Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.696
- Πόντοι
- 4.546
Μην το πεις παραέξωκάποιος φτιάχτηκε
Μην το πεις παραέξωκάποιος φτιάχτηκε
@Anna24 τρέχα...πελάτης !!!Μην το πεις παραέξω
ετσι να λεγονται οι αληθειεςπου να χωρέσεις ρε στο κορμάκι της??
ζηλευεις;καλά εδώ υπάρχουν γυναίκες που βρίσκουν πρώτυπο ομορφιάς και εραστή των @geroksouras ....περί ορέξεως...
Old nickname, new attitude!Πολλές ορμές γιά not horny.
Αλλάζω το nickname σε Φουντας άμεσα!Πολύ ωραίος άντρας ο Φούντας όντως
Αλλάζω το nickname σε Φουντας άμεσα!
Αν και ΑΕΚΤΖΗΣ καλή καριέρα να κάνει το παλικάρι αλλά δεν ήθελε να μας ξανάρθει...
Έτοιμη και η φανέλα μετά το nickname
Αν και ΑΕΚΤΖΗΣ κακή καριέρα να κάνει το παλικάρι αλλά δεν ήθελε να μας ξανάρθει...
Πάντως πρότυπο μου είναι ο Άλκης Γιαννακάς και όχι ο Φούντας (για τους μεγαλύτερους που γνωριζουν)...
Χαχαχαχα κατά λαθος, ειλικρινα!! Κλαίω...
Ωραία ευχή του έδωσες.Εισαι μυστης
Για αυτό ανέβασα screenshot. Για να μην φαίνεται ηλιθιο το σχόλιο όταν το διορθώσειςΧαχαχαχα κατά λαθος, ειλικρινα!! Κλαίω...
Το διόρθωσα!
αυτα θελω και εγω οταν βρεθουμεΚ για να σας κρατήσω ζεστούς μέχρι τότε here's a lil something
Καιρό είχα
(Fun fact η φωτό τραβήχτηκε όσο περίμενα τον κύριο @lagonisian να βγει από το μπάνιο and join me)
Φυσικάαυτα θελω και εγω οταν βρεθουμε
Larger than lifeετσι να λεγονται οι αληθειες
δεν χωραω πουθενα
ζηλευεις;
Και εγώ επίσηςαυτα θελω και εγω οταν βρεθουμε
...νομιζω οτι ο μοναδικος λογος και η αιτια για το καθετι, ειναι το γουστο κ η καβλα!Όλα έχουν το λόγο τους και μια αιτία. Απ' το αγαπημένο μας φαγητό και την μουσική που ακούμε, μέχρι τις σεξουαλικές προτιμήσεις μας και τα φετίχ μας.
...οντως μια ομορφια!Πολύ ωραίος άντρας ο Φούντας όντως
Καλύτερα να έβαζες μια φωτογραφία του Ταξιάρχη Φούντα.Τωρα θα μας πούνε και χασικληδες...οντως μια ομορφια!