Συνάντηση με Άννα πριν λίγες ώρες. Η κοπέλα είναι γύρω στα 35 και αρκετά όμορφη εμφανισιακά. Δεν θα γράψω πολλά για το σέξ που ήταν πολλλλλλλλλλλλύ καλό κ μου χάρισε δύο έντονα τελειώματα αλλά περισσότερο για την καλή διάθεση και επιθυμία να σε κάνει να περάσεις καλά και στην τελική να περάσετε και οι δύο καλά. Αυτό για μένα μετράει περισσότερο και με γεμίζει στο ραντεβού. Έπισης πρώτη φορά δοκίμασα απο πίσω. Με ξεπαρθένεψε κοινώς. Αρκετα καυλώτικο να είναι η Άννα μπρούμυτα, να μπαίνεις απο πίσω και συγχρόνως να τρίβεις το μουνάκι της
. Αμα είχε και κάνα καθρέφτη εκεί θα ανέβαζα 500 πίεση απο την καύλα.
Πρώτο τελείωμα στο πρόσωπο και δεύτερο με τα πόδια της νομίζω στα χέρια μου να την σπρώχνω προς την άκρη του κρεβατιού και τελείωμα στο προφυλακτικό. Δυο γύροι συνολικά και κουβέντα για διάφορα. Επίσης σημαντικό να μπορείς να μιλήσεις με την κοπέλα και να μην χαζοκοιτάει το κινητό σαν εξωγήινος. Η συνάντηση κράτησε περίπου 1,5 ώρα και απο ό,τι κατάλαβα δεν είχε θέμα να καθίσει λίγο παραπάνω. Άλλα μιας κ είχα δρόμο μπροστά μου αλλά και η Άννα δουλειά και αφού έγινε χαλαρά και όμορφα η συνάντηση μας τραβήξαμε τους δρόμους μας. Αποχαιρετιστήριο ρωγοφίλημα στο όμορφο της στήθος και αντίο
.
Να ξέρετε πως αν σέβεστε και είστε καθαροί δεν θα μείνετε παραπονεμένοι. Την συστήνω ανεπιφύλακτα και σε αγαπούληδες αλλά και σε όσους θέλουν πιο έντονες ταχύτητες. Πολυ καλό value for money.
Ευχαριστώ κορίτσι και εις το επανιδείν για καλύτερο κωλοξέσκισμα
.