erethis72
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 7.212
- Πόντοι
- 1.336
Για μένα πάντως είναι από πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτοΌντως κρίμα. Μόνο αν μας έφερνε ο δρόμος μας στη συμπρωτεύουσα.
Για μένα πάντως είναι από πολύ δύσκολο ως ακατόρθωτοΌντως κρίμα. Μόνο αν μας έφερνε ο δρόμος μας στη συμπρωτεύουσα.
Καλησπέρα Άννα, ως νέο μέλος δεν με αφήνει να σου στείλω μήνυμα. Σε παρακαλώ στείλε μου το κινητό σου για να επικοινωνήσουμε. Σε ευχαριστώΚαλησπέρα σε όλους!
Να σας ενημερωσω οτι ειχα κλεισει το κινητο μου για περιπου 10 ημερες γιατι ημουν αδιαθετη...
Να μην αναφερω ξανα οτι εχω θεματα με τον κυκλο μου..
Αγνωστο ποτε θα ερθει αγνωστο ποτε θα τελειωσει...
Εκλεισα το κινητο βρε παιδια γιατι δε μπορουσα να διαχειριστω τα μυνηματα
Οταν σας λεω ειμαι αδιαθετη και επιμενετε με πολλα μυνηματα οι ιδιοι και οι ιδιοι να κανουμε συναντηση μονο για στοματικο η για πρωκτικο καποια στιγμη κουραστηκα και δεν αντεξα το εκλεισα
Αφου ποναει μια γυναικα οταν ειναι αδιαθετη...πως θα γινει αυτο
Ξεκινησα ξανα τα ραντεβου αλλα διαθεσιμο ειναι απο 4/9 γιατι οσα ακυρωσα λογω περιοδου μεταφερθηκαν οσοι μπορουσαν απο εδω και στο εξης!
Αρχισα και απανταω στα μυνηματα απλα θα χρειαστει λιγος χρονος γιατι ειναι πολλα!
Βοηθηστεμε με ουσιαστικα μυνηματα για να μην κλεινω το κινητο και για να μπορω να απανταω
Σας ευχαριστω παντως για την υπομονη και το ενδιαφερον!
Ειδικα σε οσους ακυρωσα τα ραντεβου λογω της περιοδου μου!
Να ειστε ολοι καλα και ειμαστε σε επικοινωνια!
Μας περιμενει ωραιος χειμωνας!
Τα φιλια μου
Είχατε δεν είχατε το γλωσσοφαγατε το κοριται!
Σωστός ... αλλά θα σου πούνε τι να λέμε τα ίδια και τα ίδια αφού το κορίτσι γαμαει... Αυτά.Μέχρι σήμερα η Άννα ήταν fully booked και ένας κερατάς μια ενημέρωση δεν έχει κάνει. Είναι δεδομένο οτι όλη η πελατεία της έχει εδώ μέσα λογαριασμό. Μετά θέλετε και από τους άλλους ενημέρωση...
Οι πελατες της γιατι να ξερουν αν ειναι fully booked? λογαριασμο τους δινει; Αντιθετως , η Αννα απο μερια της φταιει που δεν απανταει στα μηνυματα λεγοντας εστω οτι ειναι κλεισμενη μερεςΜέχρι σήμερα η Άννα ήταν fully booked και ένας κερατάς μια ενημέρωση δεν έχει κάνει. Είναι δεδομένο οτι όλη η πελατεία της έχει εδώ μέσα λογαριασμό. Μετά θέλετε και από τους άλλους ενημέρωση...
Δυστυχώς θα συμφωνήσω αν και κατανοώ και την Άννα από τη μεριά της. Είχαμε μιλήσει πριν ένα μήνα για να μην έχω εκπλήξεις και τώρα έχει κλείσει κινητά κτλ χωρίς να έχει δώσει σημείο ζωής. Ξαναλέω, την καταλαβαίνω, αλλά και ένα "δε μπορώ τελικά, συγνώμη" βοηθάει κι εμάς να πάμε παρακάτω.Οι πελατες της γιατι να ξερουν αν ειναι fully booked? λογαριασμο τους δινει; Αντιθετως , η Αννα απο μερια της φταιει που δεν απανταει στα μηνυματα λεγοντας εστω οτι ειναι κλεισμενη μερες
Μια απο τα ιδιαΤης έστειλα μύνημα τέλος Αυγούστου για ραντεβού μέσα με τέλη σεπτεμβρίου και δεν υπήρχε ανταπόκριση.
Εστω και ένα μύνημα i am fully booked θα ήταν κάπως αποδεκτό και σεβαστό.
Σόρρυ αλλά εγώ όπως είπε και το παλικάρι παραπάνω πάω παρακάτω.
Χριστούγεννα 2027 σε βολεύει?Γειά σου αγαπητή @anna! Θα ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί σου για τα Χριστούγεννα. Όμορφες γιορτινές και ρομαντικές μέρες, για γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και φιλάκια. Το ψήνεις;
Όχι, θα βρίσκομαι στις Μαλδίβες στον μήνα του μέλιτος, δεν με βολεύει τότε!Χριστούγεννα 2027 σε βολεύει?
Γειά σου αγαπητή @anna! Θα ήθελα να κλείσω ραντεβού μαζί σου για τα Χριστούγεννα. Όμορφες γιορτινές και ρομαντικές μέρες, για γούτσου γούτσου αγκαλίτσες και φιλάκια. Το ψήνεις;
Φλεβάρη 30 ίσωςΆννα κάτι για Φλεβάρη '25 θα μπορούσαμε???