Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 28.921
- Πόντοι
- 11.146
Αν συμφωνησει και το κοριτσι...η tan ή επι τας
Έλεοςγουατεβερ δουδ
Εγώ κάνω σολαριουμ οπότε από πάνω δεν έχω λαινς, θα βγάλω μια τόπλες στην παραλία να σας δείξω χιχιΑν συμφωνησει και το κοριτσι
Σε κανένα μήναΠότε επιστρέφεις;
θα , θα , θα , θαΕγώ κάνω σολαριουμ οπότε από πάνω δεν έχω λαινς, θα βγάλω μια τόπλες στην παραλία να σας δείξω χιχι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε κανένα μήνα
αααα δε φταιω εγω
Γιατι να το κρυψομεν αλλωστεΤη φωτό περιμένεις εεε
αυτό και να πετάξει με το ραφάλ...Τη φωτό περιμένεις εεε
Άγαπητε @dem, φαίνεται την έχει πάρει ο συγκεκριμένος 15 - 20 φορές φυσικό είμαι να τον συμπαθεί κάποιον περισσότερο και να έχει οικειότητα..καλα κρασια, αντε γραψε καμια μλκ σε κανα αλλο θεμα οπως της Μαριας και ασε με εμενα μαιντανε του bourdela
3 φορές τον έχω δει δεν είναι Αθηναίος το αγόρι μας. Αλλά ότι πείτεΆγαπητε @dem, φαίνεται την έχει πάρει ο συγκεκριμένος 15 - 20 φορές φυσικό είμαι να τον συμπαθεί κάποιον περισσότερο και να έχει οικειότητα..
Δωσε της και εσύ π.χ 120€ × 20 φορές = 2400 και θα δεις πως θα σε συμπαθήσει.. χαχα
Έτσι συμπαθιομαστε όλοι μας..
ΔΕΝ πανα είσαι άσχημος, γέρος κτλ ..
Σημασία έχει το μπικικινι να πέφτει..
Τα αλλά όλα να είχαμε να λέγαμε..
Καλά οκ οι γλυφτες και οι αγαπουληδες δυστυχώς υπάρχουν..
Μερικές φορές ντρέπομαι που είμαι άντρας για τα σάλια εδώ μέσα..
Ο άλλος γίνεται γλυφτουλας μήπως πάρει καμία έκπτωση από τις κοπελες..
Αnyway, εγω άμα θελήσω κάποια κοπέλα στέλνω μυνημα κατευθείαν στο ψητό ..
Εννοείται στις κοπελες από κοντά είμαστε καθαροί και ευγενικοί
Μας απαξίωσες κανονικότατα!!!
Τι σας κάνει ο τύπος και τον έχετε όλες σας στα ώπα-ώπα; Έξι-εφτά κορίτσια μέτρησα μέχρι τώρα που τον έχετε "αδυναμία"! Δεν μπορεί εκτός από το "τρίτο πόδι" που κουβαλάει ο τύπος, και κάτι άλλο θα κάνει για να τον έχετε έτσι!
Αυτό που καταλαβαίνεις! Μουσικές, απόψεις, τρόπος ζωής
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πιο έξω δεν μπορούσες να έχεις πέσει είναι αστείοTυπε οταν μια κοπελα της δουλειας λεει οτι ενας πελατης "την καταλαβαινει" οτι του αρεσει η αποψη του και ο τροπος ζωης του, εννοει οτι ο συγκεκριμενος πελατης της τα σκαει και δεν την γαμαει.
Ολες οι πουτάνες τετοιους πελατες θελουν και τους θεωρουν τους καλυτερους. Αφηνω στην ακρη το προμοσιον ειναι αλλη κατηγορια.
Ε βέβαια δεν σας συμφέρουν αυτά που γράφω τι να πείτε..3 φορές τον έχω δει δεν είναι Αθηναίος το αγόρι μας. Αλλά ότι πείτε
Ειπες μια μεγαλη κουβεντα ΄¨ οτι το μπουλινγκ το εχεις μετατρεψει σε δυναμη ¨΄ , εδω θα παρεις αφθονο μπουσταρισμαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πιο έξω δεν μπορούσες να έχεις πέσει είναι αστείο
Όχι απλά το κάνει, το κάνει και καλά
Και δεν είπα ποτέ ότι με καταλαβαίνει. Δεν με ξέρει αρκετά καλά για να με καταλάβει
Σαν λογιστης που εισαι ( accountant ) ολα τα βλεπεις σαν νουμερα. Θα σου πω μερικα νουμεραΆγαπητε @dem, φαίνεται την έχει πάρει ο συγκεκριμένος 15 - 20 φορές φυσικό είμαι να τον συμπαθεί κάποιον περισσότερο και να έχει οικειότητα..
Δωσε της και εσύ π.χ 120€ × 20 φορές = 2400 και θα δεις πως θα σε συμπαθήσει.. χαχα
Έτσι συμπαθιομαστε όλοι μας..
ΔΕΝ πανα είσαι άσχημος, γέρος κτλ ..
Σημασία έχει το μπικικινι να πέφτει..
Τα αλλά όλα να είχαμε να λέγαμε..
Καλά οκ οι γλυφτες και οι αγαπουληδες δυστυχώς υπάρχουν..
Μερικές φορές ντρέπομαι που είμαι άντρας για τα σάλια εδώ μέσα..
Ο άλλος γίνεται γλυφτουλας μήπως πάρει καμία έκπτωση από τις κοπελες..
Αnyway, εγω άμα θελήσω κάποια κοπέλα στέλνω μυνημα κατευθείαν στο ψητό ..
Εννοείται στις κοπελες από κοντά είμαστε καθαροί και ευγενικοί
Την αλήθεια λέω.Ε βέβαια δεν σας συμφέρουν αυτά που γράφω τι να πείτε..
Μην ανησυχείτε, Θα σας απαλλαξω από την δυσάρεστη παρουσία μου στο νήμα σας..