Επειδη δεν γνωρίζεις καποια πραγματα (παρολο που θα επρεπε γιατι έχεις αποδεχθεί τους όρους λειτουργίας αυτου του ιστοτόπου ) θα στα υπενθυμισω.
ΑΡΘΡΟ 1.Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν: α) ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές, σεξουαλικές), β) Δημόσια Πρόσωπα, γ) την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων, δ) άλλα μέλη του site. Από την κείμενη νομοθεσία δεν επιτρέπεται η με κάθε τρόπο προσβολή της τιμής άλλου. Επίσης απαγορεύεται ο με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρισμός ή διάδοση για άλλον ψευδούς γεγονότος που μπορεί να βλάψει την τιμή και την υπόληψή του.
Συμφωνα λοιπον με το παραπανω ήμουν υποχρεωμενος ( και το έκανα) να απευθυνθω θεσμικα και να εκφρασω τα παραπονα μου μέσω αναφορας, στο διαχειριστη του ιστοτοπου για τις ενδεικνυόμενες ενέργειες του, δεδομένου οτι συγκεκριμένος με βριζει απρόκλητα .
Ο πιο εύκολος τροπος θα ηταν να απαντήσω με αγοραιες και υβριστικές εκφράσεις οπως περι ου ο λόγος, αλλα η παιδεία μου δεν μου το επιτρέπει.
Υπενθυμιζω ακομα οτι στο συγκεκριμένο ποστ μου δεν αναφερθηκα, ουτε αμφεβαλα για το επιπεδο των υπηρεσιων σου , αλλα η ερώτηση μου ηταν εντελώς συγκεκριμένη.
Σου προτείνω λοιπον να ξαναδιαβασεις το #219 ποστ μου και είμαι σίγουρος οτι ευθαρσως θα αναιρεσεις τα διαλαμβανομενα στις #227 και #228 απαντήσεις σου με τις υποδείξεις και νουθεσίες που ειναι εντελώς αδόκιμες.
Καθε αντιλογος με επιχειρήματα και με πολιτισμο ειναι ευπροσδεκτα.
Καλο βραδυ.