ειχα καποτε μια σχεση 6 χρονια
καποια στιγμη με εκανε τσακωτο
και με εβαλε τιμωρια
δεν μου ξαναφερε φιλες της για 3 μηνες
οποτε την χωρισα
Τηλεφωνακι εχουμε;
Αν οχι δικο της, απο τις φιλες της;
ειχα καποτε μια σχεση 6 χρονια
και με εβαλε τιμωρια
οποτε την χωρισα
εχει περασει δεκαετια +Τηλεφωνακι εχουμε;
Αν οχι δικο της, απο τις φιλες της;
Μιας και είσαι Έλληνας θα σε ονομάσουμε ο γέρος του Πειραιά.εχει περασει δεκαετια +
τοτε ημουν νεος ωραιος
γλυκουλης σαν oreo
τωρα δεν εφαρμοζονται αυτα τα κολπα
γερασα
αν ημουν ινδιανος θα με φωναζαν γερικη ψωλη
δεν εχει πλακα να τρολαρω οταν λειπει η @Anna24 παω να τρολαρω αλληΜιας και είσαι Έλληνας θα σε ονομάσουμε ο γέρος του Πειραιά.
εχει περασει δεκαετια +
τοτε ημουν νεος ωραιος
γλυκουλης σαν oreo
τωρα δεν εφαρμοζονται αυτα τα κολπα
γερασα
αν ημουν ινδιανος θα με φωναζαν γερικη ψωλη
Ε δεν έχω και πολλά να πω με τους περισσότερους....εσείς είστε μεγάλοι γαμιαδες εγώ είμαι αγαπουλης!!!!Μην αντιστέκεσαι μην αντιστέκεσαι κάνε ένα βήμα και εσύ δηλαδή.Καιρο είχαμε να μάθουμε νέα σου σε αυτό το νημα,καλώς ήρθες πίσω.
Εγώ δεν είμαι μεγάλος γαμιας, είμαι και αγαπούλης. Γράφε να γίνουμε πολλοί.Ο φασισμός των γαμιαδων δεν θα περάσει.Ε δεν έχω και πολλά να πω με τους περισσότερους....εσείς είστε μεγάλοι γαμιαδες εγώ είμαι αγαπουλης!!!!
Από ότι φαίνεται σίγουρα εντύπωση χιχιχιχ@Anna24 τοποθετήσου επί του θέματος...τι μου έχεις κάνει...όχι λέγε...
Ε όχι τέτοιο πλήγμα στον γυναικείο κ εγωισμό δεν έχω φάει 25 χρόνια τώρα:')μπορει και να γυρισω πλευρο
οχι γιατι δεν ειναι κορμαρα
αλλα γιατι απλα εγω ειμαι μαλακας
Καλεεε πόσα κορίτσια έχεις κάνει να κλαίνε για πάρτι σουυυειχα καποτε μια σχεση 6 χρονια
και με εβαλε τιμωρια
οποτε την χωρισα
Στο κλαίνε έχεις μείνει;Άλλες έγιναν καλόγριες άλλες αυτοκτόνησαν.Καλεεε πόσα κορίτσια έχεις κάνει να κλαίνε για πάρτι σουυυ
μάλλον καινούργια αρχίδια θες γιατί τα παλιά έχουν μπεί στο γλύψιμο και έχουν γίνει μικροσκοπικά μωρή καράφλα!ή αυτο ή θελω καινουρια γυαλια
ε ναι κάπως έτσι κλαίνε τα μουνιά για τους τζουτζούκους...Καλεεε πόσα κορίτσια έχεις κάνει να κλαίνε για πάρτι σουυυ
κανεναΚαλεεε πόσα κορίτσια έχεις κάνει να κλαίνε για πάρτι σουυυ
Ποια ποιακανενα
αυτη που περιμενω δεν εχει κλαψει ακομα
Δώσε καμία φωτο πατούσα στο κοινό που περιμένειΠοια ποια
εχε χαρη που εισαι κοπελα και δεν μπορω να πω 1-0Ποια ποια
Κ εσύ π ξέρεις ότι δεν κλαίω εγώ νυχθημερόν για τα όμορφα σ μάτια πασά μουεχε χαρη που εισαι κοπελα και δεν μπορω να πω 1-0
μα φυσικα εσενα μωρο μου
εισαι αυτη που περιμενω αν και εισαι λιγο μεγαλη για εμενα
Πιο εύκολο να μπει φωτό με μπότες πάρα με σκετη πατούσαΔώσε καμία φωτο πατούσα στο κοινό που περιμένει
τα μαυρα ματια μουΚ εσύ π ξέρεις ότι δεν κλαίω εγώ νυχθημερόν για τα όμορφα σ μάτια πασά μου
τα μαυρα ματια μου
οταν τα βλλεπεις σε ζαλιζουνε
και την καρδια σου συγκλονιζουνε;
αυτα τα ματια σου θυμιζουνε καποια αγαπη σου παλια;;;;