Νέα

Άννα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα anna!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 658
  • Εμφανίσεις 175K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.663
Κριτικές
1
Like
6.722
Πόντοι
1.056
"Συναντηση 2η φορα με την Αννα"

Η πρωτη μου καταθεση εμπειριων ή κοινως κριτικη,προκαλεσε καποιες αντιδρασεις,αλλα και πολλα παιδια που την συναντησαν,γραψαν στο νημα της και ειπανε πως ναι η κριτικη μου αυτη δεν ηταν προϊον φαντασιας,αφου και οι ιδιοι περασαν καλα!

Υπολογιζα πως θα ξαναπαιρνα Αννα σε κανα μηνα απ το πρωτο μας ραντεβου,πιο πριν δεν ψαχνομαι ευκολα,ετσι λοιπον της εστειλα την περασμενη βδομαδα για ραντεβου κ αφου "το τελευταιας στιγμης" μου το απεκλεισε μου ζητησε να την ενημερωσω για οποτε αποφασισω,τουλαχιστον τρεις μερες πριν.

Ερχεται η πολυποθητη μου ωρα,στελνω μνμ και κλεινουμε 18:00 Οκεανις.Ζητησα Ανδρομεδα αλλα δεν επαιζε αρχικα λογω της αλλης της δουλειας και γιατι 20:30 επρεπε να ειναι πισω στην δουλεια.

Οκ!

Της στελνω μνμ 16:00 πως αναχωρω...καμμια αποκριση ενω την πρωτη φορα με καυλωνε απ τα μνμ και μονο.

Εχω μια υποψια πως δεν καταλαβε ποιος ειμαι.

18:00 της στελνω μνμ και γραφω πως ειμαι εξω απ το Οκεανις ομως δεν θα ανεβω αν δεν μ στειλει ενα σημα,διοτι δυο ωρες τωρα δεν εχει απαντησει σε τιποτα.

Ουτε καν διαβαζει το μνμ.

Εχω κανει δυο ωρες δρομο αλλα δεν θελω να πληρωσω κ τσαμπα πορνοξενοδοχειο.

Λιγο αργοτερα ξανα μνμ,τιποτα.
Παιρνω στο πορνοκινητο...τιποτα!

Φτανει και '30 τιποτα!

Παει λεω γαμηθηκε το ραντεβου,τσαμπα ο δρομος και μπαινω μεσα στο φορουμ μπας κ δω τιποτα αλλο να σπρωξω...

Εξω απ το ξενοδοχειο εγω,αν πιασεις κινητο κ μπεις στο φορουμ ψαχνοντας για "last minute" τιποτα καλο,ξερεις πως περναει η ωρα!

19:00 η ωρα δεχομαι μνμ σιδηροδρομο,απολογητικο!

-Εισαι ακομα εκει;Να ρθω;
- ρε συ της γραφω 20:30 μου γραψες θες να εισαι στην δουλεια και ειναι σχεδον 19:00,προφανως θα τρεξεις να "με προλαβεις" και δεν ξερω τι ραντεβου θα ειναι αυτο με σενα πτωμα.
-Αν μ δεχθεις,μ γραφει,δεν θα ξαναπαω δουλεια κ εχω μια χαρα διαθεση.
-ελα της απαντω,εξω απ το ξενοδοχειο ειμαι,να μπω δλδ;
-Ναι!

Μπαινω μεσα,παιρνω δωματιο,μπανιαριζομαι κ σε λιγο σκαει μυυυυτη!

Με το που με βλεπει ειχαμε πολυ εγκαρδιο χαιρετισμο,διοτι απ τα μνμ δεν ηξερε ποιος ειμαι λογω λαθους "επαφων" πορνοκινητου με κανονικο.

Η εμφανιση της αυτη την φορα δεν ειχε καμμια σχεση με της πρωτης που ηταν ντυμενη σαν υπαλληλος του ΟΣΕ επι εποχης Πασοκαρας!

Η Αννα ειναι 1.60 που πατα επανω σε ψηλοτακουνα.Ενα βαμμενο μαλλι τυπου καρε αλλα φιλαρισμενο το ειχε πολυ στην πενα.Πουκαμισακι και τζιν σκασμενο που τονιζε την κωλαρα της που ηθελα να την κωλογαμησω!

Η Αννα δεν εχει περιττα κιλα,η ιδια ομως αφαιρει αυτο το "bonus" λεγοντας πως δεν θα δεις καποιο μοντελο,ορθο ειναι αυτο!

Ομως εχει νορμαλ εως πολυ ωραια χαρακτηριστικα προσωπου,οδοντοστοιχια,μυτη,χειλη που δεν θα χαλασουν κανεναν,δεν ειναι η τσοντα απλως!

Οτιδηποτε στο σωμα της ειναι "πετρα".Οταν θα την δεις να περπαταει ειναι ολα στην θεση τους,δεν εχει κυταριτιδα,δεν εχει ραγαδες!

Παλιοτερα αθλουταν εντατικα κ ισως ειναι αποτελεσμα κ αυτου,οταν ομως την εχεις στα τεσσερα,ολα ειναι κανονικα στην θεση τους και το θεαμα ειναι της αρεσκειας μου!

Τα περι σεξ,τα εγραψα την προηγουμενη φορα,λιγες σελιδες πισω δλδ,απλως αυτη την φορα ειχε πιο πολυ παθος,ως "γνωριμοι" και "υποταγη"

Η Αννα στο σεξ θελει να την υποταξεις,ομως μετα ή πριν ειναι ευγενικη,δεν θελει να περασεις τις "κοκκινες γραμμες" που εχουμε οι ανθρωποι.

Επειδη ειναι μαζι σου για καποιο χρονο δλδ & την πληρωνεις,δεν εχεις το δικαιωμα να της πεις "φερε μου νερο να πιω ρε πουτανα".Εκει εφυγε η κοπελα.

Ομως επανω στο σεξ,αυτη την φορα μου εβγαλε "ζωωδη" ενστικτα που ποτε μου δεν χρησιμοποιησα ως τα 45 που ειμαι τωρα.

Ενω ηταν στα τεσσερα κ γω απο πισω,μουνι οχι κωλο,μ λεει
-τελειωσε επιτελους,εχουνε πιαστει τα ποδια μου,
αμεσως εγω κωλοσκαμπιλο
-"σκασε μωρη πουτανα,θα χυσω οποτε θελω εγω,στ αρχιδια μου αν πιαστηκες γαμω το ξεσταυρι σου"

IMG_3674.jpeg


Το αποτελεσμα ηταν να βγαλω την καποτα και να χυσω στην πλατη της οπου εβγαλα τοσο σπερμα οσο δειχνει η φωτογραφια (συν οτι ειχε επανω της)

Αναμεσα 2ου κ 3ου γυρου,υπηρξε διακοπη ρευματος στο ξενοδοχειο,οπου χωρις A/C κοντεψα να παθω εμφραγμα με την πιεση να χει ανεβει 22 :buck2:

Θελησε να με στραγγιξει κ τριτη φορα,δυσκολο εγχειρημα μιας που τοσο ιδρωτα δεν εχω ριξει ουτε σε μαραθωνιο και τα καταφερε με το στομα της,χωρις να μου παιξει μαλακια,χωρις να μου πει αστο.

Με πιπα εξ ολοκληρου εδωσε τον καλυτερο της εαυτο για να χυσω τριτη φορα!

Ενα ραντεβου π εδειχνε πως δεν θα γινει,προεκυψε ακομα καλυτερο και στις "καθυστερησεις" διοτι μ ειχε πει πως περιμενε περιοδο και διαβασα κριτικη του παλικαριου απο πανω πως ελαχε σ αυτον το "ακυρο".
 

Συνημμένα

  • IMG_3673.jpeg
    IMG_3673.jpeg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 49
  • IMG_3673.jpeg
    IMG_3673.jpeg
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 53

Μακεδνος

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2022
Μηνύματα
120
Κριτικές
1
Like
687
Πόντοι
81
Είπα δεν θα ασχοληθώ αλλά είδα ότι έκανε κάτι παρόμοιο σε συναγωνιστή από επαρχία τον vagosss. Να σημειωθεί πως ήταν η δεύτερη απόπειρα για συνάντηση ( την πρώτη είχα ένα από τα καλύτερα ραντεβού).Είχα κλείσει ραντεβού για το προηγούμενο Σάββατο αρκετές μέρες πριν. Σε ώρα που βόλευε εκείνη. Την Παρασκευή της στέλνω αν ισχύει το ραντεβού. Μου απαντάει ναι αλλά θα πρέπει να τραβηχτω ανατολικά ενώ είχαμε συμφωνήσει για κέντρο. Μετά από πόσα τηλ που δεν σήκωσε Σάββατο πρωί και μεσημέρι( πήρε πίσω αλλά δεν μπόρεσα εγώ να το σηκώσω λόγω θάλασσας), με πήρε απόγευμα και μου είπε ότι μπορεί 21:30 ανατολικά.Το δέχτηκα. Τελικά μου έστειλε 9 παρά ότι πονάει υπερβολικά και ότι περιμένει περίοδο. Το πίστεψα έως ότου είδα κριτική του atimoutsiko ότι βρέθηκε μαζί της Κυριακή. Η ίδια μας είπε ότι αδιαθετησε χτες. Σύνοψις: την κοροϊδία δεν την δέχομαι σε καμία συναλλαγή που κάνω,πόσο μάλλον όταν πληρώνω. Για μένα μπηκε. στη μαύρη λίστα. Ξαναλέω κάνα θέμα με τις υπηρεσίες της την πρώτη φορά.
 

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Μηνύματα
478
Like
8.587
Τι σουρεαλ θρεντακι έχουμε εδώ.

Στησιματα, ακυρώσεις, δολοπλοκίες.

Εξτραδακι το σεντόνι με τα ψωλοχυματα.

I like.
Οπως τα παλια τα χρονια π βγαζανε στα μπαλκονια το σεντονι μ το αιμα .. ωραιος .. κανατε ολοι ζουμ ; @riding ευχαριστουμε χαχα
 

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Μηνύματα
2.663
Κριτικές
1
Like
6.722
Πόντοι
1.056
Οπως τα παλια τα χρονια π βγαζανε στα μπαλκονια το σεντονι μ το αιμα .. ωραιος .. κανατε ολοι ζουμ ; @riding ευχαριστουμε χαχα
Τωρα που ξανακοιτω τις φωτογραφιες,σαν να το ραντισε με αγιασμο ο παπάς δειχνει το σεντονι :confused:
 

Nicole

Call-Girl
Εγγρ.
17 Απρ 2023
Μηνύματα
478
Like
8.587
Τωρα που ξανακοιτω τις φωτογραφιες,σαν να το ραντισε με αγιασμο ο παπάς δειχνει το σεντονι :confused:
Εμεις ευχαριστουμε γ την καταθεση ψυχης.. μονο μην γινει μοδα κ ζητανε ολοι ν βγαζουν φωτο τα χυσια τους γτι δε εχω κ σιδερωμενα σεντονια
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
7.791
Κριτικές
20
Like
26.540
Πόντοι
8.346

lanoche21

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2022
Μηνύματα
166
Like
656
Πόντοι
81
Μετα απο τοσα μπινελικια, ρεζιλικια και εν τελει μπλοκαρισμα χαιρομαι που τελικα ηρθες στα λογια μου. Αλεκο
Η κοπελα εχει "ταραξει" τα νερα του χωρου,διοτι απο την στιγμη που περναει το κατωφλι του δωματιου,δεν ασχολειται ουτε με ρολοι ουτε με κινητο,το ζει μπορει και παραπανω απο σενα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom