geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.865
- Πόντοι
- 34.478
για αυτο κι εγω θα πιω το πιο μεγαλο ροΚαι στους δυο
για αυτο κι εγω θα πιω το πιο μεγαλο ροΚαι στους δυο
Έχει μεταφερθεί αλλού το γλέντι αυτές τις μέρες να μην έχουμε κ μονοπώλιο χαχαΤι ωραία ησυχία έχει εδώ.....
Τι ωραία ησυχία έχει εδώ.....
Εεε ολόκληρος βασιλιάς ήταν αυτός...Έχει μεταφερθεί αλλού το γλέντι αυτές τις μέρες να μην έχουμε κ μονοπώλιο χαχα
Πολύ ακριβή η κηδεία. Πρέπει να ρίξουν τις τιμές τα γραφεία τελετωνΤα έξοδα της κηδείας του μαλακά έμαθα οτι τα χρέωσαν σε μας ε????
Πολύ ακριβή η κηδεία. Πρέπει να ρίξουν τις τιμές τα γραφεία τελετων
Η καλύτερη μπίζνα είναι......και νόμιμα όλα...πολύ καλή παροχή προσφέρουν δεν έχει διαμαρτυρίθει κανένας πελάτης
για αυτο κι εγω θα πιω το πιο μεγαλο ρο
Αν εννοείς τα πολιτικά , κουβέντα, δεν είναι το νήμα για τέτοια ανταλλαγη απόψεων.Έχει μεταφερθεί αλλού το γλέντι αυτές τις μέρες να μην έχουμε κ μονοπώλιο χαχα
Όντως... μισή μέρα δεν μπήκα και έπρεπε να διαβάσω 15 σελίδες στο νήμα της ... διαβάζω και από το κινητό, μεγάλος άνθρωπος, η πρεσβυωπία θα έχει φτάσει 10 μονάδες... κατά τα άλλα, εσύ χρωστάς , μην ξεχνιόμαστε ε???Έχει μεταφερθεί αλλού το γλέντι αυτές τις μέρες να μην έχουμε κ μονοπώλιο χαχα
Καλέ δεν το είπα υπό την μορφή μομφής η με ζήλειαΑν εννοείς τα πολιτικά , κουβέντα, δεν είναι το νήμα για τέτοια ανταλλαγη απόψεων.
Αν εννοείς το άλλο νήμα , που παρεμπιπτόντως έγραψε και 1-2 post, τότε ναιμεν έχει τζέρτζελο, αλλά πολύ χαμηλότερου επιπέδου από εδώ
συμφωνω δεν ειναι διαγωνισμοςΔεν είναι διαγωνισμός
Χμμμ θ πρέπει να ρωτήσεις όσους συμμετέχουνσυμφωνω δεν ειναι διαγωνισμος
αλλα
ποιος κερδιζει so far?
Έχει μεταφερθεί αλλού το γλέντι αυτές τις μέρες να μην έχουμε κ μονοπώλιο χαχα
Aκομα κανείς,αλλά στο 95 θα πάρει πέναλτι ο Παναθηναϊκός.Δεν το έμαθες από εμένα.συμφωνω δεν ειναι διαγωνισμος
αλλα
ποιος κερδιζει so far?
ημουν μέσα χθες και όλο το Καραισκάκη φώναζε για έναν χοντρό που κάτι κάνει συνέχεια...για τον @geroksouras έλεγαν??