PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 2.747
- Πόντοι
- 446
Σημεία των καιρών στο χωριό μας...
Το tinder δεν είναι υπηρεσία, τρόπος γνωριμίας με αγνώστους είναι. Η Άννα κάνει το χόμπυ της επάγγελμα , της αποφέρει εκτός από διασκέδαση και κέρδος. Απλά είναι δύσκολη στο ραντεβού.Για μένα η Άννα είναι εξαίρεση. Αν πηγές μαζί της είσαι τυχερός γιατί οι υπηρεσίες δεν είναι ακριβως εσκορτ αλλά κάτι ανάμεσα σε εσκορτ και τιντερ. Και αυτό ούτε σύνηθες είναι ούτε χαλάει την πιάτσα. Αν δεν μπορείτε να το καταλαβαιτε δεν πειράζει αρκεί να μην κατακρινετε τους άλλους.
Κάτι θα ξέρεις για να το λεςΤο tinder δεν είναι υπηρεσία, τρόπος γνωριμίας με αγνώστους είναι. Η Άννα κάνει το χόμπυ της επάγγελμα , της αποφέρει εκτός από διασκέδαση και κέρδος. Απλά είναι δύσκολη στο ραντεβού.
Εγώ πάντως αν ποτέ ερχόμουν στα μέρη σας και ήμουν ασυνόδευτος, θα επεδίωκα να την συναντήσω με αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα για κείνην. Αυτήν και την Νικόλ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι πιτσιρικάς και επειδή και οι δύο απ' ο,τι έχω καταλάβει σε ξεζουμίζουν, άντε να δεις στα καπάκια την μια μετά την άλλη.Το tinder δεν είναι υπηρεσία, τρόπος γνωριμίας με αγνώστους είναι. Η Άννα κάνει το χόμπυ της επάγγελμα , της αποφέρει εκτός από διασκέδαση και κέρδος. Απλά είναι δύσκολη στο ραντεβού.
Εδώ η Άννα έχει ένα μήνα αναμονή και εσύ θέλεις να την δεις στα "καπάκια" με την Nicole?Εγώ πάντως αν ποτέ ερχόμουν στα μέρη σας και ήμουν ασυνόδευτος, θα επεδίωκα να την συναντήσω με αυτά που έχω διαβάσει ως τώρα για κείνην. Αυτήν και την Νικόλ. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν είμαι πιτσιρικάς και επειδή και οι δύο απ' ο,τι έχω καταλάβει σε ξεζουμίζουν, άντε να δεις στα καπάκια την μια μετά την άλλη.
Θα είχα κάνει την κίνησή μου από νωρίς, τουλάχιστον θα το είχα προσπαθήσει...Εδώ η Άννα έχει ένα μήνα αναμονή και εσύ θέλεις να την δεις στα "καπάκια" με την Nicole?
Θα αστειεύεστε καλέ μου κύριε
![]()
Kαθεστε και παρακαλατε να κλεισετε 1 μηνα πριν ραντεβου τις κανετε θεες χωρις και μετα σηκωνουν μια μυτη τεραστια και μετα μη κραζετε τη διαβαζουμε εδω μεσα ρε πουστη μου καλα κανουν οι Αθηναιες ερχονται εδω και βαρανε στο κεφαλιΓια μένα η Άννα είναι εξαίρεση. Αν πηγές μαζί της είσαι τυχερός γιατί οι υπηρεσίες δεν είναι ακριβως εσκορτ αλλά κάτι ανάμεσα σε εσκορτ και τιντερ. Και αυτό ούτε σύνηθες είναι ούτε χαλάει την πιάτσα. Αν δεν μπορείτε να το καταλαβαιτε δεν πειράζει αρκεί να μην κατακρινετε τους άλλους.
Ρε συ τυπε τι προσπαθεις να κανεις τωρα;Kαθεστε και παρακαλατε να κλεισετε 1 μηνα πριν ραντεβου τις κανετε θεες χωρις και μετα σηκωνουν μια μυτη τεραστια και μετα μη κραζετε τη διαβαζουμε εδω μεσα ρε πουστη μου καλα κανουν οι Αθηναιες ερχονται εδω και βαρανε στο κεφαλι
Δε σε παρεξηγω τυπε οπως εγω κραζω τα ρεζιλικια στην πολη μου εσυ προμοταρεις την εν λογο προφανως για τα εξτραδακια που σου δινει εξου και η ψυχωση μαζι τηςΡε συ τυπε τι προσπαθεις να κανεις τωρα;
Να βαλεις κοφτη στο καυλι του καθ ενος;
Οποιος γουσταρει θα γαμησει οποια γουσταρει με οποιο τιμημα.
Τι ζοριζεσαι εσυ,τα τελευταια σου καμποσα μνμ ειναι του ιδιου στυλ.
Ρε συ τυπε τι προσπαθεις να κανεις τωρα;
Να βαλεις κοφτη στο καυλι του καθ ενος;
Οποιος γουσταρει θα γαμησει οποια γουσταρει με οποιο τιμημα.
Τι ζοριζεσαι εσυ,τα τελευταια σου καμποσα μνμ ειναι του ιδιου στυλ.
Εχεις δικιο,δεν το χα κανει ως τωρα αλλα τελικα ποτε δεν ειναι αργα!Κουμπί "αγνόησε" όπως εγώ...
Δεν ειναι επαγγελματιας,Θα σε βγαλουν προμοτορα τυπε,κατσε τωρα και συ...
Εγω οταν εγραφα δεν ειναι επαγγελματιας οπως το γνωριζουμε τοσα χρονια,πεσαν να με φανε λες και ειχα αποψη και απο πριν.
Η κοπελα θελει να περασει καλα και να περασεις καλα.Αυτα εχει δηλωσει αυτα θεωρω ισχυουν!
Ασε φιλε ο τυπος ειναι τραγικος προμοτορας αν δεις τις παραθεσεις του υπερασπίζεται εμμονικα την τυπισσα λες και ειναι γκομενα του μπορεί να παίρνει και εξτραδακια η κατι για το προμοταρισμα του απο τη γκόμεναΔεν ειναι επαγγελματιας,
αλλα το λιλι το ζηταει σαν κανονικος επαγγελματιας.
Δε κοβουμε το δουλεματακι εδω μεσα, λεω εγω.
Βρε μαλακα γαμημενε,τρεις φορες που συναντησα την Αλεξια,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Νικολ,εγραψα την εμπειρια μου,μια φορα συναντησα την Νεφελη,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Αννα,υπερασπιζομαι εμμονικα την τυπισσα,παιρνω εξτραδακια,ειμαι προμοτορας της.Ασε φιλε ο τυπος ειναι τραγικος προμοτορας αν δεις τις παραθεσεις του υπερασπίζεται εμμονικα την τυπισσα λες και ειναι γκομενα του μπορεί να παίρνει και εξτραδακια η κατι για το προμοταρισμα του απο τη γκόμενα
H αληθεια ποναει μουνοπανο προμοτορα και εισαι και τοσο μαλακας που καρφωνεσαι και μονος σου το λες κιολας τη συναντησες 2 φορες ολο κι ολο και εχεις πεθανει να την υπερασπιζεσαι και πετας και τη μαλακια βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας απ τον κατεστραμμενο βελοσιπατορ λες και δε μπορουν να διαβασουν τα post σου για να καταλαβουν πραγματικα εισαι ποιο χαζος και απο τις πετρες στοκεΒρε μαλακα γαμημενε,τρεις φορες που συναντησα την Αλεξια,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Νικολ,εγραψα την εμπειρια μου,μια φορα συναντησα την Νεφελη,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Αννα,υπερασπιζομαι εμμονικα την τυπισσα,παιρνω εξτραδακια,ειμαι προμοτορας της.
Βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας απ τον κατεστραμμενο βελοσιπατορ.
Βρε μαλακα γαμημενε,τρεις φορες που συναντησα την Αλεξια,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Νικολ,εγραψα την εμπειρια μου,μια φορα συναντησα την Νεφελη,εγραψα την εμπειρια μου,δυο φορες συναντησα την Αννα,υπερασπιζομαι εμμονικα την τυπισσα,παιρνω εξτραδακια,ειμαι προμοτορας της.
Βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας απ τον κατεστραμμενο βελοσιπατορ.
Την Αννα απο τις 15 περιπου Ιουλιου,οπου και εγραψα εδω,δεν την εχω συναντησει,ουτε εχω πατησει Θεσσαλονικη καν βασικα,καθως ειναι δυσκολο να την συναντησω (εως ακοτορθωτο) τον προσεχη μηνα.
Δεν συναντω επισης δευτερη φορα ποτε κοπελα,κανοντας εξαιρεση αρχικως με την Αλεξια,μετ επειτα με την Νικολ και τελευταιως με την Αννα.
Το εκανα το πρωι,εχθες δεν περιμενα τις βλακειες π θα γραφε & ετσι δεν τον "αγνοησα"Μην χαλάς την ζαχαρένια σου με βλάκες αργόσχολους χωρίς προσωπική ζωή... Σου είπα παραπάνω τι να κάνεις, δεν παίζουμε με τα νεύρα μας τέτοιους καιρούς δύσκολους!!!
Κάθεσαι και απαντάς τυπε στον χαζό του χωριού... από ένα κατσικοχωρι της Κατερίνης είναι που η πιο νέα γυναίκα εκεί πέρα είναι 70 χρόνων... βγάλε συμπέρασμα γιατί γράφει κάθε μέρα αυτές τις ηλιθιότητες για όσες εργαζόμενες κοπέλες έχει εδώ στην πόληH αληθεια ποναει μουνοπανο προμοτορα και εισαι και τοσο μαλακας που καρφωνεσαι και μονος σου το λες κιολας τη συναντησες 2 φορες ολο κι ολο και εχεις πεθανει να την υπερασπιζεσαι και πετας και τη μαλακια βγαλτε τα συμπερασματα μονοι σας απ τον κατεστραμμενο βελοσιπατορ λες και δε μπορουν να διαβασουν τα post σου για να καταλαβουν πραγματικα εισαι ποιο χαζος και απο τις πετρες στοκε