nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.010
- Πόντοι
- 5.784
Καταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!....μηπως στα μαθηματα ποιησης?!?!![]()
Καταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!....μηπως στα μαθηματα ποιησης?!?!![]()
οσο πας προοδευειςΚαταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!
Αστο , αστο , το ειχες ξεχασειΕίπα να μην το κάνω εγώ, το έκανες εσύ... λίγο καθυστερημένα βέβαια..
Το θυμήθηκα κατά τις 9 αλλά λεω θα βγει ο Flashdance κ θα με κραξει!Αστο , αστο , το ειχες ξεχασει.
Με όλες τις ανεξάρτητες συμβαίνουν αυταΠροσπαθεια απο εχθες βραδυ για συνενοηση κ συναντηση για σημερα το βραδυ..η αννα μ ειπε κατα τις 4 σημερα το μεσημερι θα σ στειλω σε λιγο να σου πω(αν τελικα μπορουσε για σημερα 9-11 το βραδυ)....ακομα στελνειδυστυχως εχει προβλημα στο επικοινωνιακο κομματι ή απλα κοροιδευει καποιους
Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαιΚαλησπέρα αγόριαααα
ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτόΚαλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι
Σου έστειλε;ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτό
Όχι ρε γαμωτοΣου έστειλε;
Όχι ρε γαμωτο
Στο πηγάδι κατούρησα εγώ?
Την τσεχασε!Σου έστειλε;
...ναι, στο ΠηγαδιΌχι ρε γαμωτο
Στο πηγάδι κατούρησα εγώ?
Θα σας ειδοποιήσουμε.Άννα σε ευχαριστώ για το χτεσινό βραδινό ραντεβού μας . Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο από τα μεταξύ μας που έχουμε κάνει … πέρασα τέλεια όπως πάντα
Do you like γυπινγκ ??ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτό
Ολο οι αλλοι φταινεΤο θυμήθηκα κατά τις 9 αλλά λεω θα βγει ο Flashdance κ θα με κραξει!
Διάβασε το υπογραμμισμενο και θα καταλάβεις!Ολο οι αλλοι φταινε
Ποτε σε εκραξα ??