Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.191
Εεε εντάξει όχι κ ολων ας κρατάμε κ κάποια μετριοφροσύνη χαχαχα.... κι έχεις παρει τα μυαλά όλων των συναγωνιστων θα έλεγα...
Εεε εντάξει όχι κ ολων ας κρατάμε κ κάποια μετριοφροσύνη χαχαχα.... κι έχεις παρει τα μυαλά όλων των συναγωνιστων θα έλεγα...
Ναι το διάβασα. Μλκια της.....νο Μορ σπαμτα ονοματα κοριτσι μου αναφερονται στο σωστο νημα.
ας μην σπαμαρουμε αλλο εδω.
πρωτη φορα ποσταρω στο νημα σου αν και το παρακολουθω απο την πρωτη μερα/.
σε θεωρω αρκετα σοβαρη,εξυπνη και με χιουμορ.
δεν ξερω αν θα τα πουμε γιατι κατι με κραταει ακομα. παραξενιες μου ισως
με αφορμη αυτο σου το ποστ τι θα ελεγες για τις συναδελφισσες σου που κανουν το ιδιο,ακυρωνουν δηλαδη ραντεβου?
τι θα τους ελεγες?
Η ακυρωση ειναι το μεγαλο μειονεκτημα στις ανεξαρτητες.Δυστυχως 9/10 ακυρωσεις-πουληματα αφορουν καλυτερη επιλογη ραντεβου.Κ εγώ έχει τύχει να ακυρωσω. Είμαστε άνθρωποι πράγματα τυχαίνουν. Μπορεί πχ να μ ερθει περίοδος νωρίτερα κ ξαφνικα είναι πέρα από τον έλεγχο μ. Αλλά αν αυτός π ακύρωσα δεν με ξαναπροτιμησει δεν θα το θεωρήσω περίεργο. Κ εγώ δεν θυμωνω με την ακύρωση απλώς κραταω επιφύλαξη. Θυμώνω με το γίνομαι καπνός χωρίς κουβέντα.
Ακυρωνω μόνο εφόσον προκύψει κάτι απρόοπτο κ πέρα απο τον έλεγχο μ π δεν θα μπορούσα να έχω προβλέψει. Ανθρωπος είμαιΗ ακυρωση ειναι το μεγαλο μειονεκτημα στις ανεξαρτητες.Δυστυχως 9/10 ακυρωσεις-πουληματα αφορουν καλυτερη επιλογη ραντεβου.
Συμβουλη ....καλυτερα να μην αποδεχεσαι καποιο ραντεβου παρα να το ακυρωνεις μετα
φιλικα
gymaster
τα ανθρωπινα τα καταλαβαινω ... μονο να ξερεις οτι το ψεμα εχει κοντα ποδαριαΑκυρωνω μόνο εφόσον προκύψει κάτι απρόοπτο κ πέρα απο τον έλεγχο μ π δεν θα μπορούσα να έχω προβλέψει. Ανθρωπος είμαι
Δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος ακόμα π θα με πει ψευτρα. Είμαι ειλικρινής σε αντιδιπλωματικο βαθμό Καλη συνέχεια κ σε σένατα ανθρωπινα τα καταλαβαινω ... μονο να ξερεις οτι το ψεμα εχει κοντα ποδαρια
καλη συνεχεια
επειδη με παρεθεσες και για να λυθει τυχον παρεξηγηση,να πω οτι στο ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι με εστησε η Αννα.Η ακυρωση ειναι το μεγαλο μειονεκτημα στις ανεξαρτητες.Δυστυχως 9/10 ακυρωσεις-πουληματα αφορουν καλυτερη επιλογη ραντεβου.
Συμβουλη ....καλυτερα να μην αποδεχεσαι καποιο ραντεβου παρα να το ακυρωνεις μετα
φιλικα
gymaster
Χαίρομαι για την διευκρίνιση σ ❤επειδη με παρεθεσες και για να λυθει τυχον παρεξηγηση,να πω οτι στο ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι με εστησε η Αννα.
αλλην εννοουσα.
μα ηταν οφθαλμοφανες.Χαίρομαι για την διευκρίνιση σ ❤
Μπορεί ο φίλος να ήθελε να υπονοήσει κάτι για μένα όμως με μισολογα και υπαινιγμούς δουλειά δεν γίνεται. Αν έχει για κάτι να με κατηγορήσει ας το πει ευθέως κ ας αφήσουμε τα υπονοούμενα για κυρίες Κατίνες :')μα ηταν οφθαλμοφανες.
και πιο κατω στο νημα γραφονται πιο πολλα.
τεσπα τελος.
οχι φυσικα δεν κατηγορω την αννα , απλα λεω την δικια μου θεση στο συγκεριμενο θεμα που το θεωρω πολυ σημαντικοεπειδη με παρεθεσες και για να λυθει τυχον παρεξηγηση,να πω οτι στο ποστ μου ΔΕΝ ειπα οτι με εστησε η Αννα.
αλλην εννοουσα.
Δώσε βίντεο στο λαό σουΣίγουρα κάποια στιγμή όταν το νιώσω
μα για αυτο κι εγω του το ξεκαθαρισα του ιδιου.Μπορεί ο φίλος να ήθελε να υπονοήσει κάτι για μένα όμως με μισολογα και υπαινιγμούς δουλειά δεν γίνεται. Αν έχει για κάτι να με κατηγορήσει ας το πει ευθέως κ ας αφήσουμε τα υπονοούμενα για κυρίες Κατίνες :')
Ετσι όπως το έθεσες όμως (το ψέμα έχει κοντά ποδαρια κλπ) είναι σαν να υπαινίσσεσαι κάτι οποτε καλό είναι να ξεκαθαρίζεταιοχι φυσικα δεν κατηγορω την αννα , απλα λεω την δικια μου θεση στο συγκεριμενο θεμα που το θεωρω πολυ σημαντικο
Βρε αγάπη στην υπογραφή μ. Με ξεπερνάει π ακόμα ρωτάτε μερικές φορές χαχαχαΈτσι δεν ξεκινάμε όλοι .... Άννα το τηλέφωνο σου σε παρακαλώ