παιδια, χθες βραδυ βρεθηκα με την Αννουλα. συνηθως ειμαι τυπος που ψαχνει ραντεβου γυρο στα 50-70, μιας και δε μου τρεχουν κι απο τα μπατζακια. πιστεψτε με, δε μετανιωσα ουτε στιγμη αυτα που εδωσα! η κοπελιτσα ειναι αστερι! το πιο ωραιο ραντεβου που εχω κανει. προσωπο γλυκο σα ζαχαρωτο, χαμογελο που δεν εφυγε στιγμη απο το προσωπο της, σωματακι απιστευτα ομορφο, λεπτο κορμακι, αλλα εχει να "πιασεις"! πισινος σα πεπονακια, για πολλα φιλακια και γλυψιματα, τα οποια της εδωσα απλοχερα! βυζακια πολυ μικρα μεν (που εμενα μου αρεσουν), αλλα που αν τους δωσεις την περιποιηση που αξιζουν, οι καυλωμενες ρωγιτσες της ρεφαρουν με το παραπανω το μικρο μεγεθος! οσο για το μουνακι της, απο τα πιο στενα, και σιγουρα το πιο νοστιμο που εχω "φαει"! (τιπς για τους επομενους, της αρεσει το παιχνιδι με την κλειτοριδα?)
παρα πολυ ανετη και ευχαριστη, (βοηθησα κι εγω θελω να πιστευω) παιζει να ειχε περισοτερη διαθεση ακομα κι απο μενα! πολυ παθος στα φυλια της, στο στοματικο ακολουθουσε οποια προτροπη και να της εδινα, και φενοταν να της αρεσει απο μονη της να κανει deepthroat (το οποιο ηταν all the way down), χωρις πιεση ομως απο μεριας μου (δε το δοκιμασα, δε το κανω ποτε, οποτε δε ξερω αν της αρεσει να την πιεζουν), και φυσικα τελιωσα στο στοματακι της, οπου τα καταπιε ολα, δειχνωντας να το απολαμβανει!
πιασαμε κουβεντουλα, παρα πολυ ευχαριστη, ενοιωθα σα να ειμαι με μια friend with benefits, ουτε ρολοι κοιταξε ποτε, ουτε τηλεφωνα να μας διακοπτουν, γενικα αξιζε και με το παραπανω! σιγουρα θα την ξαναδω! το κοριτσι αξιζει να της φερθεις σα πριγκιπισα! δε θα το μετανοιωσεις ουτε στιγμη, θα στο ανταποδωσει στο 10πλασιο!