Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 21.056
Αυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησωΌπως ανέφερε και κάποιος άλλος, από περιφέρεια πως πάει ο μέσος όρος;
Αυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησωΌπως ανέφερε και κάποιος άλλος, από περιφέρεια πως πάει ο μέσος όρος;
να εχεισ μεζουρα και αρχισε να κανεισ ερευνα θα βοηθησει στο πτυχιο σουΑυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησω
Το περίεργο θα ήταν να μην σου λέμε κάτι...Αγόρια μ αν πιστεύετε οτι τα κοινα προφυλακτικά π φέρνω εγώ σας είναι "πολύ μικρά" (μη χεσω) κάντε ειδική παραγγελία κ φερτε δικά σας. Εχω βαρεθεί να ακούω με στενεύει το προφυλακτικο ενω κυριολεκτικά μπορώ να χωρέσω όλο μ το χέρι μέσα σ ένα.
και να σε ρωτησω που ξερεισ οτι ειναι δεκατεσσερισ και οχι δεκαπεντε αρα χωρισ οργανο μετρησησ δεν παιζζωΑυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησω
μην τα παίρνετε τόσο σοβαρά όλα, μια συζήτησηκαι να σε ρωτησω που ξερεισ οτι ειναι δεκατεσσερισ και οχι δεκαπεντε αρα χωρισ οργανο μετρησησ δεν παιζζω
τυπε εδω θιγονται ζητηματα υπερηφανειας των μελων του μπου σε παρακαλωμην τα παίρνετε τόσο σοβαρά όλα, μια συζήτησητου κώλουτης πούτσας κάνουμε για να περάσει η ώρα
καλά, πάω πάσοτυπε εδω θιγονται ζητηματα υπερηφανιασ των μελων του μπου σε παρακαλω
Αυτό η αλήθεια είναι δεν ξέρω πως να το μετρησω
Είσαι άτυχη...Απο δω κ πέρα όποιος μ λέει με στενεύει θα τ λέω κ γω μετά αου σταμάτα δεν χωραει
θχτκν "ψλρδς" κ μγλγμκλς τ ισττπ βλπ.Απο δω κ πέρα όποιος μ λέει με στενεύει θα τ λέω κ γω μετά αου σταμάτα δεν χωραει
...ξαναδικασες!Αγόρια μ αν πιστεύετε οτι τα κοινα προφυλακτικά π φέρνω εγώ σας είναι "πολύ μικρά" (μη χεσω) κάντε ειδική παραγγελία κ φερτε δικά σας. Εχω βαρεθεί να ακούω με στενεύει το προφυλακτικο ενω κυριολεκτικά μπορώ να χωρέσω όλο μ το χέρι μέσα σ ένα.
Τυπε το παχυμετρο εχει συνηθωσ και βαθυμετρο αρα θα μετραμε και εμεισ το πηγαδι τησ Αννουλασ αμε
Πολύ σχολαστικά λέμε....
ρε παπα, μεταφραση...θχτκν "ψλρδς" κ μγλγμκλς τ ισττπ βλπ.
μλστ
ααααα, ειναι κωδικοι αυτοι μεταξυ εμου και @Anna24 για να μιλαμε με ΜΥΝΗΜΑΤΑρε παπα, μεταφραση...
γουσταρωθχτκν "ψλρδς" κ μγλγμκλς τ ισττπ βλπ.
μλστ
Έχει λάθος η 3 λέξηθχτκν "ψλρδς" κ μγλγμκλς τ ισττπ βλπ.
μλστ
κοντα επεσες, αλλα οχι δεν εννοω αυτογουσταρω
λοιπον οι πρωτη λεξη θιχτηκε ψωλαρας και μεγαλομαλακσ την στον πουτσο βλεπει μαλιστα
Αν χρειάζεται μέτρημα, καλώς, εμένα δε μου χρειάζεται, αρκεί να υπολογίσω πόσο περισσεύω έξωΤυπε το παχυμετρο εχει συνηθωσ και βαθυμετρο αρα θα μετραμε και εμεισ το πηγαδι τησ Αννουλασ αμε