Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.658
- Πόντοι
- 5.646
Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Είσαι κουκλάρα. Τελος
Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Καλησπέρα φίλε για στείλε μου αυτές τις δύο που λες κοπέλες τα τηλέφωναΚαλημερα,
Επειδη το υπαρχουν καλυτερες και φθηνοτερες το ακουμε εδω απο το 2007 που μπηκα στο site, αν μου υποδείξεις :
2 ανεξάρτητες
που να ειναι προσβασιμες με την ιδια ευκολια που ειναι αυτη η κοπέλα
στην ιδια η μικρότερη ηλικια
και να προσφέρουν πολυ καλυτερη συνολικη εμπειρια ραντεβου στα 75 ευρώ,
θα παραδεχτω ότι εμείς που ξεκινήσαμε το νήμα Ανεξάρτητες το 2009 και έχουμε δοκιμάσει αυτή τη δραστηριότητα σε όλο τον κόσμο 15 χρόνια τώρα είμαστε λάθος όταν λέμε πως η Άννα η "Αννα" είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση.
Σημειωτέον δε μ αρέσουν τα τατού και οι σχετικά ψηλές κοπέλες αλλά μ αρέσουν πολύ οι έξυπνες κοπέλες και ενω στην αρχή θεώρησα ότι έκανε μαλακία με το νήμα μετά κατάλαβα πως είναι υπέρ της γιατί ανέδειξε και μια διάσταση που δεν φαινόταν πριν στα σποραδικά ποσταρισματα και στην αγγελία (εξ ου και οι αναφορές στην Κ που είχε εκατοντάδες σελίδες και ακομη συζητιεται ενω εκανε σχετικα πολύ λίγα ραντεβού ακριβως επειδη ηταν και εκεινη πολυ έξυπνη, ευγενικη και άμεση εκτός από την εμφάνιση και τις επιδόσεις στο σεξ).
Μαλλον φιλε μου καταλαβες κατι λαθος...ξαναδιαβασε το ποστ που εκανες παραθεση !!!Β
Καλησπέρα φίλε για στείλε μου αυτές τις δύο που λες κοπέλες τα τηλέφωνα
Γιατι rapid; Αργα και απολαυστικα.Τετοια να βαζεις κοριτσι να μας καυλωνεις και ασε τις αντιπαραθεσεις με τον καθεναν
Δεν μπορουμε να τα χουμε καλα με ολους ασε που δε θελουμε κιολας
Βαλε καμια φωτο με τη ρομπα απ το φαρμακειο με γυαλια να χυσουμε 5 κουταλιες της σουπας???
Που ειναι το φαρμακειο να ερθω για ενα rapid?
παιδια, χθες βραδυ βρεθηκα με την Αννουλα. συνηθως ειμαι τυπος που ψαχνει ραντεβου γυρο στα 50-70, μιας και δε μου τρεχουν κι απο τα μπατζακια. πιστεψτε με, δε μετανιωσα ουτε στιγμη αυτα που εδωσα! η κοπελιτσα ειναι αστερι! το πιο ωραιο ραντεβου που εχω κανει. προσωπο γλυκο σα ζαχαρωτο, χαμογελο που δεν εφυγε στιγμη απο το προσωπο της, σωματακι απιστευτα ομορφο, λεπτο κορμακι, αλλα εχει να "πιασεις"! πισινος σα πεπονακια, για πολλα φιλακια και γλυψιματα, τα οποια της εδωσα απλοχερα! βυζακια πολυ μικρα μεν (που εμενα μου αρεσουν), αλλα που αν τους δωσεις την περιποιηση που αξιζουν, οι καυλωμενες ρωγιτσες της ρεφαρουν με το παραπανω το μικρο μεγεθος! οσο για το μουνακι της, απο τα πιο στενα, και σιγουρα το πιο νοστιμο που εχω "φαει"! (τιπς για τους επομενους, της αρεσει το παιχνιδι με την κλειτοριδα?)
παρα πολυ ανετη και ευχαριστη, (βοηθησα κι εγω θελω να πιστευω) παιζει να ειχε περισοτερη διαθεση ακομα κι απο μενα! πολυ παθος στα φυλια της, στο στοματικο ακολουθουσε οποια προτροπη και να της εδινα, και φενοταν να της αρεσει απο μονη της να κανει deepthroat (το οποιο ηταν all the way down), χωρις πιεση ομως απο μεριας μου (δε το δοκιμασα, δε το κανω ποτε, οποτε δε ξερω αν της αρεσει να την πιεζουν), και φυσικα τελιωσα στο στοματακι της, οπου τα καταπιε ολα, δειχνωντας να το απολαμβανει!
πιασαμε κουβεντουλα, παρα πολυ ευχαριστη, ενοιωθα σα να ειμαι με μια friend with benefits, ουτε ρολοι κοιταξε ποτε, ουτε τηλεφωνα να μας διακοπτουν, γενικα αξιζε και με το παραπανω! σιγουρα θα την ξαναδω! το κοριτσι αξιζει να της φερθεις σα πριγκιπισα! δε θα το μετανοιωσεις ουτε στιγμη, θα στο ανταποδωσει στο 10πλασιο!
Τελω κ χρέη νοσοκόμας εν ανάγκη ?Προειδοποιήστε προτού προβείτε σε τέτοιου είδους αναρτήσεις δεσποινίς μου...
Υπάρχουν και μεγάλοι άνθρωποι εδώ, που αναρρώνουν από εγκεφαλικά επεισόδια...
Θα μας στείλεις ? μια ώρα αρχύτερα ????Τελω κ χρέη νοσοκόμας εν ανάγκη ?
καυλα η Αννουλα!Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
μετά, θα είσαι "δηλωμένη",Στείλε μυνημα στον antisthenis να σε δηλώσει ως Call girl και να σου ανοίξει καρτέλα για κριτικές
Ευτυχισμένο τέλος θα έχουμε ???Θα μας στείλεις ? μια ώρα αρχύτερα ????
γαματη ιδεα να παιζεις ρολους, οχι τιποτα too much.Τελω κ χρέη νοσοκόμας εν ανάγκη ?
Μας αρκεί να φοράς στολή νοσοκόμας.Τελω κ χρέη νοσοκόμας εν ανάγκη ?
Γνωρίζω ένα πούλμαν παππούληδες με προβλήματα - άλλος με καθετήρα, άλλος με στυτικά θεματάκια, άλλος με μασέλα, με μαγκούρα...με πί... κ.λ.π. - καταλαβαίνεις τώρα.....Τελω κ χρέη νοσοκόμας εν ανάγκη ?
Ναι ειδικα αν ψάχνουν παράλληλα κ κληρονόμο χαχαχαχαΓνωρίζω ένα πούλμαν παππούληδες με προβλήματα - άλλος με καθετήρα, άλλος με στυτικά θεματάκια, άλλος με μασέλα, με μαγκούρα...με πί... κ.λ.π. - καταλαβαίνεις τώρα.....
Να τους δώσω σήμα ότι βρέθηκε επιτέλους νοσοκόμα.......![]()
Να χαρούν λιγάκι....!!
Τους έχει αποκληρώσει ο νηματοθέτης τους - μεγάλος γεροτσιγκούναρος και παππούς μου - και κάνουν ρεφενέ μεταξύ τους για να τα φέρουν βόλτα....Ναι ειδικα αν ψάχνουν παράλληλα κ κληρονόμο χαχαχαχα
Το προσπερασε,δεν της αρεσε?γαματη ιδεα να παιζεις ρολους, οχι τιποτα too much.
Food for thoughtΤο προσπερασε,δεν της αρεσε?
Ναι τωρα θα πεσω σε βαθια περισυλλογή περιμενε.Food for thought
Είσαι κόλαση. Μπράβο σου.Λίγο εκτός εποχής αλλά ?
Για μένα εννοούσα, αλλά δεν θα σ έκανε κακό ?Ναι τωρα θα πεσω σε βαθια περισυλλογή περιμενε.