Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 19.902
Φυσικά και σε θυμάμαι αγάπηΓεια σου αννουλα....τι κανεις εισαι καλα,πως παν τα κεφια?ελπιζω να με θυμασαι...!!!
Φυσικά και σε θυμάμαι αγάπηΓεια σου αννουλα....τι κανεις εισαι καλα,πως παν τα κεφια?ελπιζω να με θυμασαι...!!!
Ενταξει αφου εισαι ενεργη εδω σημαινει οτι ολα καλα....Φυσικά και σε θυμάμαι αγάπη
Τύπε όλα λάθος τα έχεις...Ενταξει αφου εισαι ενεργη εδω σημαινει οτι ολα καλα....
Β Γτ τυπε εχουμε κανει 3 ραντεβου και ειμαστε απο τα ιδια μερη...σε καλυψα???Τύπε όλα λάθος τα έχεις...
Α. Ότι είναι ενεργή εδώ σημαίνει ότι δεν είναι όλα καλά, αλλά τεςπα.
Και δεν το λέω ως κατηγορία (κι εγώ εδώ είμαι εξάλλου).
Β. Γιατί να σε θυμάται?
@pastelios
Όντως είναι "κάπως" σε ξένο νήμα να μιλάτε τόσο πολύ για άλλη κοπέλα.
@Anna24
Υπάρχει φωτό με άρβυλα όμορφη?
Προφανώς δεν κατάλαβες καν το νόημα των όσων είπα...Β Γτ τυπε εχουμε κανει 3 ραντεβου και ειμαστε απο τα ιδια μερη...σε καλυψα???
χαβαλες εγινε...η Αννουλα το ξερει καλα οτι εγινε χαβαλες...ειναι καπως το ξερω αλλα συμβαινει που και που....Τύπε όλα λάθος τα έχεις...
Β. Γιατί να σε θυμάται?
@pastelios
@Anna24
Μου εκανες μια ερωτηση και σου απαντησα...λοιπον επειδη δεν ειμαι τοσο εξυπνος σαν εσενα εξηγησε μου..τι ενωουσες αν θες!!!Προφανώς δεν κατάλαβες καν το νόημα των όσων είπα...
Συνεπώς όχι, δε με κάλυψες
Δεν είναι πάντα θέμα εξυπνάδας τύπε.Μου εκανες μια ερωτηση και σου απαντησα...λοιπον επειδη δεν ειμαι τοσο εξυπνος σαν εσενα εξηγησε μου..τι ενωουσες αν θες!!!
Σου απαντησα ακριβως στην ερωτηση που μου εκανες....!!!!Δεν είναι πάντα θέμα εξυπνάδας τύπε.
Μάλλον εμπειρίας, οπότε περιττεύουν οι εξηγήσεις...
Ενταξει όλα καλά.Σου απαντησα ακριβως στην ερωτηση που μου εκανες....!!!!
Μην με ειρωνευεσαι...καλυτερα εξηγησε μου γτ δεν σε καταλαβαινω τι ενωεις!!!!!Δλδ μονο εγω ρωταω μια κοπελα αν με θυμαται???Ενταξει όλα καλά.
Να σε θυμάται και να τα λέτε...
Γιατί να μην είμαι καλά? Από επιλογή είμαι εδώ δεν με αναγκάζει κανέναςΤύπε όλα λάθος τα έχεις...
Β. Γιατί να σε θυμάται?
@pastelios
@Anna24
Φίλε δεν ειρωνεύομαι.Μην με ειρωνευεσαι...καλυτερα εξηγησε μου γτ δεν σε καταλαβαινω τι ενωεις!!!!!
Δεν ειπα ότι εσύ δεν είσαι καλά, αλλά ότι δεν ειναι κι ότι καλύτερο.Γιατί να μην είμαι καλά? Από επιλογή είμαι εδώ δεν με αναγκάζει κανένας
Και φυσικά και τον θυμάμαι τον Τάσο
Να ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
Αν δεν ήταν δεν θα την έκαναΔεν ειπα ότι εσύ δεν είσαι καλά, αλλά ότι δεν ειναι κι ότι καλύτερο.
Και μην πιάσουμε τη συζητηση, ξαναλέω ΔΕΝ το (σε) κατηγορώ, αλλά δεν ειναι και η πρωτη επιλογή ως επάγγελμα
ΩΝΣΓΝα ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες