nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Και ξαφνικά το κινητό σου δέχεται 3000 μηνύματα..Αγόρια σήμερα υπάρχει ένα κενό στις 18:00 u know what to do
Και ξαφνικά το κινητό σου δέχεται 3000 μηνύματα..Αγόρια σήμερα υπάρχει ένα κενό στις 18:00 u know what to do
Skase!! Το ξέρω ότι το λέει τώρα απλά είναι τρόπος έκφρασης της αγανάκτησης μου…ναι τωρα το λεει
...καντην κοπανα!!Αγόρια σήμερα υπάρχει ένα κενό στις 18:00 u know what to do
...καντην κοπανα!!
Είχα μια ακύρωσηηηΚαι το λες τώρα;; ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ;;;
Αγόρια σήμερα υπάρχει ένα κενό στις 18:00 u know what to do
Λογικα θα ήταν πολύ σοβαρό θέμα... να είναι καλά ο άνθρωπος.. ποιος ακυρώνει μαζί σου?..Είχα μια ακύρωσηηη
Δεύτερη Άννα υπάρχει? Αν ναι θέλω και τις 2! Μαζί!Αγόρια τις τελευταίες δυο μέρες έχω λάβει πάνω από δέκα μηνύματα π με ρωτάνε αν πηγαίνω με ζευγάρια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ψευδής πληροφορία η είναι απλώς σύμπτωση απλώς το διευκρινίζω κ εδώ πως ΔΕΝ πηγαίνω με ζευγάρια η κοπέλες γενικότερα. Λυπάμαι για όσους στεναχωρώ
Δεύτερη Άννα υπάρχει? Αν ναι θέλω και τις 2! Μαζί!
Άπαπα μην λες τέτοια βρε γκαντεμοψαρο .. και είμαι και σε περίεργη ηλικία...Σε βλεπω για διπλο bypass!
Άννα είναι μόνο μια όλα κ ολαΔεύτερη Άννα υπάρχει? Αν ναι θέλω και τις 2! Μαζί!
Άπαπα μην λες τέτοια βρε γκαντεμοψαρο .. και είμαι και σε περίεργη ηλικία...
Ισχύει...Άννα είναι μόνο μια όλα κ ολα
Αγόρια τις τελευταίες δυο μέρες έχω λάβει πάνω από δέκα μηνύματα π με ρωτάνε αν πηγαίνω με ζευγάρια. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια ψευδής πληροφορία η είναι απλώς σύμπτωση απλώς το διευκρινίζω κ εδώ πως ΔΕΝ πηγαίνω με ζευγάρια η κοπέλες γενικότερα. Λυπάμαι για όσους στεναχωρώ
Δεν δυστυχώςΈλα τώρα μου το χάλασες... Είχα μια φαντασίωση να είμαι με την Αννούλα και μια άλλη κοπέλα για τρίο. Με την φαντασίωση θα μείνω. Ή κανονίζεται κι αυτό;