Εγώ πάντως τόσα χρόνια δεν έχω καταλάβει γιατί είναι τόσο σημαντικό το να κάνει κάποιος άντρας με μια εκδιδόμενη κοπέλα πρωκτικό σεξ, αν αυτή δεν το θέλει, σε σημείο που αν δεν, τότε αυτός να επιλέγει να μη την συναντήσει.
Και το γράφω εγώ που είμαι από εκείνους που αν το προσφέρει και δεν το κοστολογεί επιπλέον ή το κοστολογεί λίγο αναλογικά, το επιζητώ και αυτό ως υπηρεσία.
Πιστεύω ότι όλα στο μυαλό είναι και λιγότερο στην αίσθηση που προσφέρει το πρωκτικό σεξ στον άντρα την ώρα εκείνη. Κάτι δηλ. σαν να παίρνεις το κάτι παραπάνω, το απαγορευμένο ή σαν να "υποτάσσεις", έστω και στιγμιαία, το θηλυκό που εκείνη την ώρα το διακορεύεις παρά φύσιν.
Κι όμως μου έχει τύχει να έχω συνβρεθεί σχετικά τελευταία με γνωστή εκδιδόμενη, που μάλιστα χαίρεται να προσφέρει το πρωκτικό σεξ ως υπηρεσία της, και που λόγω της χαλαρότητας της σούφρας της (προφανώς λόγω συχνής χρήσης της ή ίσως επειδή το προηγούμενο από εμένα ραντεβού της ήταν με κάποιον πιο προικισμένο απ' ο,τι εγώ) να μη μπορώ να τελειώσω, σε σημείο που είχα αγχωθεί, αλλά μόλις άλλαξα είσοδο και μπήκα από μπρος τα είδα όλα και τέλειωσα στο άψε-σβήσε.