Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.008
Είμαι εκπαιδευμένη δεν δαγκώνωνα μην την τρομαξετε προσπαθω!!!!!!!!!!
Είμαι εκπαιδευμένη δεν δαγκώνωνα μην την τρομαξετε προσπαθω!!!!!!!!!!
...καρδουλες ομως τελος, τις πηρε ολες ο παραπανω.Να υπάρχει μια ισορροπία
δε μασας πουθενα κοριτσαρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είμαι εκπαιδευμένη δεν δαγκώνω
Aν αρχίσεις να κανεις τη νοικοκυρά πάει όλη η καυλα που με αίμα και σπέρμα χτίσαμεΘα την κάνω εγώ την αγγαρεία
Ναι σιγά αν κάνω φασινα με κοντή φουστιτσα και χωρίς βρακακι θα σου πω εγώAν αρχίσεις να κανείς τη νοικοκυρά πάει όλη η καυλα που με αίμα και σπέρμα χτίσαμε
Σφουγγάρισμα δεν πιστεύω να κανεις με σφουγγαρίστραΝαι σιγά αν κάνω φασινα με κοντή φουστιτσα και χωρίς βρακακι θα σου πω εγώ
Με τι το θεςΣφουγγάρισμα δεν πιστεύω να κανεις με σφουγγαρίστρα
Με τέτοια ζέστη μάλλον είναι κ το βολικοτεροΝα κάνεις φασίνα μόνο με τα εσώρουχα σου,σε προστάζω ωσάν υπουργός
Άντε να το κάνω κ αυτό για σας αγόριαΠαραδοσιακό τον κόβω.
Στα 4 και με ένα πανί θα σου πει.
Και επειδή είμαι υπουργός,μετά θα γδυθεις για επιβράβευση.
To σωστό το σφουγγάρισμα, το λαμπικο, γίνεται μόνο με σφουγγαρόπανο στα τέσσερα και τρίψιμο καλό. Food for thought.Με τι το θες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τέτοια ζέστη μάλλον είναι κ το βολικοτερο
τωρα???....μολις εφευγα!!!!!!!!!!!...αν ειναι να περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Άντε να το κάνω κ αυτό για σας αγόρια
Mη σε κρατάμε τύπε, θα σου πούμε τα νέα όταν γυρίσεις.τωρα???....μολις εφευγα!!!!!!!!!!!...αν ειναι να περιμενω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιατι που να σε παρει ο διάολος για γυναικα! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΒΛΑ;Ναι σιγά αν κάνω φασινα με κοντή φουστιτσα και χωρίς βρακακι θα σου πω εγώ
Το κάνεις συχνά??To σωστό το σφουγγάρισμα, το λαμπικο, γίνεται μόνο με σφουγγαρόπανο στα τέσσερα και τρίψιμο καλό. Food for thought.
Έχω τα κέφια μου χιχιχιχιΓιατι που να σε παρει ο διάολος για γυναικα! ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΚΑΒΛΑ;
Πέσε εσύ στα τέσσερα και ότι προλάβω θα κάνωΤο κάνεις συχνά??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχω τα κέφια μου χιχιχιχι
Κατι καταλαβαμε....Έχω τα κέφια μου χιχιχιχι
Εεεε δεν θέλω βιασύνεςΠέσε εσύ στα τέσσερα και ότι προλάβω θα κάνω
σιγουρα?????Mη σε κρατάμε τύπε, θα σου πούμε τα νέα όταν γυρίσεις.
160 τετραγωνικά ισόγειο και αλλά 120 όροφος ποτέ θα τελειώσεις;;Εεεε δεν θέλω βιασύνες
Μην ανησυχείς τύπε, έχει εμπιστοσύνη, θα σου τα πούμε όλα με το σι και με το νιγμα.σιγουρα?????