Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.750
- Πόντοι
- 7.636
Ξέρεις εσύ...
Ξέρεις εσύ...
τι θες τωρα ρε γερο?ειπε δεν τον διαθετει.ολες μωρ αδερφακι μου να τις παρεις απο κωλο?και εμεις τον θελουμε ,δεν κανουμε και ετσι.την νεαρα παντως δεν την κοβω να τον δινει αμεσα.και ξερω τι λεω.Σχετικά με τον κώλο... Αναθεώρησε η κοπελιά; Ή ακόμα γιοκ.
τι θες τωρα ρε γερο?ειπε δεν τον διαθετει.ολες μωρ αδερφακι μου να τις παρεις απο κωλο?και εμεις τον θελουμε ,δεν κανουμε και ετσι.την νεαρα παντως δεν την κοβω να τον δινει αμεσα.και ξερω τι λεω.
α,αυτο δεν το ξερω.μικρη ειναι ,θα μεγαλωσει και θα τον παρει και στην σουφρα.της το ειπα και εγω γιατο κουλουρι της και με απεκλησε.θα την παρω ομως γιατι ειναι μικρο φρεσκαδουρακι και το εχω αναγκη ενα μικρο μουνακι.ελπιζω να ειναι καλο μωρο.αδυνατουλα την βλεπω γαμωτο.Τον φυλάει για τον καλό της;
α,αυτο δεν το ξερω.μικρη ειναι ,θα μεγαλωσει και θα τον παρει και στην σουφρα.της το ειπα και εγω γιατο κουλουρι της και με απεκλησε.θα την παρω ομως γιατι ειναι μικρο φρεσκαδουρακι και το εχω αναγκη ενα μικρο μουνακι.ελπιζω να ειναι καλο μωρο.αδυνατουλα την βλεπω γαμωτο.
οντως.ειναι θεμα αυτο.δεν το θελω ουτε εγω,εκτος οτι σκιαζουμε κιολας.το μουνακι της ομως δεν εχει.φρεσκο ειναι.Πολλές ζωγραφιές βλέπω πάνω της και δεν πολυγουστάρω να γλείφω μπογιές.
Φρέσκια είμαι γενικά ?οντως.ειναι θεμα αυτο.δεν το θελω ουτε εγω,εκτος οτι σκιαζουμε κιολας.το μουνακι της ομως δεν εχει.φρεσκο ειναι.
Ψηφιδωτό βυζαντινής τεχνης ?Πολλές ζωγραφιές βλέπω πάνω της και δεν πολυγουστάρω να γλείφω μπογιές.
δεν σε πιεσαμε γλυκια μου.σεβαστο αυτο που θελεις.γεροι ανθρωποι ειμαστε,ασε να λεμε τον πονο μας.εισαι γλυκα παντως,για πολυ σπατουλαρισμα.Παιδιά δεν πρόκειται να αναθεωρησω κάτι don't hold ur breath on it
Κ κατα γενική ομολογία οι μπογιές μ έχουν πολύ ωραία γεύση τα φιλια μουυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φρέσκια είμαι γενικά ?
Ελα μωρέ κ γω σας πειραζω λιγουλακι, έτσι για αλατοπιπερο ?δεν σε πιεσαμε γλυκια μου.σεβαστο αυτο που θελεις.γεροι ανθρωποι ειμαστε,ασε να λεμε τον πονο μας.εισαι γλυκα παντως,για πολυ σπατουλαρισμα.
αλατια?παπαπα.πιπερακι ναι .Ελα μωρέ κ γω σας πειραζω λιγουλακι, έτσι για αλατοπιπερο ?
Λόγω...πίεσης? ?αλατια?παπαπα.πιπερακι ναι .
Παιδιά δεν πρόκειται να αναθεωρησω κάτι don't hold ur breath on it
Σκατογεροι? Απαπαπα θα αρχισω να μαλωνωΕντάξει...
Δύο σκατόγεροι είμαστε, που σχολιάζουν τους ευσεβείς τους πόθους.
Μην δίνετε και μεγάλη σημασία δεσποινίς μου.
οχι κοπελα μου.λογω διατροφης.ακομα οχι πιεση.Λόγω...πίεσης? ?
Ολο κ κάποια θα δίνει ψαξουΘέλω κωλο δίνω 100 ευρώ +
γεροι ναι.σκατο ομως οχι ακομα ρε παιδι μου.εχουμε χρονο .Εντάξει...
Δύο σκατόγεροι είμαστε, που σχολιάζουν τους ευσεβείς τους πόθους.
Μην δίνετε και μεγάλη σημασία δεσποινίς μου.