papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.317
- Πόντοι
- 27.261
καποιου ειδους διαταραχη, ισως ψυχικη... λεω εγωΓια ανέλυσε το μας
καποιου ειδους διαταραχη, ισως ψυχικη... λεω εγωΓια ανέλυσε το μας
Μαλακίες της εφηβείας θα πω εγωκαποιου ειδους διαταραχη, ισως ψυχικη... λεω εγω
επειδη ειναι πολυ λεπτο το θεμα, καλα οτι πεις... θα ξαναπω εγωΜαλακίες της εφηβείας θα πω εγω
Καλή καρδιά παιδάκιαεπειδη ειναι πολυ λεπτο το θεμα, καλα οτι πεις... θα ξαναπω εγω
Μην τους ακούς είναι κουτσομπολιδες!!!Συγγνώμη παιδιά κ αν υπάρχει κάποια ψυχική διαταραχή είναι κάποιο ταμπου? Που ζούμε?
η ψυχικη διαταραχη δεν ειναι ''ταμπου''......αλλα ειναι ενα πααααααααααααααααρα πολυ σοβαρο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Συγγνώμη παιδιά κ αν υπάρχει κάποια ψυχική διαταραχή είναι κάποιο ταμπου? Που ζούμε?
Σίγουρα. Και σίγουρα δεν αφορά τον κάθε άσχετοη ψυχικη διαταραχη δεν ειναι ''ταμπου''......αλλα ειναι ενα πααααααααααααααααρα πολυ σοβαρο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εξαρταται............Σίγουρα. Και σίγουρα δεν αφορά τον κάθε άσχετο
Για ανέλυσε το μαςεξαρταται............
πανω απ'ολα.Καλή καρδιά παιδάκια
Δεν κάνω τέτοιες διακρίσεις. Αν κάποιος φυσικά δεν είναι επικίνδυνος. Στην τελική που θα το ξέρω? Λες να ζητάω χαρτί από ψυχίατρο?θελεις ''πελατες'' ψυχικα διαταραγμενους???
Συμφωνώ!Τιποτα δεν είναι ταμπού αλλά δεν είναι και όλα για συζήτηση σε φορουμ.
Όλοι ξέρουν ότι έχω αυτές τις ουλές στα πόδια it's no newsπανω απ'ολα.
απλα ειμαι τυπος της λεπτομερειας και σε μια φωτογραφια παρατηρω πολυ παραπανω πραγματα που δειχνουν πιο σημαντικα για κατι και για καποιον, απο τα κλασσικα οπως βυζι, κωλο και μουνι, οπως κοιτανε οι περισσοτεροι και γνωστοι μουνοδουλοι παιξοπουληδες.
δε μου λειπουν αυτα τα κλασσικα γι'αυτο και δεν τα σχολιαζω αν εχεις παρατηρησει, τα προτιμω λαηβ.
Εισαι και τυπος του κουτσομπολιου, επισης. Ασχημο πραγμα επισης σε εναν ανθρωπο.πανω απ'ολα.
απλα ειμαι τυπος της λεπτομερειας
τι εννοεις κουτσομπολιο ?Εισαι και τυπος του κουτσομπολιου, επισης. Ασχημο πραγμα επισης σε εναν ανθρωπο.
Να με συμπαθας.
Το ξερω, ειμαι μεγαλος μαλακας και αγαπουλης.
το σε ποιο ΑΙΏΝΑ ζούμε άστο καλύτερα.......Συγγνώμη παιδιά κ αν υπάρχει κάποια ψυχική διαταραχή είναι κάποιο ταμπου? Που ζούμε
δε με ενδιαφερει τι ξερουν ολοι ομως η' καλυτερα τι νομιζουν οτι ξερουνΌλοι ξέρουν ότι έχω αυτές τις ουλές στα πόδια it's no news