Eννοείται θα βάλω άστο πάνω μου.
Άννα μου, Θεά μου, είδωλο μου. Σε παρακαλώ θερμά να εξετάσεις το δίκαιο αίτημα των συναδελφων και να πραγματοποιήσεις την επιθυμία τους αυτή . Είναι κρίμα να τους αφήσεις έτσι καλοκαιριάτικα, κοίτα τα ματάκια τους, δες με τι ανυπομονησία περιμένουνε μια φωτο σου . Μην τους στερεις αυτό το όνειρο. Μια ζωή την έχουμε. Έχουμε πεθάνει απο την δίψα αυτές τις μέρες , με την γλώσσα έξω είμαστε ολη μέρα. Δροσισε μας λιγάκι. Το έχουμε ανάγκη. Σεβάσου τα χρόνια μας τουλάχιστον. Κάντο για αυτό. Πόσες ευκαιρίες νομίζεις θα έχουμε ακόμα να απολαμβάνουμε τέτοια αριστουργήματα; Αύριο μπορεί να μην μας σηκώνεται και θα ναι κρίμα να πάνε χαμένα τέτοια όνειρα. Θα έχεις τύψεις, οπότε έλα να το προλάβουμε τώρα που ειναι καιρός..
Σε ευχαριστώ και υπόσχομαι ως επιβράβρευση , το κορμί μου να γίνει δικό σου μια μερα . ( τι άλλο να πω ο φουκαράς, είπαμε να βάλω πλάτη, το τερμάτισα) . Άμα δεν ανεβάσει και μετά απο αυτή την συγκλονιστική κατάθεση ψυχής που έκανα, τότε μην περιμένετε τίποτα. Εγώ συγκινήθηκα τώρα που το ξαναδιάβασα.