psolarmenistiz
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Φεβ 2016
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 206
Βάλε μωράκι την κωλαρα σου...
Υπάρχει στην αγγελία μΒάλε μωράκι την κωλαρα σου...
ξέχασες την κατηγορία των ανδρών που βλέπουν όλες τις γυναίκες σαν πουτάνες ανεξαρτήτως λόγων και συγκυριών!Σε αυτούς που που βλέπουν τις εκδιδόμενες ως γυναίκες, που για κάποιο λόγο ή συγκυρία έτυχε να είναι "πουτάνες", και στους άλλους που βλέπουν τις εκδιδόμενες ως πουτάνες, που πάλι για κάποιο λόγο ή συγκυρία, έτυχε να είναι γυναίκες.
Χαχαχαχα μα ποια είναι αυτή η κατρινα τέλος πάντωνΑλλαξε το ονομα σε Κατρινα και καντο Κατριναδικο. Δε θα σου πρηζει κανεις τα παπαρια. Μονο που θα γεμισεις 450 σελιδες με ασχετα σχολια,απο πολιτικη μεχρι τρικεφαλα.
ΛετζεντΧαχαχαχα μα ποια είναι αυτή η κατρινα τέλος πάντων
Επρεπε να ησουν εδω να το ζησεις. Τα καλυτερα χανεις.Χαχαχαχα μα ποια είναι αυτή η κατρινα τέλος πάντων
Ορθή παρατήρηση.ξέχασες την κατηγορία των ανδρών που βλέπουν όλες τις γυναίκες σαν πουτάνες ανεξαρτήτως λόγων και συγκυριών!
Η Κατρινα είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα που πέρασε για λίγο αλλά όσοι την γνωρίσαμε έχει μείνει έντονα στην μνήμη μας, λόγω του χαρακτήρα και της φρεσκάδας που έβγαζε στο κρεβάτι!Χαχαχαχα μα ποια είναι αυτή η κατρινα τέλος πάντων
Άγιε μου ρεσπεκτ σε εσένα! Και στην Άννα για τον ευγενή τρόπο αντιμετωπησεις των διαφόρων σχολίων εδώ!!Πάλι με το θέμα τις τιμής ασχολείστε;
Μάταιος κόπος. Δικό της το κορμί, δική της και η απόφαση για το αντίτιμο που ζητά. Το αν αξίζει τόσα ή όχι, θα το δείξει η πορεία της και ο αδυσώπητος νόμος της αγοράς.
Εχω τελειώσει κοινωνιολογία κ τώρα έχω αρχισει ΦαρμακολογίαΜε την κατρινα δεν μάθαμε ποτέ κ τι σπουδάζει.....με την Άννα έχουμε ελπίδες;
Καλό πτυχίο... η κοινωνιολογια σε βοηθάει καθόλου να αποκωδικοποιησεις την συμπεριφορά του ανθρώπου η είμαστε απρόβλεπτο είδος;Εχω τελειώσει κοινωνιολογία κ τώρα έχω αρχισει Φαρμακολογία
Με 150 η συνεδρία θα σου λυθούν οι απορίεςΚαλό πτυχίο... η κοινωνιολογια σε βοηθάει καθόλου να αποκωδικοποιησεις την συμπεριφορά του ανθρώπου η είμαστε απρόβλεπτο είδος;
Μπορείς να μου γράψεις κάνα αρνταν?Εχω τελειώσει κοινωνιολογία κ τώρα έχω αρχισει Φαρμακολογία
Το μπου είναι ο ιδανικός χώρος για απόκτηση διδακτορικού επί του θέματος.Καλό πτυχίο... η κοινωνιολογια σε βοηθάει καθόλου να αποκωδικοποιησεις την συμπεριφορά του ανθρώπου η είμαστε απρόβλεπτο είδος;
Εγώ λέω να πάρεις χαρτακι κ να περιμένεις στη σειρά σ μήπως κ καταφέρω να σ δω γιατί κ με τα 150 έχω κλεισμένα ραντεβού μέχρι Κυριακή ??Τι σε κανει να πιστευεις οτι αξιζεις τα 150?
150 Δεν παιρνουν οι κορυφαιες του ειδους και εσυ ακομα δεν αρχισες καλομαθες στα 150?
Πρωτα θα σε δοκιμασουμε δωρεαν και μετα θα κρινουμε αν τα αξιζεις.
Βοηθάει βοηθάειΚαλό πτυχίο... η κοινωνιολογια σε βοηθάει καθόλου να αποκωδικοποιησεις την συμπεριφορά του ανθρώπου η είμαστε απρόβλεπτο είδος;