nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Έχεις ιδέα τι είναι ο πολιορκητικός κριός??? Όταν είσαι οκ, έτσι θα είμαι εγώ!!Έχεις προτεραιότητα μόλις είμαι οκ αγάπη
Έχεις ιδέα τι είναι ο πολιορκητικός κριός??? Όταν είσαι οκ, έτσι θα είμαι εγώ!!Έχεις προτεραιότητα μόλις είμαι οκ αγάπη
Τώρα το είδα σου έστειλα και μύνημα...καλή ξεκούραση ΆνναΑγόρια μ ήρθαν οι κόκκινες μέρες μ once again
Μαζί σας πάλι από εβδομάδα!
skaseεγω ξερω οτι η @Anna24 εκανε spell την λεξη RUN οταν ηταν με τον @lagonisian
όποια πηγαίνει μαζί μου αμέσως μετά μπαίνει σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού"....Έχεις προτεραιότητα μόλις είμαι οκ αγάπη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εεεε δεν έχασες κιόλας
O Colin McRae είσαι και καταστρέφεις τα σασι;όποια πηγαίνει μαζί μου αμέσως μετά μπαίνει σε κατάσταση "κόκκινου συναγερμού"....
όλοι περνάνε καλά με το μελαχρινάκι πιστεύω....αρκεί να σαι κ συ μέσα στα γενικά πλαίσια σωστόςΤυχερουλη πέρασες καλά.....
μελαχροινη ειναι η @Anna24 ???? ποια σκατα ειδα εγω;όλοι περνάνε καλά με το μελαχρινάκι πιστεύω....αρκεί να σαι κ συ μέσα στα γενικά πλαίσια σωστός
Όχι όχι δεν θα σου πηγαίνει...Εεεε δε με λες κ ξανθιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Yesss
Ναι ούτε κανΌχι όχι δεν θα σου πηγαίνει...
εσύ ασχολείσαι με πίπεσ και με τρίχες...εγώ ασχολήθηκα με πιο φλέγοντα ζητήματαμελαχροινη ειναι η @Anna24 ???? ποια σκατα ειδα εγω;
ρε με κοροιδεψατε;Εεεε δε με λες κ ξανθιά
Η αδελφή μ ήταν πες το έτσιρε με κοροιδεψατε;
εγω ειδα μια ξανθια με αγορε μαλλι και 5αρη στηθος
ή αυτο ή θελω καινουρια γυαλιαΗ αδελφή μ ήταν πες το έτσι
5αρι το στήθος μ αν το είδες θέλεις αλλαγή ματιών όχι γυαλιών:')ή αυτο ή θελω καινουρια γυαλια
κατσε γιατι τωρα διαβαζω εχεις και τατουαζ5αρι το στήθος μ αν το είδες θέλεις αλλαγή ματιών όχι γυαλιών:')
Κ τι σύμπτωση τώρα π μιλάμε κάνω κ ένα ακόμακατσε γιατι τωρα διαβαζω εχεις και τατουαζ
Γιατί τόσα ταουάζ ?Κ τι σύμπτωση τώρα π μιλάμε κάνω κ ένα ακόμα
Μανικι;Κ τι σύμπτωση τώρα π μιλάμε κάνω κ ένα ακόμα