anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
Επειδή είμαι αντιδραστικό στοιχειο αρνήθηκα να δείξω κώλο χαχαχαχα
Επειδή είμαι αντιδραστικό στοιχειο αρνήθηκα να δείξω κώλο χαχαχαχα
Κάτι είναι και αυτό. Θέλουμε και κωλαρακι αύριο να δω πως θα είναι να σε γραπωσω από τον σβέρκο όπως ο γάτος την θηλυκια...Επειδή είμαι αντιδραστικό στοιχειο αρνήθηκα να δείξω κώλο χαχαχαχα
εχασες πολλα ραντεβου με αυτο τωρα,το σκεφτηκες καλα? αυριο μεθαυριο που θα ανεβασεις ποδια,ετοιμασου να χασεις ραντεβου και απο ποδολαγνους. την παιζουν ηδη 45 επισκεπτες.Ορίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Τωρα που το ξανά βλεπω ενα γλειψιμο του το ξανα εκανα. Θα το κοιταξω λιαν συντομως....Ορίστε παιδιά κάτι για καληνύχτα
Κανέλα στο παστίτσιο όχι
Καλύτερα δεν έχω κ χρόνο να απανταω αυτον τον καιρό χαχαεχασες πολλα ραντεβου με αυτο τωρα,το σκεφτηκες καλα? αυριο μεθαυριο που θα ανεβασεις ποδια,ετοιμασου να χασεις ραντεβου και απο ποδολαγνους. την παιζουν ηδη 45 επισκεπτες.
Ναι δεν μ.αρέσειΆννα, λεσβιακο έχεις κάνει ποτέ;
Τι δεν σου άρεσε; Δώσε λεπτομέρειες στο λαόΝαι δεν μ.αρέσει
μπορει να επεσε σε ξινομουνα ...Τι δεν σου άρεσε; Δώσε λεπτομέρειες στο λαό
Με κορίτσι να παίζετε παρέα με ένα αγόρι αλλά χωρίς λεσβιακό?Καλύτερα δεν έχω κ χρόνο να απανταω αυτον τον καιρό χαχα
Ναι δεν μ.αρέσει
αν πει ναι θα την προσλαβεις στην θεση που μ ελεγες ...?Με κορίτσι να παίζετε παρέα με ένα αγόρι αλλά χωρίς λεσβιακό?
Δύσκολο αλλά είναι κάποια με την οποία νιώθω άνετα ίσωςΜε κορίτσι να παίζετε παρέα με ένα αγόρι αλλά χωρίς λεσβιακό?
Δεν ελκομαι σεξουαλικά από γυναίκεςΤι δεν σου άρεσε; Δώσε λεπτομέρειες στο λαό
Ο ανον έγινε αννααν πει ναι θα την προσλαβεις στην θεση που μ ελεγες ...?
Θετικό αυτό γιατί έχω κάτι να σου προτείνω...Δύσκολο αλλά είναι κάποια με την οποία νιώθω άνετα ίσως
Δεν ελκομαι σεξουαλικά από γυναίκες
Η επιρροη μ εμφανής κ μεγάληΟ ανον έγινε αννα
Θετικό αυτό γιατί έχω κάτι να σου προτείνω...
Σαν τα μούτρα σου τους έχεις κάνειΗ επιρροη μ εμφανής κ μεγάλη
Ο ανον έγινε αννα
ελα πες αληθεια γουσταρεις ...ε...?Σαν τα μούτρα σου τους έχεις κάνει
Εμένα δε μ αρέσουν αυτάελα πες αληθεια γουσταρεις ...ε...?
καντε μια λιστα και θα σας απαντησουμε ...Εμένα δε μ αρέσουν αυτά