Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.507
- Πόντοι
- 11.146
....αϊ αααααMissed me??
....αϊ αααααMissed me??
Δλδ ρε Αννουλα για να καταλαβω, υπαρχουν αντρες που τους αρεσουν αυτα τα νυχια;Για λίγο μόνο so enjoy it while it lasts
Ναι σίγουρα, αλλά δεν κάνω τίποτα από ότι κάνω για να είμαι appealing στους άνδρες. Κάνω ότι μαρεσει κ αν αυτά τα δύο τυχαίνει να συμπίπτουν τότε τέλειαΔλδ ρε Αννουλα για να καταλαβω, υπαρχουν αντρες που τους αρεσουν αυτα τα νυχια;
(μιλαω για τα μεγαλα του δρακουμελ..)
Δλδ μας γραφεις στο μουνι σου;Κάνω ότι μαρεσει
Πολυ!! Παναθεμα σε !Missed me??
Αν αυτό είναι η σωστή γυναίκα όχι δεν είμαι μια από αυτές.Δλδ μας γραφεις στο μουνι σου;
Η σωστη γυναικα φτιαχνεται για να αρεσει στους αντρες..
Δεν εισαι μια απο αυτες;
Anime fan βλεπω!Missed me??
Ωχχχχχ.Η σωστη γυναικα φτιαχνεται για να αρεσει στους αντρες..
Δεν εισαι μια απο αυτες;
Απάντησα κατάλληλαΩχχχχχ.
Τώρα που θα της βγει το φεμινιστικό θα σου απαντήσει κατάλληλα...
Just the aesthetics, δεν έχω δει πολλά ανιμεAnime fan βλεπω!
Στα τατού? Όχι πάντα έτσι ήτανεβαλες και χρωματακι βλεπω?? η δεν θυμαμαι καλα???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολλά προκαλεί…!!!!αμνησιες προκαλεις!!!!!!!!!!!!!
Κόκκινο γλυφιτζουράκι !!!Missed me??
Δεν έχω τιντερ! Αν με είδες εκεί κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτό μουΑννουλα στο Tinder τι ψάχνεις ; περιμένω να κάνουμε match, εγώ έκανα το swipe μου
Μονο με παραδοσιακους χαρακτηρισμους μπορω να σε περιγραψω σε αυτη τη φασηMissed me??
Παραδοσιακούς??Μονο με παραδοσιακους χαρακτηρισμους μπορω να σε περιγραψω σε αυτη τη φαση
Είχε πολλές φώτο κ με το πρόσωπο σου για αυτό κ υπέθεσα ότι ίσως να είναι πραγματικό. Άρα κάποιος που έχει τις φωτος σου…Δεν έχω τιντερ! Αν με είδες εκεί κάποιος χρησιμοποιεί τις φωτό μου
Από το ινστα μου λογικά, δεν είναι σπάνιο να συμβεί.Είχε πολλές φώτο κ με το πρόσωπο σου για αυτό κ υπέθεσα ότι ίσως να είναι πραγματικό. Άρα κάποιος που έχει τις φωτος σου…