Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 22.367
Προσωπικο γούστο προφανώς τι άλλο περιμένεις να ακούσεις?Γιατί τόσα ταουάζ ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΜπουτακιΜανικι;
Προσωπικο γούστο προφανώς τι άλλο περιμένεις να ακούσεις?Γιατί τόσα ταουάζ ?
ΜπουτακιΜανικι;
Θα σας δούμε με νέο livery οταν επανέλθετε λοιπόν.Προσωπικο γούστο προφανώς τι άλλο περιμένεις να ακούσεις?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μπουτακι
εμενα κανεις να φανταστωΚ τι σύμπτωση τώρα π μιλάμε κάνω κ ένα ακόμα
Ναι με φωτοστέφανο κ φτερακιαεμενα κανεις να φανταστω
Το σκέφτεσαι για ενίσχυση;5αρι το στήθος μ αν το είδες θέλεις αλλαγή ματιών όχι γυαλιών:')
Ποτέ όμωςΤο σκέφτεσαι για ενίσχυση;
Σωστή σε βρίσκωΠοτέ όμως
Πέρα από ότι πιστεύω είναι αρμονικό το στήθος μ με το σώμα μ, δεν είμαι προσωπικά κ καθόλου φαν του ψεύτικου στήθους
Χωρίς να κρίνω βέβαια καμία κοπέλα, η κάθε μία ότι γουστάρει
Προφανώς και πρόκειται περί προσωπικού σου γούστου και αναφαίρετο δικαίωμα σου εννοείται αυτό!!Προσωπικο γούστο προφανώς τι άλλο περιμένεις να ακούσεις?
Δεν υπάρχει @Anna24,είναι ηθοποιόςρε με κοροιδεψατε;
εγω ειδα μια ξανθια με αγορε μαλλι και 5αρι στηθος
Γενικά σε όλους κάτι αρέσει.Για παράδειγμα σε εμένα αρέσουν τα Audi,στην @Anna24 τα τατουάζ.Προφανώς και πρόκειται περί προσωπικού σου γούστου και αναφαίρετο δικαίωμα σου εννοείται αυτό!!
Εγώ ρώτησα γιατί σου αρέσουν τα τόσα πολλά τατουάζ. Αν θες να μας πεις βέβαια.
Αυτά είναι πράγματα του σατανά.Καλυτερα να κάνετε καμιά φιλοσοφική συζητηση.Αυτό θα το τραβήξω εγω στην @Anna24 !! Με το σμπαθειο...Θε μου σχωραμε..
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση γιατίΠροφανώς και πρόκειται περί προσωπικού σου γούστου και αναφαίρετο δικαίωμα σου εννοείται αυτό!!
Εγώ ρώτησα γιατί σου αρέσουν τα τόσα πολλά τατουάζ. Αν θες να μας πεις βέβαια.
Γιατί είναι χαμουρες οι χοντεοι για αυτοΝαι αλλά γιατί σου αρέσουν τα audi ? Τί είναι αυτό που ξεχωρίζει ένα audi στα μάτια σου απ' τις υπόλοιπες μάρκες?
Αυτό έλειπε. Στην ηλικία σου και να σκέπτεσαι επεμβάσεις. Να χαρείς την ζωή σου, όπως είσαι και μετά , βλέπουμε..Ποτέ όμως
Πέρα από ότι πιστεύω είναι αρμονικό το στήθος μ με το σώμα μ, δεν είμαι προσωπικά κ καθόλου φαν του ψεύτικου στήθους
Χωρίς να κρίνω βέβαια καμία κοπέλα, η κάθε μία ότι γουστάρει
Όλα έχουν το λόγο τους και μια αιτία. Απ' το αγαπημένο μας φαγητό και την μουσική που ακούμε, μέχρι τις σεξουαλικές προτιμήσεις μας και τα φετίχ μας.Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση γιατί
Είναι σαν με ρωτάς γιατί μελαχρινή κ όχι ξανθιά η γιατί προτιμάω το μπλε από το κίτρινο
I just...like it better?
Πολλές ορμές γιά not horny.Έχεις ιδέα τι είναι ο πολιορκητικός κριός??? Όταν είσαι οκ, έτσι θα είμαι εγώ!!
Θέλεις δηλαδή να κάνουμε τώρα ανάλυση του τι ακριβώς συντέλεσε στο να επηρεαστεί η αισθητική μ κατά αυτόν τον τρόπο? I really don't knowΌλα έχουν το λόγο τους και μια αιτία. Απ' το αγαπημένο μας φαγητό και την μουσική που ακούμε, μέχρι τις σεξουαλικές προτιμήσεις μας και τα φετίχ μας.
κοιτα θα σου το αναλυσω εγωΘέλεις δηλαδή να κάνουμε τώρα ανάλυση του τι ακριβώς συντέλεσε στο να επηρεαστεί η αισθητική μ κατά αυτόν τον τρόπο? I really don't know
Its pleasing to my eye so I do it