Θέμης88
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 51
- Like
- 5.467
- Πόντοι
- 11.836
Hello AnnaΟ φίλος μας έφαγε μπαν για δεύτερη φορά στέλνει χαιρετίσματα κ επιστρέφει δριμύτερος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πσκ π δεν έχω σχολή!
Hello AnnaΟ φίλος μας έφαγε μπαν για δεύτερη φορά στέλνει χαιρετίσματα κ επιστρέφει δριμύτερος
Πσκ π δεν έχω σχολή!
ban γιατι τρωει συνεχεια;;;Μια απορια που δεν θα λυθει ποτεΟ φίλος μας έφαγε μπαν για δεύτερη φορά στέλνει χαιρετίσματα κ επιστρέφει δριμύτερος
Πσκ π δεν έχω σχολή!
Πρωινά δεν κάνω αγάπη. Μεσημέρι γύρω στις 2-3 το νωρίτεροκαλημέρα.
τι ώρες ξεκινάς τα πρωινά?
Τον ζηλεύουν π είναι κουλ χαχαχαban γιατι τρωει συνεχεια;;;Μια απορια που δεν θα λυθει ποτε
Late night παίζει?Μιας και είπαμε για έναρξηΠρωινά δεν κάνω αγάπη. Μεσημέρι γύρω στις 2-3 το νωρίτερο
Τον ζηλεύουν π είναι κουλ χαχαχα
Τοσα αφμ που εχει αλλαξει εχει μπερδευτει ολη η ανεξαρτητη αρχη δημοσιων εσοδωνΠρωινά δεν κάνω αγάπη. Μεσημέρι γύρω στις 2-3 το νωρίτερο
Τον ζηλεύουν π είναι κουλ χαχαχα
Ένα τσιγάρο δρόμος!
Δεν εχετε καταλαβει καποιοι οτι το κοριτσι εχει και πρωινη δουλεια σχολη και προσωπικη ζωη...το πολυ να κανει 3 ραντεβου την ημερα...να κανεις υπομονη οπως καναμε ολοι την πρωτη φορα που την ειδαμε θα απαντησει στο μνμ σου και θα κανονισετε ραντεβου μην αγχονεσαι...μετα δεν θα θες να συναντας καμια αλλη μονο την @Anna24 !!!Late night παίζει?Μιας και είπαμε για έναρξη
Παιζει να κάνεις ραντεβού πχ 00:00?
Ναι κάποιες φορές σπανίως ίσως πάω μέχρι τέτοια ώρα. Αν το έχουμε κανονίσει 2-3 μέρες νωρίτερα γίνεται. Όχι πιο αργά όμωςLate night παίζει?Μιας και είπαμε για έναρξη
Παιζει να κάνεις ραντεβού πχ 00:00?
ετσιΝαι κάποιες φορές σπανίως ίσως πάω μέχρι τέτοια ώρα. Αν το έχουμε κανονίσει 2-3 μέρες νωρίτερα γίνεται. Όχι πιο αργά όμως
Σεβομαι και εισαι αξιοθαυμαστη για τις πρωινες σου δραστηριοτητες , αλλα τα γουστα βγαινουν τις μικρες ωρεςΝαι κάποιες φορές σπανίως ίσως πάω μέχρι τέτοια ώρα. Αν το έχουμε κανονίσει 2-3 μέρες νωρίτερα γίνεται. Όχι πιο αργά όμως
...σε συνεχομενα μισαωρα, εναλλασσομενα μεταξυ πιπας κ γαλακτομπουρεκου υποθετω, για να μην χανουμε και το προγραμμα??!?!τα εχουμε ξεκαθαρισει αυτα
η @Anna24 απο 00.01 εως 07.30 ειναι δικια μου
Στα όνειρα σουτα εχουμε ξεκαθαρισει αυτα
η @Anna24 απο 00.01 εως 07.30 ειναι δικια μου
οχι ρε...σε συνεχομενα μισααωρα, εναλλασσομενα μεταξυ πιπας κ γαλακτομπουρεκου υποθετω, για να μην χανουμε και το προγραμμα??!?!
βγηκε απο το λαγουμι του ο λαγοςΣτα όνειρα σου
Αεροπλάνο σε μια ωριτσα ΑθήναΈνα τσιγάρο δρόμος!
Σωστός παίχτη μουΑεροπλάνο σε μια ωριτσα Αθήνα
Δηλαδή σε 5 ώρες έχεις ερθει έχεις κάνει ραντεβού και εχεις επιστρέψει
Χαλάς κάτι παραπάνω αλλά όλα οκ step by stepΣωστός παίχτη μου
Αεροπλάνο σε μια ωριτσα Αθήνα
Μονοήμερη στην πρωτεύουσα από τη συμπρωτεύουσα!Αεροπλάνο σε μια ωριτσα Αθήνα