Aggelioforos1992
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2023
- Like
- 2.129
- Πόντοι
- 456
Όλοι μιλάνε για τη πίπα της Αννούλας..
Κάτι θα ξέρουνΌλοι μιλάνε για τη πίπα της Αννούλας..
Κάτι θα ξέρουν
Τα φροντίζω τα αγόρια μου γι αυτόΑννουλα δεν σε γνωρίζω αλλά όλοι στάζουν μελι για πάρτυ σου!!!
Το μονο σιγουρο ειναι αυτο...εγω οπως και οι περισσοτεροι δεν εχουμε παραπονο απο εσενα παντως...!!!Τα φροντίζω τα αγόρια μου γι αυτό
ΕνδιαφέρονΤα φροντίζω τα αγόρια μου γι αυτό
επιτελους το νυχι του γυπα εφυγε και εκανες σωστοΝα κάτι τέτοια γίνονται κ μου φτιάχνουν τη μέρα και χαίρομαι που είμαι εδώ κ μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους
Ποιο εκλεκτό μέλος του σάη είναι ?Να κάτι τέτοια γίνονται κ μου φτιάχνουν τη μέρα και χαίρομαι που είμαι εδώ κ μου δίνεται η ευκαιρία να γνωρίζω τέτοιους ανθρώπους
Για λίγο μόνο so enjoy it while it lastsεπιτελους το νυχι του γυπα εφυγε και εκανες σωστο
Αν θέλει να πει ο ίδιος δεν είναι δική μου δουλειά να κατονομασω!Ποιο εκλεκτό μέλος του σάη είναι ?
Για λίγο μόνο so enjoy it while it lasts
Ελα ντεΤι γίνεται μ'αυτό το κορίτσι? Δυσκολεύομαι πολύ να τη βρω. Σκορπάει ακόμα χαρά ή μας μούντζωσε κι έφυγε?
Σιγουρα δεν μας εχει γραψει....μαλλον δεν ξερεις οτι εχει και πρωινη δουλεια....μαλλον εχει τελειωσει την σχολη και κανει ποιο λιγα ραντεβου απο πριν...εχει και προσωπικη ζωη!!Τι γίνεται μ'αυτό το κορίτσι? Δυσκολεύομαι πολύ να τη βρω. Σκορπάει ακόμα χαρά ή μας μούντζωσε κι έφυγε?
Σιγουρα δεν μας εχει γραψει....μαλλον δεν ξερεις οτι εχει και πρωινη δουλεια....μαλλον εχει τελειωσει την σχολη και κανει ποιο λιγα ραντεβου απο πριν...εχει και προσωπικη ζωη!!
Τα αξιζει τα 150 η αννα σιγουρα!Έτσι και είχα μουνι μύστη θα φρόντιζα να αγοράσω 6-7 ακίνητα και άλλα τόσα οικοπεδα πριν αρχίσω τη προσωπική ζωή
η Αννουλα ειναι power!!!!!!!!!!!Τα αξιζει τα 150 η αννα σιγουρα!
Εχω καιρο να την δω βεβαια...αλλα σιγουρα!η Αννουλα ειναι power!!!