Κι εγώ που νόμισα, ειλικρινά τώρα, ότι έχεις κάποιο γατάκι και σου έσκασε τις νυχιές του κάποια στιγμή...Όλοι ξέρουν ότι έχω αυτές τις ουλές στα πόδια it's no news
Πόσο μακριά νυχτωμένος είμαι...!!!
Κι εγώ που νόμισα, ειλικρινά τώρα, ότι έχεις κάποιο γατάκι και σου έσκασε τις νυχιές του κάποια στιγμή...Όλοι ξέρουν ότι έχω αυτές τις ουλές στα πόδια it's no news
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν είναι να ανεβάζω κάθε μέρα να κάνω ένα only fans
Μην της βαζεις και εσυ ιδεες τωρα και χαλασει και αυτη.
Το παραδοσιακό ειναι καλυτερο.
Καλα σου λεει!!!!!! δεν θελουμε την Ανναρα μας με of....θελουμε να σκαμε 175αρια και να εχουμε ωραιες πατροπαραδοτες παραδοσιακες πιτες!!!!!!!!!Εχω να την παιξω με φωτογραφιες από τότε που ήμουν έφηβος. Κ onlyfans να ανοίξεις,δεν έχει να μου λέει. Παντως σιγουρα θα μαζέψεις κάμποσους αμα το πάρεις απόφαση.
Καλά πήγε αυτό, η Αννουλα αγνοείται
Υποννοείτε κατι για το sex appeal μου Κύριοι ; Ειναι αλάνθαστος τρόπος προσέγγισης μιας κοπέλας, και πολύ δοκιμασμενος, συνήθως πιανει, μην κοιτατε εδώ πέσαμε σε δύσκολο θηλυκο. Βεβαια σας ειχε φτιάξει μόλις προχτές με υλικό , οποτε εχει τα δίκια της. Με αυτά που της είπανε δε μάλιστα κάποιοι και πολύ ευγενική είναι. Στην θέση της θα μου έριχνα ένα '''δεν με χιέζεις ρε νταλάρα''. Αλλά έχει επίπεδο η κοπέλα.Εβαλε πλατη ο υποτακτικος και η Αννα εφυγε για πάντα.
Άννα είσαι η πρώτη γυναίκα που μου λέει οχι. Ίσως αυτό είναι σημάδι της μοίρας, να το κοιτάξουμε σε παρακαλώ. Μπορεί να είναι μοιραίο και κομβικό για τις ζωές μας αυτό, δεν ξέρω..Χαχαχαχαχαχα αξιέπαινη προσπάθεια αλλά οι φωτό είναι για teasing, τα υπόλοιπα από κοντά
Κάνε να μας πεις κι εμάς αμα βγαίνουν λεφτά από εκεί...Αν είναι να ανεβάζω κάθε μέρα να κάνω ένα only fans
....μαγκα θελει λιγο προσοχη σε τετοια σχηματα...............ολα τα ζωντανά τρελαίνονται για παρτη μου.. Δεν περιορίζομαι μόνο στο ανθρώπινο είδος (αυτό ειναι το εύκολο), τα ραντάρ μου είναι απεριόριστα.
Φίλε υποτακτικε θα υποκύψει...μάλλον δεν ξέρει τι κελεπουρι είσαι και βιάστηκε να αρνηθεί την τύχη της...Υποννοείτε κατι για το sex appeal μου Κύριοι ; Ειναι αλάνθαστος τρόπος προσέγγισης μιας κοπέλας, και πολύ δοκιμασμενος, συνήθως πιανει, μην κοιτατε εδώ πέσαμε σε δύσκολο θηλυκο. Βεβαια σας ειχε φτιάξει μόλις προχτές με υλικό , οποτε εχει τα δίκια της. Με αυτά που της είπανε δε μάλιστα κάποιοι και πολύ ευγενική είναι. Στην θέση της θα μου έριχνα ένα '''δεν με χιέζεις ρε νταλάρα''. Αλλά έχει επίπεδο η κοπέλα.
Πάντως γενικά έτσι ρίχνω τα θηλυκά και δεν ξεκολλάνε μετά απο πάνω μου. Βλέπετε να μαθαίνετε οι νεότεροι. Είμαι η σανίδα σωτηρίας σας. Ακολουθήσετε τις συμβουλές μου και δεν θα χάσετε ποτέ. Θα χετε πάντα ένα θηλυκό δίπλα σας. Όλα αυτά μπορεί να σας τα επιβεβαιώσει και το πιο πιστό θηλυκό που έχω διπλα μου , η γατα μου. Θα της δώσω μικρόφωνο και καμερα και θα δειτε τι χουνέρια μου κανει και τι επιθετικό μαρκάρισμα δεχομαι. Είναι η απόδειξη ότι ολα τα ζωντανά τρελαίνονται για παρτη μου.. Δεν περιορίζομαι μόνο στο ανθρώπινο είδος (αυτό ειναι το εύκολο), τα ραντάρ μου είναι απεριόριστα. Αντε καλό τριήμερο να έχουμε. Δεν θα πω άλλα ,γιατί θα με ματιάσετε στο τέλος .
Άννα είσαι η πρώτη γυναίκα που μου λέει οχι. Ίσως αυτό είναι σημάδι της μοίρας, να το κοιτάξουμε σε παρακαλώ. Μπορεί να είναι μοιραίο και κομβικό για τις ζωές μας αυτό, δεν ξέρω..
Στα 150 είχα μείνει,όντως 175 το εχει τώρα?Καλα σου λεει!!!!!! δεν θελουμε την Ανναρα μας με of....θελουμε να σκαμε 175αρια και να εχουμε ωραιες πατροπαραδοτες παραδοσιακες πιτες!!!!!!!!!
150 ειναι........+25 το χοτελ ρε δικε μου!!!!!!!!!Στα 150 είχα μείνει,όντως 175 το εχει τώρα?
Σωστος150 ειναι........+25 το χοτελ ρε δικε μου!!!!!!!!!
Έχει συμβεί κ αυτόΚι εγώ που νόμισα, ειλικρινά τώρα, ότι έχεις κάποιο γατάκι και σου έσκασε τις νυχιές του κάποια στιγμή...
Πόσο μακριά νυχτωμένος είμαι...!!!
Μαρεσει που με ξέρεις τόσο καλάΓι αυτο σε παω! Γιατι εισαι παραδοσιακή γκομενα της δουλειας!
Και να ξερες ποσους αντρες εκανες να σε παραδεχονται αυτην την στιγμη! και να ξερες...
ΥΓ. Ημουνα σιγουρος οτι η Αννα που ξερω δεν θα εκανε το αιτημα δεκτο οχι γιατι ειναι σκατενια αλλα γιατι γουσταρει να το κανει οταν της βγει και οπως το θελει αυτη!
Βεβαια εμεις το παιξαμε το χαρτι... Τζαμπα ειναι αλλωστε.
Όχι μωρέ εγώ of ποτέ! Απλώς μου αρέσει να ξέρω ότι αν ήθελα θα μπορούσαΜην της βαζεις και εσυ ιδεες τωρα και χαλασει και αυτη.
Το παραδοσιακό ειναι καλυτερο.
καλα φυσικα και μπορουσες!!!!...αλλα χαθει η αγνη ανθρωπινη επαφη!!!Μαρεσει που με ξέρεις τόσο καλά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όχι μωρέ εγώ of ποτέ! Απλώς μου αρέσει να ξέρω ότι αν ήθελα θα μπορούσα
Καλύτερα κατέβα εσύ...στο κράτος τών Αθηνών!!!Αννα θ ανεβεις Θεσσαλονικη;
Καλοκαιριάτικα αποκλειεταιΚαλύτερα κατέβα εσύ...στο κράτος τών Αθηνών!!!