erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Ξερεις καμια στενουλα απο μπροστα ?Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εάν η κοπέλα γενικά είναι στενουλα από μπροστά να είναι τόσο σημαντικό ο κωλος;
Ξερεις καμια στενουλα απο μπροστα ?Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εάν η κοπέλα γενικά είναι στενουλα από μπροστά να είναι τόσο σημαντικό ο κωλος;
ΕμέναΞερεις καμια στενουλα απο μπροστα ?
Δεν ρωτησα εσενα
Δεν ήξερα.οτι πρέπει να περιμένω να μ δωθεί ο λόγος σε νημα π απευθύνεται σε μένα ?Δεν ρωτησα εσενα
Καλα. Μονο κλεισε το στιομα γιατι κανει ρευμαΔεν ήξερα.οτι πρέπει να περιμένω να μ δωθεί ο λόγος σε νημα π απευθύνεται σε μένα ?
Εντολές δεν δεχομαι αν πείτε παρακαλώ ίσως το σκεφτώΚαλα. Μονο κλεισε το στιομα γιατι κανει ρευμα
Φυσικά κ ξέρω...δεν λέω ότι είναι η πλειοψηφία αλλά υπάρχουν...και την Άννα δεν έχω λόγο να μην την πιστέψω αφού το λεειΞερεις καμια στενουλα απο μπροστα ?
που να σου εξηγούμε τώρα...Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εάν η κοπέλα γενικά είναι στενουλα από μπροστά να είναι τόσο σημαντικό ο κωλος;
Φυσικά δεν περιμένεις εμένα να σου πω πως βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο "δύσκολα" φόρουμ της Ελλάδας!!! Έχεις ήδη αντιληφθεί πως η ειρωνεία και η ρητορική μίσους περισσεύουν εδώ. Μια καλή ιδέα - για την ψυχική σου ηρεμία- θα ήταν να μην αρπάζεσαι εύκολα και να μην απαντάς σε κακεντρεχή σχόλια. Επικεντρώσου στην προώθηση των υπηρεσιών σου και συνέχισε - όπως πολύ καλά κάνεις μέχρι τώρα- να δίνεις ενημέρωση στους υποψήφιους πελάτες σου!!!Δεν θα σταματήσει ποτέ να με εκπλήσσει πως σε τόσο πολλά άτομα η ηλικία κ η ευγένεια είναι αντιστρόφως ανάλογα
Να συμπληρώσω πως υπάρχει και η επιλογή «αγνόησε» για όσα προφίλ τους λείπει η παιδεία…Φυσικά δεν περιμένεις εμένα να σου πω πως βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο "δύσκολα" φόρουμ της Ελλάδας!!! Έχεις ήδη αντιληφθεί πως η ειρωνεία και η ρητορική μίσους περισσεύουν εδώ. Μια καλή ιδέα - για την ψυχική σου ηρεμία- θα ήταν να μην αρπάζεσαι εύκολα και να μην απαντάς σε κακεντρεχή σχόλια. Επικεντρώσου στην προώθηση των υπηρεσιών σου και συνέχισε - όπως πολύ καλά κάνεις μέχρι τώρα- να δίνεις ενημέρωση στους υποψήφιους πελάτες σου!!!
Καλή αρχή και καλή συνέχεια κοριτσάρα!!! Έχεις όλα τα φόντα να γράψεις τη δική σου ιστορία στο χώρο!!!
και πως θα κανουμε χαβαλε μετα ρε παιχτη?Να συμπληρώσω πως υπάρχει και η επιλογή «αγνόησε» για όσα προφίλ τους λείπει η παιδεία…
Σίγουρα όχι με ασέβεια πάντωςκαι πως θα κανουμε χαβαλε μετα ρε παιχτη?
καλα αυτο εννοειται.Σίγουρα όχι με ασέβεια πάντως
Δεν υπάρχει κάτι πιο σέξυ απο την ευγένεια ?
Αυτο το αφήνω στην καρμικοτητα το σύμπαν κ την τύχη χαχαχακαλα αυτο εννοειται.
και εγω ευγενικα σου ζητησα το ραπιδοτεστ παντως
αααα δε ξηγιεσαι καλα τωρα.Αυτο το αφήνω στην καρμικοτητα το σύμπαν κ την τύχη χαχαχα
Αττική ?αααα δε ξηγιεσαι καλα τωρα.
πες περιοχη και ασε το καρμα να κανει δουλεια μετα
δεν πιστευω να εννοεις ολο το λεκανοπεδιο εε ?Αττική ?
Όποτε ακούω-διαβάζω για κάρμα και τέτοια, μου έρχεται στο μυαλό μια ατάκα από κάποια σειρά που γινόταν παιχνίδι σε ένα ζευγάρι και μόλις έφτασαν στο ψητό της λέει αυτός : "πάμε μωρό μου να σου σκίσω τα τσάκρα" ??????Αυτο το αφήνω στην καρμικοτητα το σύμπαν κ την τύχη χαχαχα
Και φιλάνε και ωραια.Φυσικα είναι