νόημα κ να κουβεντιαζουμεΝαι ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα...καλος ....κακος.
όλα τα τατουάζ είναι όμορφα και ιδιαίτερα γιατί γίνονται πάνω σε ανθρώπινο σώμα και για κάποιους λόγους , δε θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που γράφεις και κακόΣτη θέση σου θα ζηταγα τα λεφτά μου πίσω + λεφτά για αφαίρεση με λέιζερ απ' τον τατουατζη που σου χτύπησε το φίδι στο στέρνο ...τόσο άσχημη δερματοστιξια δεν ματαξαναδα ....
Σ ευχαριστώ, κ εγώ έτσι το βλέπωόλα τα τατουάζ είναι όμορφα και ιδιαίτερα γιατί γίνονται πάνω σε ανθρώπινο σώμα και για κάποιους λόγους , δε θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που γράφεις και κακό
Η κουβεντα ειναι κουβεντα.....Ε άρα δεν έχει νόημα κ να κουβεντιαζουμε
Ενας αντρας μπορει και μαλιστα πανευκολα να καψει, δηλαδη να κατακτησει το μυαλο μιας γυναικας. Ευκολα. Τωρα το πως το καταφερε; Με καποιον τροπο που ουτε ο ιδιος ξερει και μπορει να εξηγησει, το καταφερε. Αυτα για ο,τι υποστηριζει η Αννα.Ναι ειμαι απολυτος σε αυτο το θεμα...καλος ....κακος.
Ρε συ τι ορεξη ειναι αυτη που εχεις να ασχολεισαι? Χαρας το κουραγιο σου...Ενας αντρας μπορει και μαλιστα πανευκολα να καψει, δηλαδη να κατακτησει το μυαλο μιας γυναικας. Ευκολα. Τωρα το πως το καταφερε; Με καποιον τροπο που ουτε ο ιδιος ξερει και μπορει να εξηγησει, το καταφερε. Αυτα για ο,τι υποστηριζει η Αννα.
Τωρα. Οσο ευκολα εκαψε το μυαλο της αλλο τοσο ευκολα, χωρις να μπορει να εξηγησει παλι το γιατι ο τυπος και χωρις να εχει κανει μοιραιο λαθος, την χανει. Στο εξηγησε ο Μακεδονας. Αμα δει οτι δεν μπορεις να την κανεις ζαφτι πλεον, χαιρετα μου τον πλατανο και φυγε μονος σου, πριν προλαβει να φυγει η ιδια.
Υπεραπλούστευση ....η δερματοστιξια είναι μια μορφή τέχνης ...και όπως όλες μπορεί να είναι καλή ή κακή ...από την επιλογή/δημιουργία του σχεδίου μέχρι το " κέντημα" στο δέρμα και τις μπογιές ...πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...όλα τα τατουάζ είναι όμορφα και ιδιαίτερα γιατί γίνονται πάνω σε ανθρώπινο σώμα και για κάποιους λόγους , δε θέλω να κάνω το δικηγόρο κανενός αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που γράφεις και κακό
Γνώμη σου σεβαστή....το αποτέλεσμα πάντως είναι πανέμορφο γνώμη δικιά μουΥπεραπλούστευση ....η δερματοστιξια είναι μια μορφή τέχνης ...και όπως όλες μπορεί να είναι καλή ή κακή ...από την επιλογή/δημιουργία του σχεδίου μέχρι το " κέντημα" στο δέρμα και τις μπογιές ...πολλά μπορούν να παίξουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα...
Πως το κατακτησεΗ κουβεντα ειναι κουβεντα.....
Εξου και το ρητο κουβεντα να γινεται.....
Ποια η εννοια για σενα οτι καποιος εχει κατακτηση το μυαλο σου.
Πως το κατακτησε,τι τσι ειπε,ηταν λογιοτατος? Πεμας κατι μπουγαρινι μΗ κουβεντα ειναι κουβεντα.....
Εξου και το ρητο κουβεντα να γινεται.....
Ποια η εννοια για σενα οτι καποιος εχει κατακτηση το μυαλο σου.
Αν πρέπει να ρωτήσεις δεν θα μάθεις ποτέΠως το κατακτησε
Πως το κατακτησε,τι τσι ειπε,ηταν λογιοτατος? Πεμας κατι μπουγαρινι μ
Αν πρέπει να ρωτήσεις δεν θα μάθεις ποτέ
πρεπει να μαθαινουν τα παντα για εμας? δε σε καταλαβαινω ωρες ωρες. αυτη η σχεση μ'εχει κουρασει ψυχολογικα Αννα.Εμένα το έχουν κατακτήσει πάντως το μυαλό μ λίγοι κ διαλεχτοι στη ζωή μ. Πολύ απόλυτο σε βρίσκω
Αυτό είναι το λογικό.Σε ραντεβού δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιοΓίνεται αυτό που λες Αννούλα, αλλά οι τύποι που το κατάφεραν αυτό πρέπει να είναι μέσα από την πορεία της ζωής σου , δεν νομίζω να πρόλαβαν μέσα σε ένα ραντεβού μιας η δύο ωρών .
Ακριβώς. και όποιος άνδρας ισχυριστεί κάτι τέτοιο απλά κοιμάται με τα τσαρούχια.Αυτό είναι το λογικό.Σε ραντεβού δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο
Το τηλ σου δεν λειτουργείπρεπει να μαθαινουν τα παντα για εμας? δε σε καταλαβαινω ωρες ωρες. αυτη η σχεση μ'εχει κουρασει ψυχολογικα Αννα.
Λειτουργεί μόνο για βαιμπερ όπως γράφω αν απευθύνεσαι σε μέναΤο τηλ σου δεν λειτουργεί
Μάλλον με τον Κρις θέλει να την βρει. Σε αυτόν απευθύνθηκε.Λειτουργεί μόνο για βαιμπερ όπως γράφω αν απευθύνεσαι σε μένα
Ναι κ εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα μάλλον του κάνει ναζακια κ τον ψάχνεις εδώ χαχαχαχαΜάλλον με τον Κρις θέλει να την βρει. Σε αυτόν απευθύνθηκε.