geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.861
- Πόντοι
- 34.478
τον πνιγει τωραΑς το αφήσει το καημένο να ζήσει.
τον πνιγει τωραΑς το αφήσει το καημένο να ζήσει.
Rip για τον κουνελοτον πνιγει τωρα
Rip για τον κουνελο
τον πνιγει τωρα
Λαγό καλύτερα......
Ελπίζω ότι θα διαβάσει το μήνυμα σου εδώ και θα τη βρείτε την άκρη. Έστω και με πμΕμενα γιατι δεν με πάει το κορίτσι και δεν μου απανταει ποτέ? 5 μηνυματα στο viber, τιποτα η Anna..ουτε μπλοκ να με είχε κάνει. .Για πειτε εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νους σας κατεβάζει...
Ευχαριστώ που με συμπονας φιλε!Ελπίζω ότι θα διαβάσει το μήνυμα σου εδώ και θα τη βρείτε την άκρη. Έστω και με πμ
Αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο πάνω από ολαΕυχαριστώ που με συμπονας φιλε!
Πνιξιμο ποτέ μόνο αγαπουλες χιχιτον πνιγει τωρα
Αγάπη συμβαίνει καμιά φορά λόγω του όγκου μηνυμάτωνΕμενα γιατι δεν με πάει το κορίτσι και δεν μου απανταει ποτέ? 5 μηνυματα στο viber, τιποτα η Anna..ουτε μπλοκ να με είχε κάνει. .Για πειτε εσείς που ξέρετε τα πολλά και ο νους σας κατεβάζει...
Gfe φάσηΠνιξιμο ποτέ μόνο αγαπουλες χιχι
Κάτι π προτιμώ η αλήθεια είναιGfe φάση
Εισαι και ερωτιαρα η αληθεια ειναι.Κάτι π προτιμώ η αλήθεια είναι
Καλά λέω εγώ ότι είσαι μια γλύκα ;)Κάτι π προτιμώ η αλήθεια είναι
Καλύτερα ναιΚάτι π προτιμώ η αλήθεια είναι
θα παρεις πιπες για το λογια που πεςΠνιξιμο ποτέ μόνο αγαπουλες χιχι
Φιλαράκι και πήγε και είπε κ ένα τραγούδι κ εγώ χοροπηδάω σαν κουνέλι… Άννα εγγύηση σε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο
το ξερωΦιλαράκι και πήγε και είπε κ ένα τραγούδι κ εγώ χοροπηδάω σαν κουνέλι… Άννα εγγύηση σε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο
Κακοήθειες… εγώ έμαθα ότι τραγουδούσε το «μετά από σένα το χάος μετά από σένα το τίποτα»…το ξερω
μου το τραγουδησε