George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.849
- Πόντοι
- 1.056
Τι να το κάνει το iPhone???Καλύτερα να παρει αυτοκίνητο.
iphone μονο οι γκομενες εχουν που το παιζουν ιστορια..
Α, και τα υπολοιπα προβατα αντρες-γυναικες μπεεεεε
Τι να το κάνει το iPhone???Καλύτερα να παρει αυτοκίνητο.
Ολα και ολα, η Αννα δεν ειναι πουτανα φιλε, ειναι κατι αλλο..Φιλε για να αρχίσει ένα call girl κάτι που δεν πολύ θέλει θελει “καροτακι “στην αρχή .
ανακουφιστρια;Ολα και ολα, η Αννα δεν ειναι πουτανα φιλε, ειναι κατι αλλο..
Δεν θυμαμαι πως το ειχε πει..
Με το iPhone θα βιντεοσκοπεί τα καπούλια της σε high res video για μαςiphone μονο οι γκομενες εχουν που το παιζουν ιστορια..
Α, και τα υπολοιπα προβατα αντρες-γυναικες μπεεεεε
Στην υπογραφή της, άντε μασημένη τροφή θέλετε...τι καυλιαρα ειναι αυτη???ρε παιδια το τηλεφωνο της που ειναι???
η επομενη ερωτηση θα ειναι:Στην υπογραφή της, άντε μασημένη τροφή θέλετε...
Η υπογραφή είναι αυτό που μαζί με το πουλί σου πρέπει να προσέχεις που την βάζεις...Τι ειναι η υπογραφη? Που ειναι η υπογραφη?
βουλομενο γραμμα διαβαζεις!!!!η επομενη ερωτηση θα ειναι:
τι ειναι η υπογραφη?
που ειναι η υπογραφη?
Ολα και ολα, η Αννα δεν ειναι πουτανα φιλε, ειναι κατι αλλο..
Δεν θυμαμαι πως το ειχε πει..
μάλιστα...ανακουφιστρια;
...και τις πεισσοτερες φορες, δν εχουν συναντησει καν την κοπελα. Ειτε γτ τους φαινεται ακριβη, ειτε γτ δν κανει anal, ειτε γτ "της στραβης ψωλης της φταιν' κ οι τριχες" σχολιαζουν ειρωνικα ή με κακια τα παντα! Σου λενε αφου δν παω εγω ας μην παει κανενας!μάλιστα...
λοιπόν για να δούμε τύποι τι παίζει...
έχουμε μια κοπέλα που ασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων.
την οποία και συναντάμε, άρα αποδεχόμαστε, και η οποία λέει ότι το βλέπει κάπως διαφορετικά και σου λέει δεν αισθάνομαι πουτάνα και έχει τη θεωρία της.
καλό? κακό? για να δούμε...
σου λέει λοιπόν η αννούλα "μπαίνω στο δωμάτιο και γίνομαι το αμόρε σου. η κοπέλα σου". υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό αν όντως το εννοεί? δε νομίζω εκτός κι αν προτιμάτε κομοδίνα που λιμάρουν τα νύχια τους την ώρα του σεξ.
κι εσείς τι κάνετε?
ΟΧΙ της λέτε, μια πουτάνα είσαι. ανακουφίστρια λέει ο άλλος υποτιμητικά.
και τι καταφέρατε ρε λεβέντες?
να σας πω εγώ
α. γίνατε κακοί χωρίς να υπάρχει αιτία.
β. ακόμα κι αν αυτό που ισχυρίζεται η κοπέλα δεν το εφαρμόζει, τουλάχιστον μπαίνει στο δωμάτιο με το mood που γουστάρει. συνεπώς πιο δεκτική, πιο χαμογελαστή, πιο ορεξάτη, ΑΡΑ περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε καλά.
αλλά όχι, εσείς γουστάρετε "αλήθειες", να της σπάσετε τ'αρχίδια και να μπει μέσα με τη μούρη κάτω...
ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ
keep up the good work boys
τύπε ούτε εγώ την έχω συναντήσει....και τις πεισσοτερες φορες, δν εχουν συναντησει καν την κοπελα. Ειτε γτ τους φαινεται ακριβη, ειτε γτ δν κανει anal, ειτε γτ "της στραβης ψωλης της φταιν' κ οι τριχες" σχολιαζουν ειρωνικα ή με κακια τα παντα! Σου λενε αφου δν παω εγω ας μην παει κανενας!
α γεια σου)...και τις πεισσοτερες φορες, δν εχουν συναντησει καν την κοπελα. Ειτε γτ τους φαινεται ακριβη, ειτε γτ δν κανει anal, ειτε γτ "της στραβης ψωλης της φταιν' κ οι τριχες" σχολιαζουν ειρωνικα ή με κακια τα παντα! Σου λενε αφου δν παω εγω ας μην παει κανενας!
Είσαι Λάθοςμάλιστα...
λοιπόν για να δούμε τύποι τι παίζει...
έχουμε μια κοπέλα που ασκεί το αρχαιότερο των επαγγελμάτων.
την οποία και συναντάμε, άρα αποδεχόμαστε, και η οποία λέει ότι το βλέπει κάπως διαφορετικά και σου λέει δεν αισθάνομαι πουτάνα και έχει τη θεωρία της.
καλό? κακό? για να σκεφτούμε...
σου λέει λοιπόν η αννούλα "μπαίνω στο δωμάτιο και γίνομαι το αμόρε σου. η κοπέλα σου". υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό αν όντως το εννοεί? δε νομίζω εκτός κι αν προτιμάτε κομοδίνα που λιμάρουν τα νύχια τους την ώρα του σεξ.
κι εσείς τι κάνετε?
ΟΧΙ της λέτε, μια πουτάνα είσαι. ανακουφίστρια λέει ο άλλος υποτιμητικά.
και τι καταφέρατε ρε λεβέντες?
να σας πω εγώ
α. γίνατε κακοί χωρίς να υπάρχει αιτία.
β. ακόμα κι αν αυτό που ισχυρίζεται η κοπέλα δεν το εφαρμόζει, τουλάχιστον μπαίνει στο δωμάτιο με το mood που γουστάρει. συνεπώς πιο δεκτική, πιο χαμογελαστή, πιο ορεξάτη, ΑΡΑ περισσότερες πιθανότητες να περάσουμε καλά.
αλλά όχι, εσείς γουστάρετε "αλήθειες", να της σπάσετε τ'αρχίδια και να μπει μέσα με τη μούρη κάτω...
ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ
keep up the good work boys
ρε φίλε μου τώρα τι λες?Είσαι Λάθος
Για τα λεφτά νας έρχεται και αν το κάνει καλά θς τις πω μπράβο , εύγε και ευχαριστώ κσι θα δώσω και tip
Όπως κάνω συνήθως .
Απλά θέλω όπως κσι πολύ άλλη να βάλει και Anal όπως και πολύ άλλοι
Τίποτα λίγοτερο τίποτα περισοτερο
Ο έξυπνος μαγαζάτορας θα φέρει ροζέ για να ανεβάσει το τζίρο τουνα σου το πως με βάση το παράδειγμα που ανέφερες πιο πίσω...
πας σε ένα εστιατόριο να φας και ζητάς ροζέ κρασάκι. δεν έχουν.
ξαναπάς την επόμενη μέρα και πάλι ζητάς και λες θα σας δώσω τόσα...πάλι λένε όχι.
και το κάνεις και το ξανακάνεις.
δλδ στις πόσες φορές θα καταλάβεις ότι δεν έχει νόημα, και πότε ο μαγαζάτορας θα πρέπει να σε πετάξει έξω με κλωτσιές?
Πας στοίχημα ένα hotel (25€) ότι μέχρι 31/12 θα προσφέρει το κολαρακι της ;ρε φίλε μου τώρα τι λες?
α. αυτό είναι άσχετο με το πως βλέπει τον εαυτό της και το τι κάνει. εντελώς άσχετο...
β. εσύ θέλεις αλλά αυτή προφανέστατα ΔΕΝ θέλει. προς τι η συζήτηση?
...η και οχι, γτ η καλη ποιοτητα και τα ειδη που προσφερει του εχουν ηδη ανεβασμενο τζιρο!Ο έξυπνος μαγαζάτορας θα φέρει ροζέ για να ανεβάσει το τζίρο του
Απλά τα πράγματα