aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.634
- Πόντοι
- 11.956
Όχι ....τίποτα ....απλά θα μπαίνω στο νήμα και θα σχολιάζω ...όχι με κακία αλλά με χιούμορ.....βίντεο φωτογραφίες... ανέβασεΚ εχεις κάτι να παρατηρήσεις?
Όχι ....τίποτα ....απλά θα μπαίνω στο νήμα και θα σχολιάζω ...όχι με κακία αλλά με χιούμορ.....βίντεο φωτογραφίες... ανέβασεΚ εχεις κάτι να παρατηρήσεις?
Την προστακτική σ να δεις παρακαλώ. Είπαμε τα υπόλοιπα απο κοντά.Όχι ....τίποτα ....απλά θα μπαίνω στο νήμα και θα σχολιάζω ...όχι με κακία αλλά με χιούμορ.....βίντεο φωτογραφίες... ανέβασε
Καυλωστην....και πάνω που αναρωτιομουν που χάθηκες.....Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε
Ποια είναι η κύρια δεν την ξέρω.Την προστακτική σ να δεις παρακαλώ. Είπαμε τα υπόλοιπα απο κοντά.
Στο onlyfans θα βγάζεις τα τριπλάσια απ' ότι τώρα.Να κάνω onlyfans τότε να δίνετε όσα μπορείτε. Το τζάμπα πεθανε αγοριααα
Κ τα μισά στους φόρους βέβαιαΣτο onlyfans θα βγάζεις τα τριπλάσια απ' ότι τώρα.
Καλά νομίζεις ότι το έλεγα σοβαρα...δεν κατάλαβες τον τρόπο που γραφω ...Κ για όποιον ξεκαθαρίζει οτι δεν έχει σκοπό να με δει απο κοντά να ξέρει ότι είναι άκομψο κ κάπως γελοίο το να παρακαλαει για δωρεάν υλικό
Επειδή καταλαβαίνω πιο πολύ απο όσο νομίζεις αστοΚαλά νομίζεις ότι το έλεγα σοβαρα...δεν κατάλαβες τον τρόπο που γραφω ...
Οκ άστο εσύ ξέρειςΕπειδή καταλαβαίνω πιο πολύ απο όσο νομίζεις αστο
Συμφέρει γιατί υπάρχει δυναμική να φτιάξεις κοινό σε διεθνές επίπεδο, οπότε μιλάμε για πολλά λεφτά!Κ τα μισά στους φόρους βέβαια
Ποια είναι η κύρια δεν την ξέρω.
ειναι κωλοπαιδα.Πέτερ ζητάει τηλέφωνο ο κόσμος, τι θα κάνουμε;
Τώρα που είπες κωλόπαιδα.ειναι κωλοπαιδα.
λεω για αρχη να τους γραψουμε συνταγη για γυαλια.
Μπορεί κ να αξίζει η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει γιατί δεν είναι κάτι με το οποίο νιώθω ιδαίτερα άνετα οποτε κ δεν το σκέφτομαι στα σοβαράΣυμφέρει γιατί υπάρχει δυναμική να φτιάξεις κοινό σε διεθνές επίπεδο, οπότε μιλάμε για πολλά λεφτά!
Εγώ φοράω γυαλιά αλλά μάλλον ανέβηκε η μυωπίαειναι κωλοπαιδα.
λεω για αρχη να τους γραψουμε συνταγη για γυαλια.
Κ έχουν ακριβυνει κ οι οφθαλμιατροι άστα καλύτερα τυφλόςΕγώ φοράω γυαλιά αλλά μάλλον ανέβηκε η μυωπία
το ειδα κι εκλαψα.Τώρα που είπες κωλόπαιδα.
Είδες στην σελίδα 80 τι κωλόπαιδο είναι η Άννα;
Με επίδομα τυφλού .... πωπωπω λεφτάΚ έχουν ακριβυνει κ οι οφθαλμιατροι άστα καλύτερα τυφλός
Ναι κ ίσως τοτε τα πούμε κ απο κοντά! Win winΜε επίδομα τυφλού .... πωπωπω λεφτά
Για να τα πούμε πρέπει πρώτα να βρω το τηλέφωνο σουΝαι κ ίσως τοτε τα πούμε κ απο κοντά! Win win