Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.378
- Πόντοι
- 11.146
Σωστός παίχτη μου
...περιμενε να ξεκινησει την σεζον η ryanair κ θα εισαι αρχονταςΧαλάς κάτι παραπάνω αλλά όλα οκ step by step
Σωστός παίχτη μου
...περιμενε να ξεκινησει την σεζον η ryanair κ θα εισαι αρχονταςΧαλάς κάτι παραπάνω αλλά όλα οκ step by step
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Μέχρι στιγμής καλά! Έχω μερικά μαθήματα ακόμαΓεια σου @Anna24 , τελικά πως πήγες στις εξετάσεις του πανεπιστημίου;
Μαζί μ βγαίνουν κ τις μεγάλεςΣεβομαι και εισαι αξιοθαυμαστη για τις πρωινες σου δραστηριοτητες , αλλα τα γουστα βγαινουν τις μικρες ωρες
Δεν υπαρχει περιπτωση να παει καποιος με την αννα και να μην περασει καλα...!!!!!!!!!Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Μέχρι στιγμής καλά! Έχω μερικά μαθήματα ακόμα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαζί μ βγαίνουν κ τις μεγάλες
Ok thanksΝαι κάποιες φορές σπανίως ίσως πάω μέχρι τέτοια ώρα. Αν το έχουμε κανονίσει 2-3 μέρες νωρίτερα γίνεται. Όχι πιο αργά όμως
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Μέχρι στιγμής καλά! Έχω μερικά μαθήματα ακόμα
Καλά αποτελέσματαΕυχαριστώ για το ενδιαφέρον! Μέχρι στιγμής καλά! Έχω μερικά μαθήματα ακόμα
Από τις κορυφαίες όχι.Πρέπει πραγματικά να είναι από τις κορυφαίες επιλογές αυτή την εποχή
Εργοδότες;Θέλω η Αννούλα να γίνει αστέρι στον τομέα της. Κάτι μου λέει πώς θα τη ζητούν πολλοί εργοδότες.
Το πήγε σε άλλο επίπεδο ο @bigmountain89 .Δεν γνωρίζει ότι η Αννα θα συντρίψει το κεφάλαιο και τον καπιταλισμό. Για αυτό λέει για εργοδότες κτλΕργοδότες;
Καλώς τον...καλησπερα παιδια!
με κανα 1500αρι όλα γινονταιΜονοήμερη στην πρωτεύουσα από τη συμπρωτεύουσα!
Καλά αποτελέσματα
Tωρα τα ειπες ολα....μετα λεφτα ολα γινονται...!!!!με κανα 1500αρι όλα γινονται
Φουλ σατανιαση αυτό το ψευδώνυμοκαλησπερα παιδια!
Τι σου λείπει για να με πεις κορυφαία λοιπόν?Από τις κορυφαίες όχι.
Από τις πολύ καλές ναι!
τουλιπΤι σου λείπει για να με πεις κορυφαία λοιπόν?