aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.634
- Πόντοι
- 11.956
Καλή συνέχεια για σήμερα
I'm sure u enjoy a challengeΓια να τα πούμε πρέπει πρώτα να βρω το τηλέφωνο σου
Πήρα φωτιά ρε παιδιά ή είναι κόκκινες οι φώτοΚαλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε
Τι όμορφη κοπέλα!Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε
Ήδη είχαν προλάβει να την δουν πριν ανοίξει τις κριτικές ! Έτσι μπήκαν πολλές μαζίμε τόσες καλές κριτικές η Άννα πλέον δεν θα προλαβαίνει
" αστους να λένε" Άννα !!Οσοι έχετε φάει τα λυσσακα σας οτι οι κριτικές π μ γράφουν είναι ανειλικρινεις πάρτε τα αρνητικά σας βαιμπς κ σε αλλη Παραλία του κυβερνοχώρου παρακαλώ.
I've never in my life begged for hand outs of any kind κ οτι υπονοείται με θίγει πολύ. Καλη μέρα σε όλους
Τώρα τις είδα .... μουναρα είσαιΚαλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε
Ετοιμόλογη Άννα !! Καλό αυτό , δείχνει διάθεσηΩραία να τις αλληλοπαιζετε κιόλας να είναι πιο spicy
Τι μαλλιά είναι αυταΤώρα τις είδα .... μουναρα είσαι
Μα.προφανώς αφού εξαρχής μπήκα στην διαδικασία να ζητησω να μ ανοίξει καρτέλα επειδή μ.είχε ζητηθεί από πολλούς!Ήδη είχαν προλάβει να την δουν πριν ανοίξει τις κριτικές ! Έτσι μπήκαν πολλές μαζί
Λέιζερ επειγόντωςΕγώ φοράω γυαλιά αλλά μάλλον ανέβηκε η μυωπία
Δεν έχω λεφτά φίλε....θα κάνω αυτό που είπε η Άννα...θα πάω να πάρω το επίδομα και θα την συναντήσω.....το θέμα είναι ότι δεν θα βλέπω τι κριτική να γράψω μετά ....τι φόραγε πρόσωπο σώμα κτλΛέιζερ επειγόντως
Μην ανησυχείς. Σταδιακά θα επιστρέψει η όραση. Το καλό σεξ είναι φάρμακο.Δεν έχω λεφτά φίλε....θα κάνω αυτό που είπε η Άννα...θα πάω να πάρω το επίδομα και θα την συναντήσω.....το θέμα είναι ότι δεν θα βλέπω τι κριτική να γράψω μετά ....τι φόραγε πρόσωπο σώμα κτλ
Θα δω το φως μου με την Άννα!!!!!!!!!Μην ανησυχείς. Σταδιακά θα επιστρέψει η όραση. Το καλό σεξ είναι φάρμακο.
Θόλωσε απ' την κωλαρα σου ο άνθρωπος....Βρε αγάπη στην υπογραφή μ. Με ξεπερνάει π ακόμα ρωτάτε μερικές φορές χαχαχα
Για μένα λέτε....οκ επειδή είστε καλά ατομα δεν θα πω κάτι.....το τηλέφωνο σου θέλω μαζί με την θήκηΘόλωσε απ' την κωλαρα σου ο άνθρωπος....
Δεν καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες, μαζί και την Αννούλα, γιατί μοστράρουν την 《πύλη του Παραδείσου》ενώ δεν σ' αφήνουν να την ανοίξεις...Καλησπέρα στη παρέα για να μην ξεχνιομαστε
Για να μπορείτε να φανταστείτε την θεα όταν ανοίγει η αλλη πύλη του παραδείσουΔεν καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες, μαζί και την Αννούλα, γιατί μοστράρουν την 《πύλη του Παραδείσου》ενώ δεν σ' αφήνουν να την ανοίξεις...
κοπελια εχεις και γκομενο ? πως τους προλαβαινεις ολους μαζι ?Τα μυνήματα είναι στην κυριολεξία δεκάδες
Λίγη υπομονή παρακαλώ, έχω κ μια ζωή
Μία είναι η πύλη του παραδείσου. Η άλλη είναι της κολάσεως...Για να μπορείτε να φανταστείτε την θεα όταν ανοίγει η αλλη πύλη του παραδείσου