melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 915
- Πόντοι
- 361
...τσιπουρακι ρε μαγκα μου, διπλοψημενο με μια χουφτα γλυκανισο ανα καζανια και βγαινει αγιασμα!!!!!
Για την ψυχή και το σώμα ένα κι ένα
...τσιπουρακι ρε μαγκα μου, διπλοψημενο με μια χουφτα γλυκανισο ανα καζανια και βγαινει αγιασμα!!!!!
Ποια είναι η Ιωάννα;Εμενα παντως η Αννα μια χαρα μου απαντησε και μου μιλησε πολλες φορες και ολα αυτα εντος της ιδιας μερας τον Ιουνιο,κανενα παραπονο και απο την Ιωαννα και οι δυο τους μιλανε παρα πολυ γρηγορα χωρις εννοειται να τους ειμαι κατι.Πιστευω διαβαζουν συμπεριφορες καια τομα οπως κανουμε ολοι μας στην τελικη,μια χαρα ειναι το κοριτσι.Μια χαρα ειναι τα κοριτσια.
Επίσης που έχει χαθεί η Άννα; Θέλω να την συναντήσω.Ποια είναι η Ιωάννα;
Η 34Ποια είναι η Ιωάννα;
....μολις επιστρεψει το κοριτσι μαγκα μου κ ειναι διαθεσιμη ξανα θα το δηλωσει εδω στο νημα της!Επίσης που έχει χαθεί η Άννα; Θέλω να την συναντήσω.
....μολις επιστρεψει το κοριτσι μαγκα μου κ ειναι διαθεσιμη ξανα θα το δηλωσει εδω στο νημα της!
Δεν σου έφτασε το χθεσινό εεεε????Είναι σωστή επαγγελματίας, το κορασιο εδώ.
Όχι φεύγω "διακοπές", αλλά τα ραντεβού συνεχίζονται κανονικά, μόνο όμως με τους πυρφοροαγαπουληδες.
Ούτε φεύγω "διακοπές", αλλά κάνω τουρ εκτός έδρας, με την κολλητή μου, με έξτρα bonus σπέσιαλ παρτουζερι.
Ούτε επίσης φεύγω διακοπές, γύρισα εν τέλει πίσω, αλλά ούτε έχω δηλώσει διαθεσιμότητα, ούτε την επιστροφή μου, ούτε τίποτα...
ΥΓ. Μην αρχίσετε πάλι κάποιοι λακαμαδες, να προσπαθείτε να κάνετε ταυτοποίηση, με την αγαπημένη σας ιερόδουλη, όποια και αν είναι αυτή.
ωχ!!!!!!
Φιλικα πάντα..Δεν σου έφτασε το χθεσινό εεεε????
Πρέπει να σε τρώει το κωλι σου.....
Μήπως είσαι πουτσοπαρακαλιαρης?
Πάλι τα ίδια ρε χαλβά τι σε βάλαμε εσένα τσολιά στα αρχιδια μάς?
Απαντά ρεεεεεε
Συγνώμη αγαπημένη @Anna24 που χαλάω το νήμα σου.
Φίλε το καταλαβαίνεις ότι έχεις ΜΕΓΑΛΟ θέμα έτσι;Είναι σωστή επαγγελματίας, το κορασιο εδώ.
Όχι φεύγω "διακοπές", αλλά τα ραντεβού συνεχίζονται κανονικά, μόνο όμως με τους πυρφοροαγαπουληδες.
Ούτε φεύγω "διακοπές", αλλά κάνω τουρ εκτός έδρας, με την κολλητή μου, με έξτρα bonus σπέσιαλ παρτουζερι.
Ούτε επίσης φεύγω διακοπές, γύρισα εν τέλει πίσω, αλλά ούτε έχω δηλώσει διαθεσιμότητα, ούτε την επιστροφή μου, ούτε τίποτα...
ΥΓ. Μην αρχίσετε πάλι κάποιοι λακαμαδες, να προσπαθείτε να κάνετε ταυτοποίηση, με την αγαπημένη σας ιερόδουλη, όποια και αν είναι αυτή.
Όχι καλεεεΠου είσαι ρε Αννουλα..... Νομίζαμε ότι μας άφησες!!!!
Σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψωΠότε μπορώ να σε συναντήσω;
Επιτέλους .......με είχε πιάσει ταραχήΌχι καλεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψω
τρομαξαμε να ξερεις!!!!!! και μας ελειψες επισης!!!!!!!!!!!Όχι καλεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε καμιά βδομάδα που θα επιστρέψω
Ρε αγαπούλα είμαι διακοπές ειπαμεεε, λίγη υπομονή. Στείλε βαιμπερ μια χαρά δουλεύει το κινητόΕπίσης που έχει χαθεί η Άννα; Θέλω να την συναντήσω.
Πότε ξεκινάς;Ρε αγαπούλα είμαι διακοπές ειπαμεεε, λίγη υπομονή. Στείλε βαιμπερ μια χαρά δουλεύει το κινητό
Αγαπούλα την κουκούλαΡε αγαπούλα είμαι διακοπές ειπαμεεε, λίγη υπομονή. Στείλε βαιμπερ μια χαρά δουλεύει το κινητό
Εγώ παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί Κ να πράττει έτσι ένα κορίτσι είναι κακό? Δικαίωμα της κάθε κοπέλας να διαχειρίζεται τη φαση της όπως θέλει νομίζω. Κ το να θέλει κάποιο κορίτσι για ένα διάστημα να μην είναι ανοιχτή για καινούριους αλλά μόνο για τους δικούς της είναι απολύτως σεβαστό Κ δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχλεί τον οποιονδήποτεΕίναι σωστή επαγγελματίας, το κορασιο εδώ.
Σε καμιά βδομάδα πάνω κάτωΠότε ξεκινάς;
Συγνώμη κιόλας....τής κοντής ψωλης τής φταίνε οι τρίχεςΕγώ παρόλα αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί Κ να πράττει έτσι ένα κορίτσι είναι κακό? Δικαίωμα της κάθε κοπέλας να διαχειρίζεται τη φαση της όπως θέλει νομίζω. Κ το να θέλει κάποιο κορίτσι για ένα διάστημα να μην είναι ανοιχτή για καινούριους αλλά μόνο για τους δικούς της είναι απολύτως σεβαστό Κ δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχλεί τον οποιονδήποτε