John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.045
- Πόντοι
- 2.846
Μαζί σου και σου εύχομαι ειλικρινά ότι καλύτερο...Αν δεν ήταν δεν θα την έκανα
Η κάθε δουλειά με τη δυσκολία της
Πιο ειλικρινή ευχή στο μπου δεν θα βρεις.
Μαζί σου και σου εύχομαι ειλικρινά ότι καλύτερο...Αν δεν ήταν δεν θα την έκανα
Η κάθε δουλειά με τη δυσκολία της
παααααρα πολυ ωραιο ...σπιτι... προσεχε με την σομπα......ΖΕΜΑΤΑΕΙ........Να ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
Ειμαστε πατριοτες για αυτο την ρωτησα και μονο...εχουμε να βρεθουμε καιρο για δικους μου προσωπικους λογους....!Φίλε δεν ειρωνεύομαι.
Η πιο καλή σχέση με μια ιερόδουλη είναι να τη σεβαστείς στο δωμάτιο, να σεβαστεί τα λεφτά που παίρνει, και να πάτε το δρόμο σας.
Αν τη σκέφτεσαι την άλλη μέρα βάζεις πιθανούς μπελάδες στο κεφάλι σου και το αντίθετο.
Να σε θυμηθεί όταν μπεις οκ, πιθανό και νορμάλ.
Να θυμάται τον τασο.π στο μπου.κομ μπορεί να σημαίνει
Α. Πολύ μαλάκας και τον ξετρύπωσα
Β. Γενικότερη ταυτοποίηση
Γ. "Παιχνιδάκι" με τα μέλη
Δ. .....μεγάαααλο πρόβλημα και δεν αναλύω.
Οκ υπάρχουν και οι άσχετοι λόγοι, όπως πχ αυτο που ανέφερες που πιθανώς να παίζει.
Σεντόνι έγραψα, μη συνεχίσουμε
Όχι ζεματάει....ζωματαειπαααααρα πολυ ωραιο ...σπιτι... προσεχε με την σομπα......ΖΕΜΑΤΑΕΙ........
Θα ερχόμουν αλλά έχω ραντεβουδακι σε μια ωρίτσαρε παιδια η Αννουλα ειναι μια χαρα παιδι...κοφτε το .....με καλη προθεση το λεω προς ολους....κερναω σουβλακια να ηρεμισουμε λιγο........
ζουματει που λενε και στο χωριο μου!!!!!!!!!...εκλεισες την Αννουλα τοσο γρηγορα ρε θηριο!!!!...χαχαχααΌχι ζεματάει....ζωματαει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα ερχόμουν αλλά έχω ραντεβουδακι σε μια ωρίτσα
Άστο φίλε. Είμαστε ικανοί να τσακωθούμε μέχρι και για τα σουβλάκια άμα λάχει . Οχι εγώ τα θέλω με τζατζίκι, εγώ χωρίς. Οχι εγώ θέλω πατάτες , οχι εγώ τα θέλω με κρεμμύδι . Αστο να πάει.. Ο καθένας ας φάει τα δικά του καλύτερα..ρε παιδια η Αννουλα ειναι μια χαρα παιδι...κοφτε το .....με καλη προθεση το λεω προς ολους....κερναω σουβλακια να ηρεμισουμε λιγο........
Όχιζουματει που λενε και στο χωριο μου!!!!!!!!!...εκλεισες την Αννουλα τοσο γρηγορα ρε θηριο!!!!...χαχαχαα
επισης τα κοριτσια χανουν τον υπνο τους μετα απο καθε ραντεβου και λενε....θεε μου τι πουτσα μου εριξε ο ταδε απο το μπου...θα τον παντρευτω!!!!!!!!...χαχαχαχαχαΆστο φίλε. Είμαστε ικανοί να τσακωθούμε μέχρι και για τα σουβλάκια άμα λάχει . Οχι εγώ τα θέλω με τζατζίκι, εγώ χωρίς. Οχι εγώ θέλω πατάτες , οχι εγώ τα θέλω με κρεμμύδι . Αστο να πάει.. Ο καθένας ας φάει τα δικά του καλύτερα..
Εγώ πάντως για να ηρεμήσουν τα πνεύματα θα πω ότι όλοι μένουμε αξέχαστοι στα κορίτσια. Τέτοιοι μορφονιούς άλλωστε δεν τους βρίσκουν κάθε μέρα τα κορίτσια . Εγώ μας χαίρομαι και είμαι περήφανος για μας. Οχι να το παινευτώ, αλλά σαν εμάς δεν έχει.
Εμένα μέχρι και selfie μου ζητάνε τα κορίτσια τελευταία, για να θυμούνται λέει τι υπέροχο πλάσμα συνάντησαν. Θα το χρεώνω εξτρα σε λίγο..το βλέπω..
Έργο τέχνης είσαιΝα ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
....αρχοντα καπου πηρε το ματι μου ενα chateau κοκκινο , ωραιος!!!Όχι ζεματάει....ζωματαει
Θα ερχόμουν αλλά έχω ραντεβουδακι σε μια ωρίτσα
Τα φοράς και στα ραντεβού με τους συναγωνιστές αυτά τα ωραία;Να ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
Να ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
Καύλα, μπορείς να στείλεις και καμιά με τα πατουσακια σου.Να ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
Αμε αν μου ζητηθείΤα φοράς και στα ραντεβού με τους συναγωνιστές αυτά τα ωραία;
Δε μου απαντάς στο viber,αυτή η σχέση δε θα προχωρήσει με αυτό το φερσιμο να ξες. Μη κλαις μετά..Αμε αν μου ζητηθεί
Να μας κατούραγες κιόλαςΝα ορίστε κάποιες που είχα ευκαιρεεες
ΧαχαχαχαχαχαχΔε μου απαντάς στο viber,αυτή η σχέση δε θα προχωρήσει με αυτό το φερσιμο να ξες. Μη κλαις μετά..
That escalated quicklyΝα μας κατούραγες κιόλας
κατευθείαν στο θέμαThat escalated quickly
Τωρα που ειδα την απαντηση σου ανακουφιστηκα η αληθεια ειναι.Ειπα τι διαολο,αφου εστειλα,λες να εκανα μαλακια και να μην εστειλα σωστα...Χαχαχαχαχαχαχ
Δεν έχω αρχίσει ακόμα να απαντάω σε κανέναν, soon my love
That escalated quickly