Διαγραμμένο μέλος 200305
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2020
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Άννα είναι μόνο μια όλα κ ολα
Άννα είναι μόνο μια όλα κ ολα
Welcome backΣας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Και καινούρια τατού απο ότι διακρίνω η κάνω λάθος?Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Πολύ ωραία τα καινούργια σου εσώρουχα!!!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Αυτος ο γυναικειος καμβας και τα ομορφα χειλη εχουν μεγαλυτερη αξια.Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Ένα ναι!Και καινούρια τατού απο ότι διακρίνω η κάνω λάθος?
Κ έλεγα ποιός θα το πρωτοπείΔεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά η σόμπα κλεβει τη παρασταση
Μιας και εισαι τοσο παρατηριτικος και επειδη η οραση μου με εχει προδωσει χρονια τωρα, μου λες σε παρακαλω και τι βιβλια ειναι πισω απο την Αννα; ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ!Δεν ξέρω τι λέτε εσείς,αλλά η σόμπα κλεβει τη παρασταση
Α έχει ποικιλίαΜιας και εισαι τοσο παρατηριτικος και επειδη η οραση μου με εχει προδωσει χρονια τωρα, μου λες σε παρακαλω και τι βιβλια ειναι πισω απο την Αννα; ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ!
Κ αυτή είναι η μικρή μου. Θα σας δείξω μια μέρα το μαμούθ π έχω στο δωμάτιο μΕγώ θα έλεγα η βιβλιοθήκη..Αμα η γυναίκα είναι μορφωμένη... Αλλο level.. Εξου και το ρητό πως οι ηγέτες έχουν μεγάλες βιβλιοθήκες ενώ τα θύματα μεγάλες τηλεοράσεις..
Το γουρουνακι δεν το αναφέρεις.Μηπως θέα να μας περάσεις υποσυνείδητο μήνυμα ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μουρη;Α έχει ποικιλία
Κ ένα σουιφερ ξεσκονιστηρι παρακαλώ χαχαχαχαχαχα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κ αυτή είναι η μικρή μου. Θα σας δείξω μια μέρα το μαμούθ π έχω στο δωμάτιο μ
Εντάξει την αλήθεια μ να την λέω κ τβ μ δεν είναι μικρή. Κ ο κινηματογράφος είναι μορφή τέχνης π απολαμβάνω να καταναλώνωΕγώ θα έλεγα η βιβλιοθήκη..Αμα η γυναίκα είναι μορφωμένη... Αλλο level.. Εξου και το ρητό πως οι ηγέτες έχουν μεγάλες βιβλιοθήκες ενώ τα θύματα μεγάλες τηλεοράσεις..
Ως γνωστή μη κρεατοφαγος λατρεύω τα γλυκουλιαΤο γουρουνακι δεν το αναφέρεις.Μηπως θέα να μας περάσεις υποσυνείδητο μήνυμα ότι όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μουρη;
Μόνο για ντοκιμαντέρ είναι κατά τη γνώμη μου.. Και δεν εννοώ wild nature..Εχει αμέτρητες παραγωγες που μπορείς να μάθεις πολλά πράγματα..Αντε να πω και για καμιά ταινία που και που αν και χρόνια έχω να δω καμιά καλήΕντάξει την αλήθεια μ να την λέω κ τβ μ δεν είναι μικρή. Κ ο κινηματογράφος είναι μορφή τέχνης π απολαμβάνω να καταναλώνω
Θα το λάβω ως κοπλιμέντοΩς γνωστή μη κρεατοφαγος λατρεύω τα γλυκουλια