Koronaki
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2014
- Like
- 2.463
- Πόντοι
- 446
Πολυ σωστα !!!Στείλε μυνημα στον antisthenis να σε δηλώσει ως Call girl και να σου ανοίξει καρτέλα για κριτικές
Πολυ σωστα !!!Στείλε μυνημα στον antisthenis να σε δηλώσει ως Call girl και να σου ανοίξει καρτέλα για κριτικές
Αγιε επέτρεψε μου να πω ότι μετά το περας του ραντεβού ένα απ τα καλά που κατάλαβα είναι πως σίγουρα η νεαρά χειρίζεται άπταιστα την γλωσσαρα της .... και στην χρήση της ελληνικής αλλά και στην χρήση της ηδονικης , με ξεζούμισε η νεαρά ??
Τιτανιο νομιζω ειναι,εχει πιο ωραια γευση?Αν δεν έχεις θέμα με λίγη...μεταλλικη γεύση ?
Ω ΝΑ ΣΟΥ.......Για ν το λες, φαίνεσαι γνώστης τ είδους ??
Ψήνεσαι και συ για 250ρι;;;Δεν κατάλαβα... Πρέπει και εμείς να κράζουμε για να έχουμε προσφορά?
Το μικροτσούτσουνο με στύση κάτω του μετρίου ξεχάσατε.Εσείς βέβαια είστε νεαρός εύρωστος και χαριτωμένος, και αυτό βοηθά την όλη κατάσταση.
Ευελπιστώ να αντιμετωπίσει με τον ίδιο ζήλο, έναν κακομούτσουνο καραφλό ξεδοντιάρη και πολύ κοντό υπέργηρο.
Το μικροτσούτσουνο με στύση κάτω του μετρίου ξεχάσατε.
Οτι και να λετε Αγιε μου...κωλαρακι δεν θα παρετε απο την νεαρα !!!Εσείς βέβαια είστε νεαρός εύρωστος και χαριτωμένος, και αυτό βοηθά την όλη κατάσταση.
Ευελπιστώ να αντιμετωπίσει με τον ίδιο ζήλο, έναν κακομούτσουνο καραφλό ξεδοντιάρη και πολύ κοντό υπέργηρο.
Ομοιοπαθής, γνωρίζω αγαπητέΕυχαριστώ.
Ου γαρ έρχεται μόνον, βλέπετε.
Οτι και να λετε Αγιε μου...κωλαρακι δεν θα παρετε απο την νεαρα !!!
Ωωωω λυπάμαι ειλικρινά για το κακό ετούτο!Ελάτε μωρέ!
7,2 πόντους και μελάτη... ούτε που θα το καταλάβει!
Ωωωω λυπάμαι ειλικρινά για το κακό ετούτο!
Αλλά δεν νομίζω να πείθεται κανέναν πόσο μάλλον την Άννα!! ?
Εχω μια αμυδρή υποψία οτι χρησιμοποιείτε την τεχνική του undersellingΕσείς βέβαια είστε νεαρός εύρωστος και χαριτωμένος, και αυτό βοηθά την όλη κατάσταση.
Χειρουργικό ατσάλιΤιτανιο νομιζω ειναι,εχει πιο ωραια γευση?
Ο αυτοσαρκασμος επίσης πολυ ερεθιστικο στοιχείο σε εναν άνθρωποΕλάτε μωρέ!
7,2 πόντους και μελάτη... ούτε που θα το καταλάβει!
5 ραντεβου και καμμια 200σελιδες μπλα μπλαΗ Κατρινα είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που πέρασε για λίγο αλλά όσοι την γνωρίσαμε έχει μείνει έντονα στην μνήμη μας, λόγω του χαρακτήρα και της φρεσκάδας που έβγαζε στο κρεβάτι!
Εγώ λέω να πάρεις χαρτακι κ να περιμένεις στη σειρά σ μήπως κ καταφέρω να σ δω γιατί κ με τα 150 έχω κλεισμένα ραντεβού μέχρι Κυριακή ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βοηθάει βοηθάει
Εχω ξαναπει οτι κάνω τοσα όσα να μην νιώθω οτι το "καίω" το θέμαΑμα κάθεσαι με τις ώρες εδώ με τους χασομερηδες ποτε να, προλαβεις τα ραντεβου κουκλα?
Η απολυτη φαντασιωσηΧαχαχαχα μα ποια είναι αυτή η κατρινα
Τι υψος εχεις;Εχω ξαναπει οτι κάνω τοσα όσα να μην νιώθω οτι το "καίω" το θέμα
Στη 2η σελίδα αναφέρθηκε 1.70 και στην 6η σχολίασες κρίμα που είναι ψηλή. Λογικά ακομη το ιδιο ύψος εχει?Τι υψος εχεις;