nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Καταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!....μηπως στα μαθηματα ποιησης?!?!
Καταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!....μηπως στα μαθηματα ποιησης?!?!
οσο πας προοδευειςΚαταδύσεις έκανα... σε ένα κορμί.. ονόματα δεν λεμε, οικογένειες δεν θίγουμε!
Αστο , αστο , το ειχες ξεχασει.Είπα να μην το κάνω εγώ, το έκανες εσύ... λίγο καθυστερημένα βέβαια..
Το θυμήθηκα κατά τις 9 αλλά λεω θα βγει ο Flashdance κ θα με κραξει!Αστο , αστο , το ειχες ξεχασει.
Με όλες τις ανεξάρτητες συμβαίνουν αυταΠροσπαθεια απο εχθες βραδυ για συνενοηση κ συναντηση για σημερα το βραδυ..η αννα μ ειπε κατα τις 4 σημερα το μεσημερι θα σ στειλω σε λιγο να σου πω(αν τελικα μπορουσε για σημερα 9-11 το βραδυ)....ακομα στελνειδυστυχως εχει προβλημα στο επικοινωνιακο κομματι ή απλα κοροιδευει καποιους
Καλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαιΚαλησπέρα αγόριαααα
ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτόΚαλησπέρα, κατ’ αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι
Σου έστειλε;ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτό
Όχι ρε γαμωτοΣου έστειλε;
Όχι ρε γαμωτο
Στο πηγάδι κατούρησα εγώ?
Την τσεχασε!Σου έστειλε;
...ναι, στο ΠηγαδιΌχι ρε γαμωτο
Στο πηγάδι κατούρησα εγώ?
Θα σας ειδοποιήσουμε.Άννα σε ευχαριστώ για το χτεσινό βραδινό ραντεβού μας . Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο από τα μεταξύ μας που έχουμε κάνει … πέρασα τέλεια όπως πάντα
Do you like γυπινγκ ??ανθρώπινα κ μόνο σου σ έστειλα ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κ έλεγα πότε θα κάνει κάποιος αναφορά σε αυτό
Ολο οι αλλοι φταινεΤο θυμήθηκα κατά τις 9 αλλά λεω θα βγει ο Flashdance κ θα με κραξει!
Διάβασε το υπογραμμισμενο και θα καταλάβεις!Ολο οι αλλοι φταινε
Ποτε σε εκραξα ??