karaflo trixompalaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2022
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 206
Που να δεις τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη σε λεω
Υπομονή στα εργαζόμενα κορίτσια....
Πριν και μετά κυρίωςΠριν ,κατα τη διαρκεια , η μετα ???
Μα παρέθεσε κ δικό μου σχόλιο στο οποίο μιλούσα για τον Όντιν
Όχι παρέθεσε σχόλιο απο την κόντρα Dem με Saint* και ίσως το σχόλιο σου ότι σου είναι συμπαθής και ο Saint* , εντός του Odin!Μα παρέθεσε κ δικό μου σχόλιο στο οποίο μιλούσα για τον Όντιν
Τι δεν είπα τίποτα? Είπα ότι δεν ισχύει το επιχείρημα εν προκειμένω γιατί τον άνθρωπο στα δύο σχεδόν χρόνια τον έχω δει τρεις φορές
Πιο πολύ χρόνο έχουμε περάσει να ανταλλάσσουμε μηνύματα παρά σε ραντεβού
Γιατί βγάζεις τέτοια κόμπλεξ
Δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και ούτε θέλω να σε μάθω..Τι δεν είπα τίποτα? Είπα ότι δεν ισχύει το επιχείρημα εν προκειμένω γιατί τον άνθρωπο στα δύο σχεδόν χρόνια τον έχω δει τρεις φορές
Πιο πολύ χρόνο έχουμε περάσει να ανταλλάσσουμε μηνύματα παρά σε ραντεβού
Γιατί βγάζεις τέτοια κόμπλεξ?
Εγώ αυτό το σχόλιο το έδωσα ως απάντηση για τον Όντιν πάντωςΌχι παρέθεσε σχόλιο απο την κόντρα Dem με Saint* και ίσως το σχόλιο σου ότι σου είναι συμπαθής και ο Saint* , εντός του Odin!
Στο δικό μου νήμα μίλησες λογικό να θεωρήσω ότι αναφέρεσαι και σε μένα δεν νομίζεις ? Ποια μύγα λολΔεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και ούτε θέλω να σε μάθω..
Εγω απλά παρέθεσα μυνημα στο @dem και του εξήγησα πώς τα κορίτσια που κάνουν αυτήν την "δουλειά" σαν και του λόγου σου μετράνε την συμπάθεια με τον αριθμό των ραντεβού...
Απλά έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι βλέπω..
Γιατί καλέ τι θα αλλάξει τον ΣεπτέμβρηΠου να δεις τι έχει να γίνει από Σεπτέμβρη σε λεω
Η θερμοκρασίαΓιατί καλέ τι θα αλλάξει τον Σεπτέμβρη
Ρε συ αρχοντα , επειδη αυτη τη γενικοτητα/μπαρουφολογια τη βλεπω σε πολλους εδω στο μπου πχ σε καποιον Νεατρενταλ σημερα και με ενδιαφερει η αναλυσηΔεν σε ξέρω δεν με ξέρεις και ούτε θέλω να σε μάθω..
Εγω απλά παρέθεσα μυνημα στο @dem και του εξήγησα πώς τα κορίτσια που κάνουν αυτήν την "δουλειά" σαν και του λόγου σου μετράνε την συμπάθεια με τον αριθμό των ραντεβού...
Απλά έχεις την μύγα και μυγιάζεσαι βλέπω..
Βρε κοπελιά γενικά μιλούσα, την αλήθεια είπα, δεν αφορούσε ειδικά εσένα το σχόλιο μου στον @demΣτο δικό μου νήμα μίλησες λογικό να θεωρήσω ότι αναφέρεσαι και σε μένα δεν νομίζεις ? Ποια μύγα λολ
Κ εγώ σου λέω ότι τον έχω δει τρεις φορές, μου λες ότι ψεύδομαι?
Άρα δεν είναι πάντα υστεροβουλος και ωφελιμιστικος ο λόγος της συμπάθειας συμφωνούμεΒρε κοπελιά γενικά μιλούσα, την αλήθεια είπα, δεν αφορούσε ειδικά εσένα το σχόλιο μου στον @dem
Δεν με νοιάζει πόσες φορές τον είδες δεν με ενδιαφέρει..
Ας το κλείσουμε εδω
Δεν ήταν ειδικά για την κοπέλα Άννα το σχόλιο μου..Ρε συ αρχοντα , επειδη αυτη τη γενικοτητα/μπαρουφολογια τη βλεπω σε πολλους εδω στο μπου πχ σε καποιον Νεατρενταλ σημερα και με ενδιαφερει η αναλυση
Αφου η κοπελλα σου λεει συγκεκριμενα 3 ραντεβου/ 2 χρονια και η συμπαθεια ειναι πολλαπλασια, μηπως σε εχουν απολυσει απο λογιστη . Δεν τα πας καλα με τα νουμερα
Οχι δεν συμφωνούμε.. Αλλα τέλος πάντων.. Συγγνώμη για την παρέμβαση στο νήμα σαςΆρα δεν είναι πάντα υστεροβουλος και ωφελιμιστικος ο λόγος της συμπάθειας συμφωνούμε
Άρα ψεύδομαι?Οχι δεν συμφωνούμε.. Αλλα τέλος πάντων.. Συγγνώμη για την παρέμβαση στο νήμα σας
Μολις τελειωσε@Odin_ η "Οντινιάδα" κατά τον @FlashDance συνεχίζεται! Θα εμφανιστείς ή πίνεις τσίπουρα σε καμμιά παραλία πάλι;;;;
Θα δεις...λίγο υπομονηΓιατί καλέ τι θα αλλάξει τον Σεπτέμβρη
Δύο χρόνια πάντως όλο μου λένε κάτι αλλάζει κ όλο όλα τα ίδια είναι τι να πωΘα δεις...λίγο υπομονη
Απλός θα γυρίσουν όλοι οι παντρεμενοι από τις διακοπές καυλομενοι απο τα κωλαρακια που βλέπουν στις παραλίεςΔύο χρόνια πάντως όλο μου λένε κάτι αλλάζει κ όλο όλα τα ίδια είναι τι να πω