paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.261
- Πόντοι
- 10.336
ανεβασε φωτο σερβιετα να γκαυλωσουμεΈχω την περίοδο μου και ξαπλαρω καναπέ
ανεβασε φωτο σερβιετα να γκαυλωσουμεΈχω την περίοδο μου και ξαπλαρω καναπέ
Μηπως κολλάς και ένσημα ?Ναι έχω κάνει για την ακρίβεια
Που την βλέπεις την άρρωστη σχέση με τα λεφτά ακριβώς? Από που το διακρίνεις?
Και ποιος λέει ότι δεν είναι δουλειά?
Δώσε μου τον ορισμό της λέξης δουλεια/εργασία για να καταλάβω πως η σεξεργασια δεν πληρεί τα κριτήρια
Α και ψυχαναλυτή επισκέπτομαι τακτικά, όπως θα έπρεπε και οι περισσότεροι ανθρώπους, όχι μόνο εδώ μέσα που οκ ειδικά εδώ μέσα, αλλά γενικά. Αν το είπες σαν προσβολή αυτό αστόχησες. Ακριβώς επειδή εγώ δεν έχω παλαιολιθικες απόψεις κ στεγανά έχω δουλέψει με τα κόμπλεξ και τα τραύματα και τα τρωτά μου και είμαι τώρα ένας πολύ καλύτερος ολοκληρωμένος και ισορροπημένος άνθρωπος, αν κ είναι βέβαια an always ongoing process. Εσύ είσαι?Κοπελιά η πορνεία δεν ειναι δουλειά. Δεύτερον εχεις πολυ μεγαλο όφελος, (150ε την ώρα)
ωστε να σου δημιουργείται το συναίσθημα της συμπαθειας σε οποιοδήποτε πελάτη που στα σκάει. Μηπως εχεις κανει κανα γαμησι δωρο σε κάποιον που τον συμπαθεις πολυ ? Άρρωστη σχεση με το χρημα βλέπω εγω οχι συμπάθειες... δες κάνα ψυχολόγο.
Άρα όποιος δουλεύει μαύρα δεν θεωρείται δουλειά σωστά?Μηπως κολλάς και ένσημα ?
Λογικεψου...
Άμα το θεωρείς δουλειά να πληρώσεις φόρους και εισφορές Εφκα όπως όλοι οι πολίτες..Ναι έχω κάνει για την ακρίβεια
Που την βλέπεις την άρρωστη σχέση με τα λεφτά ακριβώς? Από που το διακρίνεις?
Και ποιος λέει ότι δεν είναι δουλειά?
Δώσε μου τον ορισμό της λέξης δουλεια/εργασία για να καταλάβω πως η σεξεργασια δεν πληρεί τα κριτήρια
Τα "φολιασματα " δεν αφορούν εσένα το ξεκαθαρίζωΠοια φολιασματα μωρε?? Αυτό τώρα από που προκύπτει??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατί έχει γράψει κανείς για μένα έτσι?
Άμα τα πλήρωνε όλα αυτά θα πήγαινε η τιμή μαζί με Φ.Π.Α 500€ καλύτερα για όλους στην ζούλα.....Άμα το θεωρείς δουλειά να πληρώσεις φόρους και εισφορές Εφκα όπως όλοι οι πολίτες..
Τζάμπα μαγκιές ξέρω και εγώ κυρία "Άννα "
Τελικα εσυ εισαι λογιστης στην Ελβετια , γι' αυτο δυσκολευεσαι με τα ελληνικα δεδομεναΆμα το θεωρείς δουλειά να πληρώσεις φόρους και εισφορές Εφκα όπως όλοι οι πολίτες..
Άρα αν έλεγα ότι είμαι καθαρίστρια αλλά δουλεύω μαύρα πάλι θα λέγαμε ότι δεν είναι δουλειά?Άμα το θεωρείς δουλειά να πληρώσεις φόρους και εισφορές Εφκα όπως όλοι οι πολίτες..
Τα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι τα κορόιδαΆμα τα πλήρωνε όλα αυτά θα πήγαινε η τιμή μαζί με Φ.Π.Α 500€ καλύτερα για όλους στην ζούλα.....
Είσαι είσαι ανακριτής στο Χάρβαρντ μήπως?Τελικα εσυ εισαι λογιστης στην Ελβετια , γι' αυτο δυσκολευεσαι με τα ελληνικα δεδομενα
Μηπως πρεπει να πας στο νημα με τους τσοντοσινεμαδεςανεβασε φωτο σερβιετα να γκαυλωσουμε
Αν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκαναΤα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι τα κορόιδα
Σιγά ..οι πιο πολλοί χρωστάμε και οι υπόλοιποι δουλεύουμε μαύρα σε αυτή την χώρα ......Τα πληρώνουμε όλοι οι υπόλοιποι τα κορόιδα
Μην της βαζεις δύσκολα τυπε.. στην Ελλαδα και ο νταβατζης δουλειά ειναι. Αλλα μαλλον δεν θα συμφωνεί η Αννουλα με αυτο.Άμα το θεωρείς δουλειά να πληρώσεις φόρους και εισφορές Εφκα όπως όλοι οι πολίτες..
Ναι αλλά να πλερωνεις αγαπητή μου αυτά που σου αναλογούν όχι μόνο τα κορόιδα..Άρα αν έλεγα ότι είμαι καθαρίστρια αλλά δουλεύω μαύρα πάλι θα λέγαμε ότι δεν είναι δουλειά?
Κ προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να απενοχοποιηθει και να κανονικοποιηθει αρκετά η σεξεργασια ώστε ούτε να υπάρχει στίγμα αλλά κ να διατηρούμε τα ίδια ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ και υποχρεώσει με κάθε άλλον εργαζομενο. Όπως γίνεται σε άλλες πολιτισμένες χώρες δηλαδή
Ου μπλέξεις θα στα φάνε όλα και με τόκοΑν μου δινόταν η ευκαιρία θα το έκανα
αραξε white knight χαβαλε κανωΜηπως πρεπει να πας στο νημα με τους τσοντοσινεμαδες
Ρε αρχοντα εχουμε φαειαραξε white knight χαβαλε κανω