geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
την κοβεις για ρουβιτσα;Κακοήθειες… εγώ έμαθα ότι τραγουδούσε το «μετά από σένα το χάος μετά από σένα το τίποτα»…
την κοβεις για ρουβιτσα;Κακοήθειες… εγώ έμαθα ότι τραγουδούσε το «μετά από σένα το χάος μετά από σένα το τίποτα»…
Τα ακούει όλα… εμείς ξεκινήσαμε με jazz κάποια στιγμή έβαλα progressive house και στο χυσιμο είχαμε Αργυρο «ξημερώματα δίνεις δικαιώματα»…και ήξερε παντού τα λόγια σε όλα τα στάδια … η κοπέλα μιλάμε εκτός από απίστευτη παρτενέρ είναι και κινητό jukeboxτην κοβεις για ρουβιτσα;
εμενα μου την ειπε ρεΤα ακούει όλα… εμείς ξεκινήσαμε με jazz κάποια στιγμή έβαλα progressive house και στο χυσιμο είχαμε Αργυρο «ξημερώματα δίνεις δικαιώματα»…και ήξερε παντού τα λόγια σε όλα τα στάδια … η κοπέλα μιλάμε εκτός από απίστευτη παρτενέρ είναι και κινητό jukebox
Αποκλείεται… είσαι ένα επικίνδυνος λασπολόγος πιπακιας της κακιάς ώραςεμενα μου την ειπε ρε
για την γνωριμια μας με ρωτησε το κατωθι
θελω να δημοσια συγνωμη απο την @Anna24 που την επηρεασα να δει τον @lagonisianΑποκλείεται… είσαι ένα επικίνδυνος λασπολόγος πιπακιας της κακιάς ώρας
Μάλλον ένα δημόσιο ευχαριστώ θα σου πειθελω να δημοσια συγνωμη απο την @Anna24 που την επηρεασα να δει τον @lagonisian
Μάλλον ένα δημόσιο ευχαριστώ θα σου πει
να σε παω μπουζουκιαΕδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος θα πω εγώ
Ποιος με ποιον;Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος θα πω εγώ
αν πω αυτον με αυτον με αυτονΠοιος με ποιον;
τύπε το ίδιο και σε μένα, 5 μνμ και καμία απάντησηΕμενα γιατι δεν με πάει το κορίτσι και δεν μου απανταει ποτέ? 5 μηνυματα στο viber, τιποτα η Anna..ουτε μπλοκ να με είχε κάνει. .Για πειτε εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νους σας κατεβάζει...
αφερέγγυος μέχρι Παναγίας ο @geroksouras Άννα μου...μόνο πίπες λέει κ κάνει
τύποι αγαπιούστε ωσάν δάμων και φειδίας βλέπωαν παει μαζι σου η @Anna24 παει την χωρισα
Ε στον κουμπάρο δεν θα πούμε?να σε παω μπουζουκια
αλλα μην το πουμε στο μαλακα το λαγο
Τωρα σας εχασα 100%, ποσοι ειναι οι πιθανοι συνδυασμοι αναπτυξης ερωτα στο παρον σχημα;αν πω αυτον με αυτον
παει 1-0
1-1 ή 2-0;
ντυσου στολισου να σε μοστραρωΕ στον κουμπάρο δεν θα πούμε?
σε εμενα απαντησε ναι σε ολατύπε το ίδιο και σε μένα, 5 μνμ και καμία απάντηση
α. άννα θελω να σε παντρευτώ
β. άννα θέλω έκπτωση 100%
γ. άννα θέλω να με πας στα "εξωτερικά" βόλτα, όλα πληρωμένα. επιπλέον θέλω και χαρτζιλίκι
δ. άννα δεν θέλω κατάποση κι εσύ κάνεις
ε. άννα θέλω άναλ (κάνει και ρίμα)
ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΟΛΑ Η ΚΑΚΟΥΡΓΑ
Όταν είσαι μεγάλο όνομα έτσι συμβαίνεισε εμενα απαντησε ναι σε ολα
αλλα ακομα το σκεφτομαι
εχω καλυτερες προσφορες
άβυσσος η ψυχή της γυναικός...σε εμενα απαντησε ναι σε ολα
αλλα ακομα το σκεφτομαι
εχω καλυτερες προσφορες