Αν κ δεν παιρνω συχνα το βημα......θα γραψω κριτικη.Δεν θελω να θεωρουμε σαν απ αυτους που μας βλεπουν αμετοχοι απ την κλειδαροτρυπα.Ειμαι μελος απ το 2008 εχω τα στανταρακια μ.....που ανα χρονια τ χω αλλαξει.Σμρ μ ενα μην βρεθηκα με το υπεροχο μαναρακι της αγγελιας- νηματος.
Φρεσκαδα μυρωδια απιστευτη......Προσωπακι γλυκο περα απ τον μεσο ορο......τατουαζ πολλα ....καυλωτικα θ ελεγα......Χειλαρες μμμμμμ γλωσσαρα απιστευτη.....Το κοριτσι ξερει να φιλαει......νιωθεις οτι εισαι σε σχεση μαζι της..... Εχει απ τις πιο ομορφες τρυπουλες π.εχω δει κ απ τα πιο ομορφα μουνοχειλακια π εχω αγγιξει......Το βαθος της διαθεσιμης τρυπουλας μικρο κ.στενο κ το χρωματακι αυτης ενα απιστευτο ροζουλι.......Κανει φιλοτιμη πιπα πανω απ το μεσο ορο κ οταν την βλεπεις δεν ξερεις τι να πρωτογευτεις στομα μουνι κωλαρακι πατουσακια στηθακια απιστευτα .....προτεινεται εξαιρετικα σ αγαπουληδες......Δεν ξερω αν γινει στανταρακι μου αλλα υπαρχει σαν σκεψη στο θολωμενο μου μυαλο......Την βαζω πολυ ψηλα σε gfe καταστασεις αν κ θ μ αρεσε πολυ για σκληρα bdsm πραγματα δεσιματα κρεμασματα κτλ......Την επομενη φορα παντως θ ασχοληθω μονο με τα πατουσακια της κ το μουνακι της.....Συναγωνιστες στα 4 εχει ενα απ.καλυτερα.στησιματα π παιζουν στην πιατσα.....Κ.στο.ιεροποστολικο νιωθεις οτι πεθανες αναστηθηκες κ πηδας μια απ τις 40 παρθενες του Αλλαχ κ σε μεθαει με τα γλωσοφιλα της σ απογειωνει με το βλεμμα της κ σε τελιωνει με το γλυψιμο στο λαιμο......