Atixos1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2022
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Τι κορμί λαμπάδα είναι αυτή που εχεις
Ωπ...τι έχουμε εδώ???? Ανοιξιάτικη κολεξιόν 2023???Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Βάλε και πρωκτικό στο πρόγραμμα και το συζητάμε πάλι.Τι σου λείπει για να με πεις κορυφαία λοιπόν?
Απιστία ακούω...??Η Άννα δεν μετράει σαν απιστία ρε συ... η Άννα είναι ναός... μυσταγωγία ...
μυσταγωγία θηλυκό
- η μύηση σε μια μυστηριακή λατρεία
- η μυστηριακή τελετή
- η έκσταση που δοκιμάζει ο θεατής ή ακροατής ενός εξαιρετικού μουσικού, θεατρικού κ.λπ. έργου καθώς και το ίδιο το έργο που έχει τη δύναμη να μας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία
Καλά είναι τα σάλια βοηθάνε if u get meΠαιδιά χαλαρώστε λίγο με τα σάλια, οκ να γουστάρει όποιος θέλει και να γράφει και κάνα wow-σχόλιο, αλλά τόσα σάλια καταντάει γλίτσα η φάση
Κορυφαία στην κατηγορία μ εννοώ, στις άνευ πρωκτικού δηλαδήΒάλε και πρωκτικό στο πρόγραμμα και το συζητάμε πάλι.
Καλά είναι τα σάλια βοηθάνε if u get me
Κορυφαία στην κατηγορία μ εννοώ, στις άνευ πρωκτικού δηλαδή
Ολοι θα το θελαμε να βαλει αλλα αν δεν θελει δεν θελει...ισως το εχει δοκιμασει στην προσωπικη της ζωη πονουσε και δεν την αρεσε...ας μην την πιεζουμε και ας την χαρουμε οπως ειναι γτ απο οσο βλεπω δεν θα το κανει για παντα αυτο...!!!Βάλε και πρωκτικό στο πρόγραμμα και το συζητάμε πάλι.
Μάλλον είσαι καινούριος εδώ χαχαχαΈχεις τπτ κενό για σήμερα??
Να τα εγκαίνιασουμε!!!
Ελπίζω να μην τα σκισουμε
Τρέλα είσαι...Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Ανάγνωση του αγαπημένου μου βιβλίου στον καναπέ με Άννα να πνίγεται στο σάλιο της στα γόνατα... Είναι πολλή ανώμαλη η σκέψη που είχα μόλις είδα τη φωτό;Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
.....μαγκα μου, ολοι αυτο θελουμε! Να το "αναλ"υσουμε απο κονταΘα μου το αναλύσεις από κοντά...
Οταν λειπει ο γατος ........................εεεε τωρα κ εσυ! Μπερδεψαν λιγο τα νηματα τα παιδια, πως κανεις ετσι
Και σου πάνε τέλεια μπορώ να πω μετά την χθεσινή αποκάλυψη από κοντά.....όλα ήταν τέλεια καλημέρα Άννα και καλή μας τύχη σήμερα..Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
Ε όχι κ πεθαμενατζιδικο το υπέροχο λιλα...πηγα κ εγω να γραψω για το μωβ χρωμα των εσωρουχων (το πεθαμενατζιδικο ντε) αλλα ειδα οτι με ειχε προλαβει ο "μισαωρος"
Εμένα.....πολύ.....!!!!!Σας έλειψααα!? Καινούρια εσώρουχα κ είπα να τα δείξω
...αααα μν μας μπερδευεις τωρα! Οι ανδρες αναγνωριζουμε 6 χρωματα (3 βασικα + 3 δευτερογενη) και το ασπρο-μαυρο!Ε όχι κ πεθαμενατζιδικο το υπέροχο λιλα
Γαμω τα λουμπαγκα μου γαμω!Αγόρια σήμερα κενά στις 21:00 και 22:00
το λοιπονννννννν για πες γερονταΓαμω τα λουμπαγκα μου γαμω!
Δεν λεω κάτι άλλο γιατί πέραν του ότι πω θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου, θα με κατηγορήσουν ότι σπαμαρω. Το κορίτσι ξέρει...το λοιπονννννννν για πες γεροντα