FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Στα problems βγαζεις περισσοτερο παθοςΜπορούν να πουν ένα καλησπέρα Αννούλα πάλι θα απαντήσω μην μ σκατε
Στα problems βγαζεις περισσοτερο παθοςΜπορούν να πουν ένα καλησπέρα Αννούλα πάλι θα απαντήσω μην μ σκατε
Καλησπερα, οπως εξηγησα και στην αννα οταν εχεις απο πισω παιδια κ οικογενεια θες να εχεις μια σωστη επικοινωνια γιατι πρεπει να κανονισεις και αλλα πραγματα ωστε να βρεθεις με μια κοπελα..οσο για τις κριτικες που λες εχω αρκετες συναντησεις με callgirls απλα δν εχω κατσει να γραψωΡε φίλε Στασίνο…εγώ την κοπέλα δεν την έχω δει ποτέ και δεν έχω ξαναγράψει στο νήμα της…ποτέ!
Μπαίνω καμιά φορά κ χαζεύω….
Μα για ένα λεπτό, γιατί τα έχεις βάλει με όλους, προσβάλεις και βάλεις κατά δικαίων κ αδίκων!
Είσαι 2,5 χρόνια μέλος κ δεν έχεις γράψει μια κριτική! Ούτε μια…!!!
Και από τα λίγα σχόλια σου που διάβασα (τα τελευταία) όλο κράζεις! Μήπως το πρόβλημα το έχεις εσυ; Γιατί έσπευσες να μας ενημερώσεις για την «μη επικοινωνία» λες και είναι η 1000στή φορά που σου το έκανε!
Γιατί τόση πρεμούρα; Δες το λίγο, μάλλον εσύ έχεις λάθος κ όχι όοοοολοι οι υπόλοιποι!
Καλοπροαίρετα στα λέω!
ΥΓ: Και ο τρόπος που γράφεις, επιθετικός κ προσβλητικός! Δες το εσυ λίγο Ε;!
Ε να γράψεις ρε συ, βοηθάει κ τους υπόλοιπους κ δείχνεις ενεργός!Καλησπερα, οπως εξηγησα και στην αννα οταν εχεις απο πισω παιδια κ οικογενεια θες να εχεις μια σωστη επικοινωνια γιατι πρεπει να κανονισεις και αλλα πραγματα ωστε να βρεθεις με μια κοπελα..οσο για τις κριτικες που λες εχω αρκετες συναντησεις με callgirls απλα δν εχω κατσει να γραψω
Κοιταξε , αν ξαναδοκιμασεις , θα ειναι σιγουρα πιο προσεκτικη Το δις εξαμαρτειν ......Κατι θα κανουμεΚαληνυχτα μυστη!
Χαχα συμφωνω!Κοιταξε , αν ξαναδοκιμασεις , θα ειναι σιγουρα πιο προσεκτικη Το δις εξαμαρτειν ......
To ψέμα όπως λένε έχει κοντά ποδάρια. Αν κοροιδεύεις, θα φανεί . Στατιστικά , άμα μόνο ένας λέει οτι δεν του απάντησες στο Mail , πάει να πει οτι κάτι άλλο τρέχει. Αν το λένε πολλοί τότε κοροιδεύεις. Εκ του αποτελέσματος δεν το λένε πολλοί. Αρα δεν ....Κ προφανώς δεν μπορώ να καταλάβω τι κέρδος μπορεί να έχω να σπαταλώ τον χρόνο μ για να κοροϊδέψω. Προφανώς δεν έστειλα γιατί προφανώς δεν μπόρεσα τελικά. Μάλλον κάτι κάνω καλά για να παίζει τέτοια επίθεση τελευταία
Μα δεν είναι ο μόνος μ έχει συμβεί πολλές φορές να πω θα στείλω πιο μετά κ να μην το κάνω γιατί απλά ξεχάστηκα η τελικά δεν υπήρχε χρόνος για ραντεβού. Το έχω πει τόσες φορές είναι δύσκολα διαχειρισιμος ο όγκος των μηνυμάτων. Δεν είχε κανονιστεί κάτι δεν είχαμε πει κάτι συγκεκριμένο απλώς δεν έστειλα. Την τρίχα τριχια έχουμε κάνει ρε παιδιά. Το θέμα επικοινωνίας είναι στα όχι υπέρ μιας πραγματικά ανεξάρτητης κοπέλας κ λογικόTo ψέμα όπως λένε έχει κοντά ποδάρια. Αν κοροιδεύεις, θα φανεί . Στατιστικά , άμα μόνο ένας λέει οτι δεν του απάντησες στο Mail , πάει να πει οτι κάτι άλλο τρέχει. Αν το λένε πολλοί τότε κοροιδεύεις. Εκ του αποτελέσματος δεν το λένε πολλοί. Αρα δεν ....
Τώρα , το θα σου απαντήσω , αν εμπεριέχει και ώρα απάντησης, αυτό αγγίζει την μεταφυσική
Γεγονός I like a good debate what can I say hahahaΣτα problems βγαζεις περισσοτερο παθος
Εχεις δωσει ρεπο στον Μπαμπη τον σουγια;Μα δεν είναι ο μόνος μ έχει συμβεί πολλές φορές να πω θα στείλω πιο μετά κ να μην το κάνω γιατί απλά ξεχάστηκα η τελικά δεν υπήρχε χρόνος για ραντεβού. Το έχω πει τόσες φορές είναι δύσκολα διαχειρισιμος ο όγκος των μηνυμάτων. Δεν είχε κανονιστεί κάτι δεν είχαμε πει κάτι συγκεκριμένο απλώς δεν έστειλα. Την τρίχα τριχια έχουμε κάνει ρε παιδιά. Το θέμα επικοινωνίας είναι στα όχι υπέρ μιας πραγματικά ανεξάρτητης κοπέλας κ λογικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεγονός I like a good debate what can I say hahaha
Αν κατάλαβες το ίδιο λέμε. Μάλλον λες τον πόνο σουΜα δεν είναι ο μόνος μ έχει συμβεί πολλές φορές να πω θα στείλω πιο μετά κ να μην το κάνω γιατί απλά ξεχάστηκα η τελικά δεν υπήρχε χρόνος για ραντεβού. Το έχω πει τόσες φορές είναι δύσκολα διαχειρισιμος ο όγκος των μηνυμάτων. Δεν είχε κανονιστεί κάτι δεν είχαμε πει κάτι συγκεκριμένο απλώς δεν έστειλα. Την τρίχα τριχια έχουμε κάνει ρε παιδιά. Το θέμα επικοινωνίας είναι στα όχι υπέρ μιας πραγματικά ανεξάρτητης κοπέλας κ λογικό
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γεγονός I like a good debate what can I say hahaha
Ναι η αλήθεια είναι χαχαχα. Απλώς είμαι πολύ φιλότιμο άτομο κ με πειράζει πολύ να ακούω για έλλειψη σεβασμούΑν κατάλαβες το ίδιο λέμε. Μάλλον λες τον πόνο σου
Εγω καλού κακού θα γραψω αύριο κατά τις 7.30 το πρωι ένα καλημέρα Άννα να δω αν θα απαντήσει ή μας δουλεύει!!Στα problems βγαζεις περισσοτερο παθος
Αρκει να μη γινεσαι χειριστικος στην @Anna24 !!Εγω καλού κακού θα γραψω αύριο κατά τις 7.30 το πρωι ένα καλημέρα Άννα να δω αν θα απαντήσει ή μας δουλεύει!!
Δεν ισχύει πλέονΠήγαινε σε ένα πρακτορείο Οπαπ και αγόρασε κερδισμένα δελτία.. το πιο απλό σου λεω...στην Ελλάδα ζούμε...
Late to the partyΔεν ισχύει πλέον
Late to the party
This conversation λαστ γιαρ
Πλέον δεν έχω λεφτά για να ξέρω... κάπου τα έφαγα!!Δεν ισχύει πλέον
Να αγιάσει το στόμα σου Άννα... Συμφωνώ κι επαυξάνω.Αγαπουλες μ να σας πω κάτι με κάθε φιλική κ καλή διάθεση, αν εμφανιζεστε στο ραντεβού σαν να έχετε έρθει από τσόντα των 80s μην αναρωτιεστε γιατί δεν υπάρχει περιποίηση της "γύρω περιοχής". Να σκεφτόμαστε κ λιγάκι τα κορίτσια ε
Περιμένω με αγωνίαΆμα σταματήσω να μαι ποτέ συνέχεια στη γραμμή του πυρός βλέπουμε κ για τα εσώρουχα
....μηπως στα μαθηματα ποιησης?!?!Πλέον δεν έχω λεφτά για να ξέρω... κάπου τα έφαγα!!