Brutal.Fv
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2017
- Like
- 2.120
- Πόντοι
- 446
Ε ναι, μουναρος, καυλα κλπ, αλλα δεν τους ξεστομιζω γιατι δεν ειμαι τοσο παραδοσιακος τυποςΠαραδοσιακούς??
Ε ναι, μουναρος, καυλα κλπ, αλλα δεν τους ξεστομιζω γιατι δεν ειμαι τοσο παραδοσιακος τυποςΠαραδοσιακούς??
Δεν είμαι τόσο κρυοκωλη να με ενοχλούν αυτά χαχαχαχαΕ ναι, μουναρος, καυλα κλπ, αλλα δεν τους ξεστομιζω γιατι δεν ειμαι τοσο παραδοσιακος τυπος
Μέχρι τέλη Ιουλίου σίγουραΑννα μεχρι ποτε θα εισαι????
Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα παραπάνω στήθος το αγαπώ όπως είναιΣώμα πολύ καλό, αντικειμενικά μιλώντας, μόνο στήθος ήθελε παραπάνω.
Τώρα αυτή η τρέλα με τα τατουάζ, τι να πω.
Στην Νέα Ζηλανδία που είχα ζήσει για ένα διάστημα, ΟΚ εκεί κάποιοι (βλέπε Μαορί), κάνουν από την ώρα που γεννιούνται.
Εδώ....
Με προλαβε Αννα, θα σου εξηγουσα τι σημαινει παραδοσιακοι χαρακτηρισμοί.Παραδοσιακούς??
Ή εισαι ή δεν εισαι παραδοσιακος στους χαρακτηρισμους. Τερμστισε το!Ε ναι, μουναρος, καυλα κλπ, αλλα δεν τους ξεστομιζω γιατι δεν ειμαι τοσο παραδοσιακος τυπος
Τύπου Μουναρχος κετς;Με προλαβε Αννα, θα σου εξηγουσα τι σημαινει παραδοσιακοι χαρακτηρισμοί.
Ή εισαι ή δεν εισαι παραδοσιακος στους χαρακτηρισμους. Τερμστισε το!
Δεν λεω αλλους εν ψυχρω και χωρις οικειοτηταΜε προλαβε Αννα, θα σου εξηγουσα τι σημαινει παραδοσιακοι χαρακτηρισμοί.
Οχι!Τύπου Μουναρχος κετς;
Για δώσε μας κ εσύ μερικά παραδείγματα λοιπόν!Με προλαβε Αννα, θα σου εξηγουσα τι σημαινει παραδοσιακοι χαρακτηρισμοί.
Ε όχι κ εν ψυχρώ με τόση ζέστηΔεν λεω αλλους εν ψυχρω και χωρις οικειοτητα
Ξεκωλοκαυλιδιοπορνοκαυλωτικοραπανιδι;
Παραδοσιακούς??
Χαχαχαχα νιώθω ότι αυτό πάει πιο πολύ σε πιο πετιτ κορίτσιαΈνας παραδοσιακός χαρακτηρισμός που μου ήρθε μόλις είδα τις νέες φωτό θα ήταν : καυλοράπανο !
Η ακόμα καλύτερα : γκαυλοράπανο !
ε ποσο πετιτ ??????Χαχαχαχα νιώθω ότι αυτό πάει πιο πολύ σε πιο πετιτ κορίτσια
Missed me??
ΕίσαιΧαχαχαχα νιώθω ότι αυτό πάει πιο πολύ σε πιο πετιτ κορίτσια
Ε πιο κοντουλες μινιονε ποσο πετιτ ??????
TiiiiΕίσαι
Είσαι
Είσαι .....
Άστο δεν λέω
Για δώσε μας κ εσύ μερικά παραδείγματα λοιπόν!
Και εμάς ρε καυλιαρα! Εισαι πολυ ωραιο μουνι! (Ειδικα γι αυτες τις φωτο)Missed me??
Για δώσε μας κ εσύ μερικά παραδείγματα λοιπόν!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ε όχι κ εν ψυχρώ με τόση ζέστη
Εικοτολογω πως ντράπηκες να γράψεις πως αχνοφανηκαν τσιμπουκοχειλαρες.Και εμάς ρε καυλιαρα! Εισαι πολυ ωραιο μουνι! (Ειδικα γι αυτες τις φωτο)