nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Δεν έχουμε χημεία, μετά λυπης μου το συνειδητοποιω!Αααα δεν το πιασα βρεεε
Δεν έχουμε χημεία, μετά λυπης μου το συνειδητοποιω!Αααα δεν το πιασα βρεεε
κι εγω ειχα μεινει μεταξεταστεος στη χημεια πριν 35 χρονιαΔεν έχουμε χημεία, μετά λυπης μου το συνειδητοποιω!
Γενικά @nothorny είσαι των επαναλήψεων ? ή μόνο με την Άννα συμβαίνει αυτό???Στο Bill εννοούσα την περίληψη and this should be your response...
Με ιδιαίτερα θα το πέρναγες το μάθημα. Δεν ειχε γεννηθει η Αννουλα τοτε να σου κάνει... με εμένα μπορεί να σωθεί το μάθημα...κι εγω ειχα μεινει μεταξεταστεος στη χημεια πριν 35 χρονια
Hahahahahaγιου ντοντ σιτ ον ας εντ γιου ρε νταλαρα;
καλά το τελευταίο άσε να το πουν οι κοπέλες...μη το λες εσύ γιατί θα μας παρεξηγήσουν...@geroksouras Ο λαγός είναι φίλος αδερφός τίμιος υπερασπιστής της αλήθειας και γαμιάς με Γ Κεφαλαιο
Περνατε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξωκαλά το τελευταίο άσε να το πουν οι κοπέλες...μη το λες εσύ γιατί θα μας παρεξηγήσουν...
me neither...παντα το έλεγα ότι ταιριάζουμε σε όλα εμείς...και εχω καταλάβει ακριβώς τι και πως...πρέπει να βρεθούμε αγαπημένη
Μην την πατάς σαν την Ελλάδα. Πασχίζεις να αποδείξεις το αυτονόητο. Δεν αξίζει...Για ότι λέω έχω σκρινσοτς π μπορούν να επιβεβαιώσουν. Ας μιλήσει ο ίδιος αλλά πολύ αστείο να μην με πιστεύεις ακόμα.
α εσύ λες να είχα κανονίσει μόνο μαζί τ εκείνη τη μέρα? Όχι προφανώς. Υπήρχαν άλλοι πριν και μετά κ αφού δεεεεν ειιιιχααα κινητοοοο προφανώς ουτε οι υπόλοιποι έλαβαν κάποια ειδοποίηση για την αλλαγή σχεδίου. Να το ζωγραφίσω η το χουμε?
Αυτά για σενα μου τα έχει πει η @Sofia_Magic Και εγώ τα μεταφέρω @Sofia_Magic Κάνω λάθος?καλά το τελευταίο άσε να το πουν οι κοπέλες...μη το λες εσύ γιατί θα μας παρεξηγήσουν...
Τα Καρτιε ειναι παντοτιναΝαι έχω χαχαχαχα
μαλλον μπαινει προς τα μεσα να λες μετα απο τις αποκαλυψεις του @lagonisianΠερνατε καλα και αυτο βγαινει προς τα εξω
Εσύ όταν πας σπίτι δες αυτο:Δεν το άνοιξα καν το βίντεο, (εργαζομαι) αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Επειδή δεν μπορώ να δω το βίντεο, θα μου κάνεις μια περίληψη σε παρακαλώ?
Γιατί να κοροϊδέψει κάποιους ? Θα κερδίσει κάτι από αυτό πιστεύεις?Προσπαθεια απο εχθες βραδυ για συνενοηση κ συναντηση για σημερα το βραδυ..η αννα μ ειπε κατα τις 4 σημερα το μεσημερι θα σ στειλω σε λιγο να σου πω(αν τελικα μπορουσε για σημερα 9-11 το βραδυ)....ακομα στελνειδυστυχως εχει προβλημα στο επικοινωνιακο κομματι ή απλα κοροιδευει καποιους
Δν ξερω φιλε και δν με ενδιαφερει..αυτο π ξερω ειναι οτι απο εχθες εστειλα για να κανονισω για σημερα και δν μπορεσα να βγαλω ακρη..αυτο μ αρκει προσωπικα εμενα.κριμα γιατι φαινεται καλο κομματι! Χ απο εμενα θα δωσω αλλου τα λεφτα μου που θα με σεβαστουν..καθαρα αντιεπαγγελματικη η ανναΓιατί να κοροϊδέψει κάποιους ? Θα κερδίσει κάτι από αυτό πιστεύεις?
Δεν πειράζει αγάπη καλή καρδιά δεν είναι όλοι για όλουςΔν ξερω φιλε και δν με ενδιαφερει..αυτο π ξερω ειναι οτι απο εχθες εστειλα για να κανονισω για σημερα και δν μπορεσα να βγαλω ακρη..αυτο μ αρκει προσωπικα εμενα.κριμα γιατι φαινεται καλο κομματι! Χ απο εμενα θα δωσω αλλου τα λεφτα μου που θα με σεβαστουν..καθαρα αντιεπαγγελματικη η αννα