nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Καλημερα Φίλος! Σιγά τον χαμό... περίμενα να ανοίξει καμια μύτη, μάταια όμως!Μέσα σε όλο αυτό το χαμό,εγώ θα πω καλημέρα!!!
Καλημερα Φίλος! Σιγά τον χαμό... περίμενα να ανοίξει καμια μύτη, μάταια όμως!Μέσα σε όλο αυτό το χαμό,εγώ θα πω καλημέρα!!!
Αιμοβορε @nothorny !!!!!Καλημερα Φίλος! Σιγά τον χαμό... περίμενα να ανοίξει καμια μύτη, μάταια όμως!
Mortal kombatΓουστάρω ίντριγκα!
Για ότι λέω έχω σκρινσοτς π μπορούν να επιβεβαιώσουν. Ας μιλήσει ο ίδιος αλλά πολύ αστείο να μην με πιστεύεις ακόμα.
α εσύ λες να είχα κανονίσει μόνο μαζί τ εκείνη τη μέρα? Όχι προφανώς. Υπήρχ άλλοι πριν και μετά κ αφού δεεεεν ειιιιχααα κινητοοοο προφανώς ουτε οι υπόλοιποι έλαβαν κάποια ειδοποίηση για την αλλαγή σχεδίου. Να το ζωγραφίσω η το χουμε?
Καμια άλλη φορά δλδ δεν εστησες η ακύρωσες?μονο αυτήν την άτιμη μέρα π έπαιξες γκινια?μετα εχω την απορία αυτοί σε παίρνουν πάλι τηλ?τΟΤΕ δλδ αρκετό καιρό μετά ισχύει η έκπτωση η γράφτηκε στο χιόνι?Για ότι λέω έχω σκρινσοτς π μπορούν να επιβεβαιώσουν. Ας μιλήσει ο ίδιος αλλά πολύ αστείο να μην με πιστεύεις ακόμα.
α εσύ λες να είχα κανονίσει μόνο μαζί τ εκείνη τη μέρα? Όχι προφανώς. Υπήρχαν άλλοι πριν και μετά κ αφού δεεεεν ειιιιχααα κινητοοοο προφανώς ουτε οι υπόλοιποι έλαβαν κάποια ειδοποίηση για την αλλαγή σχεδίου. Να το ζωγραφίσω η το χουμε?
Φυσικά κ ισχύει. Δεν την θέλησε κανείς όμως. Έτσι απροειδοποίητα ναι πρώτη φοράΚαμ
Καμια άλλη φορά δλδ δεν εστησες η ακύρωσες?μονο αυτήν την άτιμη μέρα π έπαιξες γκινια?μετα εχω την απορία αυτοί σε παίρνουν πάλι τηλ?τΟΤΕ δλδ αρκετό καιρό μετά ισχύει η έκπτωση η γράφτηκε στο χιόνι?
Γλυκια Αννα το εξηγησες Μην μπαινεις σε αυτο το γαιτανακι της υπεραναλυσηςΦυσικά κ ισχύει. Δεν την θέλησε κανείς όμως. Έτσι απροειδοποίητα ναι πρώτη φορά
Αλλιώς μόνο για θέματα υγείας η οικογένειας π έχουν κ θα έχουν την αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα μ. Κ το ίδιο περιμένω κ από τους παρτενέρ φυσικά κ ούτε ποτέ θα θύμωνα αν κάποιος με ακύρωνε με τέτοια αφορμή. Γενικά δεν θυμώνω με τις ακυρώσεις π κ σε μένα έχουν προκύψει ουκ ολίγες φορες γιατί καταλαβαίνω ότι είμαστε ΆΝΘΡΩΠΟΙ κ τυχαίνουν πράγματα. Κ επειδή εγώ κάνω λίγα ραντεβού μπορεί μια ακύρωση π θα μ τύχει να με αφήσει πχ με μόνο ένα ραντεβού οπότε θα είχα κάθε λόγο να τσαντιστω να μπλοκάρω κλπ. Ε δεν το κάνω.
Δεν είναι το θέμα αν μ έκανες ζημιά η όχι. Το θέμα είναι ότι εφόσον προσπάθησα να διορθώσω την κατάσταση όπως μπορούσα τι άλλο ήθελες από μένα να κάνω??? Μιλώντας για την πρώτη φορά γιατί για την δεύτερη ενημερώθηκες κανονικότητα ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού. Αφού ήθελες να το αναφέρεις καλά έκανες αλλά είπες τα πράγματα υπό πολυ διαφορετικό φως από το πραγματικό. Κάνω ότι μπορώ να είμαι όσο πιο συνεπής στην επικοινωνία μ μπορώ κ με πολλούς διατηρώ κ επαφή ακόμη κ εκτός των ραντεβού αλλά να υπάρχει κ μια κατανόηση ότι είμαι απλώς ένας άνθρωπος ε. Δεν έχω τηλεφωνήτριες κ οδηγούς κ κάνω το ανθρωπίνως δυνατόΚανω μια ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ παρέμβαση και το κλείνω, επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός σε όλους.
Η μομφή μου δεν ήταν προς την Άννα. Η Άννα προφανώς θα έχει τους λόγους της και τα όποια απρόοπτα μπορεί να συμβούν σε όλους. Έχω ένα αστεράκι εδώ βέβαια για τον τρόπο που γίνεται η ακύρωση αλλά αυτό μπορώ να το συζητήσω με την ίδια αν το επιθυμεί. Το "δουλευόμαστε" πήγαινε σε όλους εμάς.
Μου συνέβη 2 στα 2 και η πρώτη σκέψη μου ήταν "δεν μπορεί να συνέβη μόνο σε εμένα.... Καλά ρε μ@@@ες....στόμα δεν έχετε να μιλήσετε;"
Προβληματίστηκα στο αν θα έπρεπε να το ανεβάσω εδώ, αλλά το έκανα για 2 λόγους:
1. Η Άννα έχει ήδη ενα μεγάλο -από όσο αντιλαμβάνομαι - fun club το οποίο το έχει κερδίσει, δεν της χαρίστηκε και ότι και να γράψει ο οποιοσδήποτε δεν θα αλλάξει, οπότε θεωρώ ότι δεν της έχω κάνει ζημιά.
2. Θεωρώ ότι είναι αρκετά έξυπνη ωστε να καταλάβει μια καλόπροαίρετη κριτική
Να βάλω και ένα τριτο; Σκοπός του σαιτ δεν είναι να ενημερωνόμαστε με τελικό σκοπό την καλύτερη ποιότητα σε όλους τους τομείς; Λοιπόν η Άννα φαίνεται να είναι σουπερ στα περισσότερα, αλλά θεωρώ ότι στο θέμα της επικοινωνίας - αναγνωρίζοντας τις εγγενείς ιδιαιτερότητες που υπάρχουν- μπορεί να το βελτιώσει.
Ας το κλείσουμε εδω και ας πάμε παρακάτω
Ναι έχω χαχαχαχαΓλυκια Αννα το εξηγησες Μην μπαινεις σε αυτο το γαιτανακι της υπεραναλυσης
Border line εχεις ??
Άμα σταματήσω να μαι ποτέ συνέχεια στη γραμμή του πυρός βλέπουμε κ για τα εσώρουχαΚαλημέρα Άννα
Περιμένουμε φωτογραφίες με τα εσώρουχα...
Τι να τις κάνεις τι φώτο?? Μπες εδώ καλύτεραΚαλημέρα Άννα
Περιμένουμε φωτογραφίες με τα εσώρουχα...
Ησυχα.Τι να τις κάνεις τι φώτο?? Μπες εδώ καλύτερα
Εχεις και χιουμορ και μ' αρεσεις πολυΝαι έχω χαχαχαχα
Φίλε αν έχεις τηλέφωνο της ξανθιάς δεξιά, στειλε pm!Τι να τις κάνεις τι φώτο?? Μπες εδώ καλύτερα
Όχι όντως έχω borderline it was not a lie hahahaΕχεις και χιουμορ και μ' αρεσεις πολυ
Stand up comedy for ever
....δν αμφισβητησα το μαγκα παραπανω και δεν εχω λογο να μην δεχτω αυτα που λεει! Εκανε μια ερωτηση και με βαση τις δικες μου εμπειριες του απαντησα, οπως το βλεπω εγω!καλο θα ειναι να μην αμφισβητουμε οσους γραφουν τις εμπειριες τους, οπως δεν θελουμε να αμφισβητουνε τις δικες μας καλες κριτικες οι αλλοι. μπορεις να ξερεις εσυ οτι δεν τον εστησε και δεν εξαφανιστηκε η Αννα οπως λεει??
ο @freesoul77 ειναι και απο το 15 μελος, εδω αλλοι μπηκαν τον Αυγουστο και επειδη γραφουν ολη μερα δεχομαστε οσα λεμε, εδω γιατι να μην το δεχτουμε??
Κοιταξε , εγω ειμαι πολλα χρονια στη νυχτα , αλλα λιγο καιρο εδω και απ' οτι εχω καταλαβει , η φαντασιωση του καθε μυστη ειναι το δωρακι που ΘΑ του δωσει η κοπελλα σε καποιο απροσδιοριστο χρονο , αν ειναι "καλο" παιδι
Τι να τις κάνεις τι φώτο?? Μπες εδώ καλύτερα
Φίλε αν έχεις τηλέφωνο της ξανθιάς δεξιά, στειλε pm!