geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
εω μικρο πουλι ομωςΌταν είσαι μεγάλο όνομα έτσι συμβαίνει
εω μικρο πουλι ομωςΌταν είσαι μεγάλο όνομα έτσι συμβαίνει
Αυτό για τα ωραία αρώματα π λένε κολλάει κ εδώ? :')εω μικρο πουλι ομως
Καλύτερα να τον έχεις μικρό. Το λέω μόνο και μόνο επειδή με συμφέρει και για κανέναν άλλο λόγο.εω μικρο πουλι ομως
Επιβεβαιωνεις δλδΑυτό για τα ωραία αρώματα π λένε κολλάει κ εδώ? :')
δεν ξερω εσυ εκανες τεστ το πουλι μουΑυτό για τα ωραία αρώματα π λένε κολλάει κ εδώ? :')
Εμενα μου μοιαζει καψουρα εφηβικης ηλικιας, τον θελω αλλα δεν του το λεω ανοιχτα και κανω ποζαΟ @geroksouras με τον @lagonisian φυσικά
Και τι θες να μας πεις;Ότι έχουμε βαρέσει διάλυση;Προσπαθει να μας εμψυχώσειΕπιβεβαιωνεις δλδ
Η αννα δεν ειναι η καταλληλη για εμψυχωση, οσο και να προσπαθει στο τελος κερδιζει η ειλικρινειαΚαι τι θες να μας πεις;Ότι έχουμε βαρέσει διάλυση;Προσπαθει να μας εμψυχώσει
Ρε φιλε γεροξουρα παρεπιπτοντως και με το συμπαθειο, ποσο γερος εισαι δλδ, και εχεις και μεγαλη κοιλια?δεν ξερω εσυ εκανες τεστ το πουλι μου
εγω δεν το φτανω
σωματικα 82Ρε φιλε γεροξουρα παρεπιπτοντως και με το συμπαθειο, ποσο γερος εισαι δλδ, και εχεις και μεγαλη κοιλια?
Μαλιστα, κατι τετοιο θα ελεγα και εγω αμα δεν βολευεσωματικα 82
ψυχολογικα 18
Θέλει να σε γυμνάσει ο @Brutal.Fvσωματικα 82
ψυχολογικα 18
Απαπα, οριακα προλαβαινω εμεναΘέλει να σε γυμνάσει ο @Brutal.Fv
Κοίταξε επειδή ο @geroksouras ειναι Ολυμπιακός, υπάγεται στο Μαρινακη και στο Καραπαπα.Αυτοι μας λένε στα πόσα κιλά να διατηρουμαστε.Και εγώ στο ίδιο στυλ είμαιΑπαπα, οριακα προλαβαινω εμενα
Στο τέλος μου απάντησε... της έστειλα βέβαια οτι έχω 50 στρέμματα ελιές στο χωριό και κάθε βράδυ βάζω κάρβουνα ... μου ζήτησε φωτογραφία τα συμβόλαια και την ψησταριά για να πειστεί.... δεν πιστεύουν τίποτα πλέον αυτές οι πιτσιρίκες.. ..τύπε το ίδιο και σε μένα, 5 μνμ και καμία απάντηση
α. άννα θελω να σε παντρευτώ
β. άννα θέλω έκπτωση 100%
γ. άννα θέλω να με πας στα "εξωτερικά" βόλτα, όλα πληρωμένα. επιπλέον θέλω και χαρτζιλίκι
δ. άννα δεν θέλω κατάποση κι εσύ κάνεις
ε. άννα θέλω άναλ (κάνει και ρίμα)
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΟΛΑ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ
Ποσα σου ειπαν εσενα?Κοίταξε επειδή ο @geroksouras ειναι Ολυμπιακός, υπάγεται στο Μαρινακη και στο Καραπαπα.Αυτοι μας λένε στα πόσα κιλά να διατηρουμαστε.Και εγώ στο ίδιο στυλ είμαι
καποιο λαθος κανειςΣτο τέλος μου απάντησε... της έστειλα βέβαια οτι έχω 50 στρέμματα ελιές στο χωριό και κάθε βράδυ βάζω κάρβουνα ... μου ζήτησε φωτογραφία τα συμβόλαια και την ψησταριά για να πειστεί.... δεν πιστεύουν τίποτα πλέον αυτές οι πιτσιρίκες.. ..